Akşamki Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Galatasaray'li arkadaslar, tamam Fenerbahce yenildi. Sampiyonlar ligi parasini komple siz alacaksiniz ama o para takimin kasasina gitmeden temliklere gidecek. Umarim bilginiz vardir. Onu da gectim, hic biriniz burada Fred'in neden oynadigi konusunda birsey dememis. Burada Turk takimlarina uygulanan bir tavir soz konusu. Yurtdisindan bir takim sike yaptigi gerekcesiyle takim baskani ve yetkilileri kendi ulkesinde yargilanirken UEFA, Avrupa ligine katilmasinda sakinca gormezken, gecen sene bu durumu Fenerbahce aleyhine 0 tolerans diye karar vermisti. Fred'in 2 numunesi pozitif cikti, kurallara gore oynamamasi gerekiyorken, ilk 11'de sahaya suruldu. Bence bunlari konusalim. Fenerbahce'nin bu cifte standartlara birakilmasi sadece Fenerbahce'lileri degil, herkesi uzmelidir.

Basın toplantısında oldukça neşeli olduğu gözlenen Pereira, Ukraynalı bir basın mensubunun 'Espri yapıyorsunuz, neşelisiniz ama yarın (Çarşamba) kaybederseniz yine gülecek misiniz?' sorusuna 'Hayat sonuçlardan ibaret değildir ancak ben sahada cesur ve kişilikli bir takım görmek istiyorum' cevabını verdi.

Mario Gomez---30 Yaşında
RVP ---------31 yaşında
Quaresma ----31 yaşında
Nani---28 yaşında neresi yaşlı hocam
Sow 29 yaşında ? Beşiktaşın transferleriyle karşılaştırosan durum bu

Bu Takım Dağılmadan 1-2 sene aynı kadroyla oynasın turkiye ligi fazla gelir görürsünüz ozaman tık tık nasıl oynuyolar 11 senedir lucescu varmış shaktarın başında

q7 ve gomezle - van persie nani kıyaslanmaz bile. kariyerler belli istatistikler belli. gomez dediğin adam messi ve ronaldodan sonra geliyo. ayrıca beşiktaş takım olarak genç zaten 1-2 transferle yaşlanmaz bu takım.

Ya Galatasaray'li arkadaslar, tamam Fenerbahce yenildi. Sampiyonlar ligi parasini komple siz alacaksiniz ama o para takimin kasasina gitmeden temliklere gidecek. Umarim bilginiz vardir. Onu da gectim, hic biriniz burada Fred'in neden oynadigi konusunda birsey dememis. Burada Turk takimlarina uygulanan bir tavir soz konusu. Yurtdisindan bir takim sike yaptigi gerekcesiyle takim baskani ve yetkilileri kendi ulkesinde yargilanirken UEFA, Avrupa ligine katilmasinda sakinca gormezken, gecen sene bu durumu Fenerbahce aleyhine 0 tolerans diye karar vermisti. Fred'in 2 numunesi pozitif cikti, kurallara gore oynamamasi gerekiyorken, ilk 11'de sahaya suruldu. Bence bunlari konusalim. Fenerbahce'nin bu cifte standartlara birakilmasi sadece Fenerbahce'lileri degil, herkesi uzmelidir.

adamlar bizim takımları hazırlık maçında bile istemiyo dahası....

Hocam yanlış anlamayın ama tamam fenere bu konuda haksızlık yapıldı buna bir şey diyemem haklısınız.Size bir şey sormak istiyorum fener şike yaptı diye avrupadan men yedi değil mi neden tff hiç bir ceza vermedi peki kurallara göre vermesi lazım değil mi?

q7 ve gomezle - van persie nani kıyaslanmaz bile. kariyerler belli istatistikler belli. gomez dediğin adam messi ve ronaldodan sonra geliyo. ayrıca beşiktaş takım olarak genç zaten 1-2 transferle yaşlanmaz bu takım.

q7 milli takımda naninin yedeği gomez okadar gol atmışta yanında roben ve ribery ile atmış yanında gökhan töre quaresmayla okadar atabilcekmi? eski gomezmi kaldı hocam güldürdün fiorentinada sakatlıktan doğru düzgün oynamamış bile

Hocam yanlış anlamayın ama tamam fenere bu konuda haksızlık yapıldı buna bir şey diyemem haklısınız.Size bir şey sormak istiyorum fener şike yaptı diye avrupadan men yedi değil mi neden tff hiç bir ceza vermedi peki kurallara göre vermesi lazım değil mi?

aynen öyle şahıslar değil kulübe ceza verilmeliydi boşuna yattı aziz :cool:

Mario Gomez---30 Yaşında
RVP ---------31 yaşında
Quaresma ----31 yaşında
Nani---28 yaşında neresi yaşlı hocam
Sow 29 yaşında ? Beşiktaşın transferleriyle karşılaştırosan durum bu

Bu Takım Dağılmadan 1-2 sene aynı kadroyla oynasın turkiye ligi fazla gelir görürsünüz ozaman tık tık nasıl oynuyolar 11 senedir lucescu varmış shaktarın başında

q7 milli takımda naninin yedeği gomez okadar gol atmışta yanında roben ve ribery ile atmış yanında gökhan töre quaresmayla okadar atabilcekmi? eski gomezmi kaldı hocam güldürdün fiorentinada sakatlıktan doğru düzgün oynamamış bile

güldürme hocam. q7 portekiz milli takımında 7 numara giyerken ronaldo 17 numara giyiyordu. ayrıca gomez son 2 yılda oynamamasına rağmen hala avrupada en golcü 3. futbolcu. oynarsa o zaman yandınız.

malesef bizim milletimiz (Herkese söylemiyorum üstüne alınan zaten kendini biliyodur) futbol konusunda takımını hastalık derecesinde tutuyor. Bu maçta Fenerbahçe' nin yenilmesini isteyen o kadar Türk vardır ki kimse diğer meselelere bakmaz . Şike davasından bizi men ederler siz şikecisiniz hakettiniz derler ama iş başkasına gelince ağızlarını açmazlar. Fenerbahçe düşmanlığının sebebinide herkes biliyor .... ;););););)

L4g0Wb.jpg

Hocam bildigim kadariyla hala karar verilmedi mahkemede.. Fenerbahce'nin UEFA'ya gidememesinin sebebi, UEFA'nin 0 tolerans diye millete yutturdugu birsey. Yani diyor ki, "bir takimin sike yapmis olabilecegi riski bile goz onunde bulundurulursa, o takim Avrupa liglerine gidemez." Fenerbahce'nin kesinlesmis bir cezasi olmadigi icin de TFF dogal olarak kendisini riske atmadi.

[MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] Sonuç olarak beşiktaş ve fenerbahçeyi karşılaştırma bile yapamazsınız

Ligin en iyi takımı:Galatasaray=20 Şampiyonluk Bu Sene Bizde 20 Yapıcaz İnşallah
Beşiktaş:13 Şampiyonluk beşiktaşın galatasaraya ve beşiktaşa rakip olması için 6 sene ligi domine etmesi lazım sonuç olarak bu maç skorunu bekliyodum mücize istedik olmadı takım tıkır tıkır oynamaya başlayınca görürsünüz.Bide neden bu şike konusunda sadece fenerbahçe ön planda oluyo aynı olayda beşiktaşta ceza yedi?

Burada benim anlamadığım yıllardır gsnin avrupa maçlarında rakibi tutar formalar bayraklar açarsınız gelmiş birde destek bekliyorsunuz ikiyüzlülük bunun adı ben umarım yener diyordum ama para geldiği içinde mutluyum.

Alex in gitmesinden sonra beni heycanlandıran tek sene olmuştu fıss çıktı yapacak bir şey yok,

2 yıl yoğun tempon yok ve bomboşken sen yan gel yat sonra 1 ayda takım olmaya çalış ...

yav sıkıntı yok uefa kupasını alırsınız şu gslilerinde artık bi kupa sevdası bitmiş olur baydık

neyse artık..konu kilitlenmeden biz çıkalım bari.bundan sonra muhabbet maç dışına çıkıp 1-2 ban gelir burdan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri