İstemsizce güldürdü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiç değişiklik yok dediğiniz gibiTTNET adil kullanım kotası henüz kalkmamış bilginiz olsun
TTNET adil kullanım kotası henüz kalkmamış bilginiz olsun
Kota kalkacak diye bir şey hiçbir zaman denmedi zaten. Kota 2019 yılında kalkacak. Şu an iyileştirme yapıldı sadece, hız 3'e değil de paketinize oranla daha yüksek hızlara gerileyecek.
Superonline da kotalıya geçmiş şu an kullandığım tarifeye 3-4 kat zam yapmışlar
https://m.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-vdsl-kampanyasi
GB başı para talebi göremedim ben
O kablonette superonlineda gb başı 1 tl paket çıkarttı fakat önceden paket sızıncs tepkilerden yayınlayamadı.Şimdi kotalı paket çıkartmış eski fiyatlara da zam yapmış benim kullandığım paket 3 kat zamlanmış taahhüt bitişinde yenilersem 3 kat fazla ödeyeceğim.Milletle dalga geçiyorlar
Şu fiyatları ve sistemi görünce gerçekten üzülüyorum, yaşadığım ülkedeki fiyatlarıda paylaşayım dedim ve karşılaştırma yapın, devlet sadece soygun yapıyor başkada bişey yapmıyor.
1 Leva = 0.50 TL olarak hesaplayabilirsiniz.
![]()
Malesef durum oyle 2 ülke arasında dağlar kadar fark var.en kötüsü 5Tl Olan paket Burda 100 TL
Ayrıca o upload hızı mümkün değil
Malesef durum oyle 2 ülke arasında dağlar kadar fark var.
Ayrıca o 5 tl değil hocam 11.99 leva = 24 liraya tekabül ediyor. Paramız çok değersiz malesef![]()
Pardon benim hatam, 1 TL 0.50 leva yapıyor, yani 2 kat değerli bizim paramızdan dolayısıyla fiyatta 24 tl ye tekabül ediyor.bi leva 50 kuruş demişsin, o paketi ben de 6 tl olarak bulmuştum 24 lirayı nasıl çıkardın ki?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.