D
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle kolay kırmızılar hep bize çıkıyor arkadaş. Verilmeyen faullerse cabası. Allah belanı versin federasyon Allah belanı versin mhk.. Allah belasını versin bu ligi bu hale getiren herkesin..
Bu q7 yi şimartanlarıda anlamıyorum q7'nin karakterinide oyunuda beğenmiyorum senede 5 maç adam akıllı ya oynar ya oynamaz bugün attığı golde tamamen şans bana göre
---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------
Q7'nin ilk yarıda yusufa yaptığı sert müdehale sonrası adamı çekip sonra ayağıyla vurması bile kırmızı kart bu adam beşiktaşa yakışmıyor
Bırakın bu işleri dostum. Hangi takımlısın bilmiyorum ama size böyle kırmızı çıkıyormu sen ona bak önce.. Dostum sana tek bir soru Aykutun gomez koşarken vurduğu dirseğe ne diceksin? Hakemlerin görmezden geldiği dirseğe? Maçın başında oğuzhanın düşürülmesine ne diceksin? Q7 nin yaptığı hareket kırmızı mırmızı değil bu sarıdır hocam abartmayın o kadarda.. İkinci gördüğü sarıyı ise ne fb ne gs görür. Sadece bize çıkar bu kartlar..
Ayrıca q7 bize yakışıyor niyemi delikanlı olduğu için. O yüzden Beşiktaş'tan başka takıma yakışmaz Q7. Şımartanda yok şımaranda yok. Adam adam gibi oynarken hakemin şerefsliği ile atıldı maçtan..
[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam biraz sakin ol yahuadamlara atamadınız onlar geldi size attı bu kadar basit olay...onca bela okumaya değer mi?
Maçı net Q7 ve Gökhan Töre verdi...ayrıca atılan gol nizami değil,kendi aralarında paslaşır gibi duran top kullandılar...
bir de kırmızı kart pozisyonu için bence hakeme değil Q7ye kızmanız gerek,senin sarı kartın varken hakem düdüğümü bekle demiş,sen amatör futbolcunun yapmayacağı hareketi yapıp 2.ci kartını görüyorsun...hakeme bişey diyemezsin hocam verir bu pozisyonda kartı,ilk yada 2.ci kart olmasına bakmaz...
neyse üzme sen kendini lig daha yeni başladı,sizde gider onları yenersiniz deplasmanda![]()
[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben sana gayet ılıman bir dille birşeyler yazmaya çalıştım,fakat sen uçmuşsun maalesef...hayırlı geceler,belalarını benden uzaktan oku...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.