akİT sayfasını şikayet edelim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moonlive

Kayıtlı Üye
haysiyetsizler çizgiyi iyice aştılar. bu işin sağcısı solcusu yok arkadaş sev sevme saygı duyacaksın yazıktır günahtır, o resimdeki ADAM her kim olursa olsun, hiç bir şey yapmamış olsa sonuçta ölmüş birisi, yaptıkları harbiden ayıp.

https://www.facebook.com/akitgazete...2287896503226/730943100304366/?type=1&theater

1- şikayet et

2- bunun facebookta olmasını gerektigini düsünmüyorum

3-tanınmış bir kişiye hakeret ediyor

4- incelenmesi için facebooka gönder bitti.

tam bir o.. ....luğu başka bir şey değil

Son düzenleme:
Hocam hiç uğraşma ben 1-milyon üstü facebookda kendi sayfamın üstünde kendi görüşüme yayın yaptım zaten 14 nisan sonrası erişimler düştü falan bende elden çıkardım sayfaları bu ve bunun gibi sayfalara hiç prim vermemek için çok uğraştık ama facebook sayfalarına bak burda bile bin kişi beğenmiş yani bin haysiyetsiz eder boş ver uğraşma bunlar it gibi it

Savcının biri suç duyurusunda bulunur tabi adam gibi savcı kaldıysa

........

Son düzenleme:
Yazıklar olsun böyle dini kullanan yobaz pisliklere.Harbiden isimleri gibi akİT

Ayıp gerçekten! Sevmeyebilirsin ama saygı duymak gerek. Ama belki de kötü niyetleri de yoktu, bilemiyoruz.. eskidikleri için falan da olabilir ama görüntü hoş değil.

Son düzenleme:
Ayıp gerçekten! Sevmeyebilirsin ama saygı duymak gerek. Ama belki de kötü niyetleri de yoktu, bilemiyoruz eskidikleri için falan da olabilir.

Eskidigi icin mi fotograf cekmisler birde ustune? O fotograflari oraya atan fotografi ceken kisidir zaten.

Nasıl dine olan saygı yavaş yavaş azalıyorsa, Atatürk'e olan, belki bayrağa olan Türklüğe olan vb. milli ve kültürel değerlerimize olan saygımız yavaş yavaş azalıyor.

Bunun sebebini bilmiyorum ama fark etmişsinizdir şu son 10-20 yıl da özellikle artık teknolojinin mi sebebidir nedir ne din, ne de atalarımız vb değerlerimiz artık yavaş yavaş o büyük saygınlığını kaybediyor. İnternet ortamında çok rahat küfür edilen değerler arasına giriyor, her türlü aşağılamayla karşı karşıya kalan (bizim halkımız tarafından) bir obje haline geldi.
Bi 50 yıl sonra ne din kalacak ne Atatürk. Yavaş yavaş her insan boşvermişlik içine girecek bana göre. Ben böyle düşünüyorum.

lB1Rab.png

Güzel mizah.

insanları birbirine düşürmekten başka bişe değil , yapılanlar ve görülenler çok yanlış allah ıslah etsin ve türkiyeyi karıştırmak isteyen insanlara kapı açmayın. istedikleri bu duysunlar görsünlerde insanlar birbirlerine girsinler üstünlük kavgası çıkarıp halkı bölmekden başka bişe değildir bu. bizler nekadar erdemli insanlarızki , gidipde onların saygı duyduklarına zarar ve nefret içerip onları üzmüyor ve alay etmiyoruz. çünkü biz MUSTAFA KEMAL 'in Yolundan gelenlerdeniz.

dalamanda olması entresan bir olay.. bizim yazlık var dalamanda herkes atatürkü sever ve çoğunluk mhplidir zaten

yuh olacak işmi ,tamamen milleti galeyana getirmek , propaganda yapmak amaç

bu ülkede müslümanı da dinsizi de atatürkü sever. kendi bacağına sıkıyor bunlar

askerliği bedelli yapıp atatürke dil uzatmak için nasıl bir beyin yapısına sahip olmak lazım acaba ********lik bildiğin

bir de muğla dalaman gibi bir yerde çok şaşırtıcı geldi bu olay.. ege bölgesinde Atatürk'e aşırı bağlılık var sonuçta..

Örümceklenmiş beyinlere gerceği %100 anlatsan bile fikirlerini daha bağnazlıkla savunurlar, bunların hakkı toplumdan soyutlanmalı cemaatleri vs kapatılmalı. Cemaatler, tekkeler falan dini bölüp insanları birbirine düşman ediyo ayrıca hepsi kapanmalı.

NOT : AYRICA BU CEMAATLERIN DİNİ FALAN DÜŞÜNDÜĞÜ YOK DERSANELER KAPATILMASI GÜNDEME GELINCE PARA KAYNAĞI KORKULARINDAN KAÇ AY HABERLERDE KAFAMIZI ÜTÜLEDİLER.

Son düzenleme:
Kimin yaptigi tepit edilmis mi hemen dinciler yamadiniz yine? Türk halkini biryerle yönlendirmek bu kadar kolay olmamali.

askerliği bedelli yapıp atatürke dil uzatmak için nasıl bir beyin yapısına sahip olmak lazım acaba ********lik bildiğin

benim sağ kulagım duymuyor ama ben aslkere gidebilmek için bana sorduklarına bişeyin varmı diye ben yok dedim. 13 ay askerken bosna kosovaya kısa süreli asker seçiminde ankara mamakda seçime katıldım ve komutanın bana 2 sorusunuda duyamayınca benden şüpelendi ve muayene istedi!! muayene sonucunda kulağımda duymadıgı ortaya çıkınca bana 13 cü ayımda çürük verdiler askerliğime 5 ay kala 13 ay asker teskeresi ile askerliğe elverişli değildir belgesi vurdular. askerlik yapma nedenim ise babam gibi polis olmak ve bu itleri temizlemkdi aynı babam gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri