Akk kalktı şimdi ise eski sistem kota uygulaması geliyor

Sıra ttnette hazirana kadar onlarda kotalı paketlerini yayınlayacaklar

Bugün 50gb dolmuş 16dan 5mbite düşmüş hız. Ping yükselmiş 2-3 defa yenilemeden bir yere girmiyor. Türknete geçme zamanım geldi. Aylardır taahhüt bitmiş olarak 80lira veriyorum (+15 telefon) yinede adam akıllı bir hizmet sunamıyorlar.

Bugün 50gb dolmuş 16dan 5mbite düşmüş hız. Ping yükselmiş 2-3 defa yenilemeden bir yere girmiyor. Türknete geçme zamanım geldi. Aylardır taahhüt bitmiş olarak 80lira veriyorum (+15 telefon) yinede adam akıllı bir hizmet sunamıyorlar.

Ben superonline kullanıyorum bazen akşam 2-3 saat geliyorum ytde 10 tane kısa video izliyorum daha önce 1 gb bile yazmazken akk düzenlemesindne sonra 4 gb yazıyorlar hergün.Bu ay 40 gb bile kullanmadığıma eminim 103 gb gp muhakak fazla yazıyorlar hiçbir şey indirdiğimde yok düzenlemeden önce indirdiğim halde 100gb'yı ayın 22-23'ünde görürdüm.Yani hepsi aynı kablonet iyi diyorlar geçecekse ona geç.

Şu fiyatları ve sistemi görünce gerçekten üzülüyorum, yaşadığım ülkedeki fiyatlarıda paylaşayım dedim ve karşılaştırma yapın, devlet sadece soygun yapıyor başkada bişey yapmıyor.
1 TL = 0.50 leva olarak hesaplayabilirsiniz.
8MArEd.png

200 mbps download 60 mbps upload 50 tl :)

2 günde kotayı aşmak nedir abi ya :D dün oyun indirdim bitirmiş neti

Türknette çok sıkıntı.Eğer kopma ya da komple net gitmesi gibi bir problemin yoksa servis sağlayıcında kal zaten 11 ay sonra akk komple kalkıyor.

5-6 aya tahattüt bitiyorda bölgemde 8 mgbs hızı geçen yok şuan akk 50 gb aşım yaptım 150 gb oldu saçlarım beyazladı birde millete demezler mi en iyi altyapı vs bilmem ne reklamın babası bu şirketler.Türk Telekomun Ceo'su ile konuşma fırsatım oldu bölgemde altyapı çalışmasının başlatılması için bizzat işlem sağladığını söyledi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri