Akk kalktı şimdi ise eski sistem kota uygulaması geliyor

Az önce görüştüm süperonline ile aşımda ücret yansıma yok dediler. 25mbps paketim 16mbps düşücekmiş kota aşımında, eskiden 3mbps düşüyordu süper oldu :)

türk telekomu aradım 16mbps pakette 3mbps alıyorum dedim. akn geçsem 5mbps düşecek ama ben onu bile alamıyorum dedim akşamına tekrar aradılar sizin orası uzakda bilmem nede vsvsvs madem uzak neden kakalıyosun 16mbps yi. babam gitmiş bide tahattütlü almış resmen sömürüyorlar şuanda. saniyede indirme hızım 300kb/s şaka gibi

iyi oldu bu 24mbit paketi kullanıyordum şimdi akk doldu 8 kullanıyorum gece 2 den sornada 24 oluyor

TTNET adil kullanım kotası henüz kalkmamış bilginiz olsun

Kota kalkacak diye bir şey hiçbir zaman denmedi zaten. Kota 2019 yılında kalkacak. Şu an iyileştirme yapıldı sadece, hız 3'e değil de paketinize oranla daha yüksek hızlara gerileyecek.

TTNET 24mbit kullanıyorum önceden 3mbit'e düşerdi şimdi 8mbit'e düştü süper oldu.En azından twitch yayınlarını karakterleri görerek izleyebiiyorum.Ayın 25 günü 360p izlemekten gözlerim bozulacaktı.

GB başı para talebi göremedim ben

O kablonette superonlineda gb başı 1 tl paket çıkarttı fakat önceden paket sızıncs tepkilerden yayınlayamadı.Şimdi kotalı paket çıkartmış eski fiyatlara da zam yapmış benim kullandığım paket 3 kat zamlanmış taahhüt bitişinde yenilersem 3 kat fazla ödeyeceğim.Milletle dalga geçiyorlar

O kablonette superonlineda gb başı 1 tl paket çıkarttı fakat önceden paket sızıncs tepkilerden yayınlayamadı.Şimdi kotalı paket çıkartmış eski fiyatlara da zam yapmış benim kullandığım paket 3 kat zamlanmış taahhüt bitişinde yenilersem 3 kat fazla ödeyeceğim.Milletle dalga geçiyorlar

Sizin paket hangisiydi hocam.
Birde kampanyaya katılım 1 Ağustos 2017 son yazmışlar

Şu fiyatları ve sistemi görünce gerçekten üzülüyorum, yaşadığım ülkedeki fiyatlarıda paylaşayım dedim ve karşılaştırma yapın, devlet sadece soygun yapıyor başkada bişey yapmıyor.
1 TL = 0.50 leva olarak hesaplayabilirsiniz.
8MArEd.png

Son düzenleme:
Şu fiyatları ve sistemi görünce gerçekten üzülüyorum, yaşadığım ülkedeki fiyatlarıda paylaşayım dedim ve karşılaştırma yapın, devlet sadece soygun yapıyor başkada bişey yapmıyor.
1 Leva = 0.50 TL olarak hesaplayabilirsiniz.
8MArEd.png

:D en kötüsü 5Tl Olan paket Burda 100 TL

Ayrıca o upload hızı mümkün değil

Malesef durum oyle 2 ülke arasında dağlar kadar fark var.
Ayrıca o 5 tl değil hocam 11.99 leva = 24 liraya tekabül ediyor. Paramız çok değersiz malesef :)

bi leva 50 kuruş demişsin, o paketi ben de 6 tl olarak bulmuştum 24 lirayı nasıl çıkardın ki? :D

16 aydır kıbrısda yasıyorum bruda internet daha kötu ve daha pahalı turkıyeden. bizim milletimizde akk ıstemez adamlar kaldırır yerıne baska bırsey koyarlar onuda ıstemezsınız o da kalksa yerıne baska bırsey gelecek onuda istemiceksiniz. anlamıyorum acıkcası ben ınsanları .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri