Akıllı Telefon Önerisi olan

appledan şaşma derim bak s3 ile ip 5 aynı zamanın ürünü fakat ip5 taş gibi çalışırken samsung s3 e günceleme bile gelmiyor kitkat bile gelmedi ama iphonelarda 4 e bile geliyor güncelleme

z3 yada z3+ 10 numara z3 ile birlikte her gün boy abdesti alıyoruz su geçireyim demiyor. ısınmada öyle çok yok performans süper.

appledan şaşma derim bak s3 ile ip 5 aynı zamanın ürünü fakat ip5 taş gibi çalışırken samsung s3 e günceleme bile gelmiyor kitkat bile gelmedi ama iphonelarda 4 e bile geliyor güncelleme

hocam ıphonelerin ekranı ufak ve kalınlığı var tasarımını sevmiyorum

z3 yada z3+ 10 numara z3 ile birlikte her gün boy abdesti alıyoruz su geçireyim demiyor. ısınmada öyle çok yok performans süper.

z3 ü duydum hocam su geçirmediğini o yönü artı inceledim şimdi 20 mp kamera süper ama ön kamera 2 mp çok kötü ama tasarım ve incelik iyi bununla lg 4 arasında seçim yapacağım sanırım. Teşekürlr

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

ip6 ekran konusundada güzel incelik konusundada :) zamanında bizde öyle dedik bak s3 satsan para bile etmez :D

hocam öyle diyonda 3 sene önce aldım o zamanın en tutulan telefnuydu teknoloji çabuk değişiyor

z3 ü duydum hocam su geçirmediğini o yönü artı inceledim şimdi 20 mp kamera süper ama ön kamera 2 mp çok kötü ama tasarım ve incelik iyi bununla lg 4 arasında seçim yapacağım sanırım. Teşekürlr

almadan önce takıldığım tek yer ön kameraydı zaten ön kamerayı pek kullanmıyoruz ayrıca ışıkta çok güzel çekiyor bakma 2.2 olduğuna ben memnunum

s3 mayısta ip5 ekimde çıkmıştı.güncelleme geldiği doğru ama iphone stratejisi yüzünden ip4ler ios 7yi kaldıramıyor şuanda çok zorlanıyor ki bazı özelliklerden yararlanamıyor bile.ekimde ios9 geliyor siz düşünün ip4lerin halini :D ios kullanıcısıyım ama bir sonraki telefonum android olacak.Nedenini sorarsan da kullanıcıya daha fazla özgürlük sağlıyor.Telefonu sonuna kadar kullanabiliyorsun.

s3 mayısta ip5 ekimde çıkmıştı.güncelleme geldiği doğru ama iphone stratejisi yüzünden ip4ler ios 7yi kaldıramıyor şuanda çok zorlanıyor ki bazı özelliklerden yararlanamıyor bile.ekimde ios9 geliyor siz düşünün ip4lerin halini :D ios kullanıcısıyım ama bir sonraki telefonum android olacak.Nedenini sorarsan da kullanıcıya daha fazla özgürlük sağlıyor.Telefonu sonuna kadar kullanabiliyorsun.

Anlatmak istediğimde o zaten aynı dönem çıkan iki telefon s3 ve ip 5 ama şuan ikisine bir bakarmısın ? scorp indiremiyorum eski sürüm diye keza çoğu uygulamalra aynı hatayı veriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri