Akşamki Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi evinde pek iyi oynayan takıma benzemiyor, Fenerbahçenin takım çalışması tamamen bitseydi rahatça alırdık.. Şuan ortada bir takım yok Fenerbahçe de her mevki de yeni transfer ver bunların bir birine uyumu zaman alacak.. Gökhan gönülün yokluğunu 1. maçta çok kötü şekilde hissettik. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Shaktar'da Fred oynamayacakmış Fenerin lehine ama fenerin taraftarı yok bu kez.
Shakhtar alır 2-1

Fenerbahçeli olmayan herkesin düşmanlıkla hasetle shaktarın turu geçeceğini söylediği maç.

Fener cifte sansina 250 TL verdim 2 orandan , Turu geçerse ben kazaniyom geçmezse yine ben kazaniyom farkeden bisey yok :D

Bugün Bi kaç spor programı izledim adamlar diyoki maç 1-0 gitse bile son dakikaya kadar Kulübede yanında Rvp oturuyor diyolar :D

Shaktar turlar Lucescu şu noktada sürprize izin vermezzz :)

beşiktaş sandın galiba feneri :)
Bi dur bakalım kuşcuk kanaryacık sen önce bi Shaktarı yende ondan sonra Beşiktaş'ımızın adını ağzına al. Önce bir destur de sonra Beşiktaş ismini zikret.. Beşiktaşlılar ne yaptı sanada alakası olmayan bir konuda millete salça oluyorsun..

Bi dur bakalım kuşcuk kanaryacık sen önce bi Shaktarı yende ondan sonra Beşiktaş'ımızın adını ağzına al. Önce bir destur de sonra Beşiktaş ismini zikret.. Beşiktaşlılar ne yaptı sanada alakası olmayan bir konuda millete salça oluyorsun..
Evet salcayi goruyoruz su anda kimin salca oldugu belli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet salcayi goruyoruz su anda kimin salca oldugu belli

Yukarıdaki mesajını rapor ettim. Karar verirler kimin salça olduğunu.. Beşiktaşla alakası olmayan bir konuya Beşiktaşımızı niye sokarsınızda sinirleri gerersiniz anlamam. Zorla kaşınmak denir seninkine..

Yukarıdaki mesajını rapor ettim. Karar verirler kimin salça olduğunu.. Beşiktaşla alakası olmayan bir konuya Beşiktaşımızı niye sokarsınızda sinirleri gerersiniz anlamam. Zorla kaşınmak denir seninkine..
Sorun deil rapor etmen benim alinri yaptigim sey 12 .0 saktar saksuka yapar muhabbetine karsilik dedim o arkadasa araya sen girdin mevzuyu anlayinca arkadasin iletisini begendim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri