akşamki maçı izlemek isteyenler

Carsiya gitt mac izlemeye bjk yenmedi yada yeniesi umrumda degil futbol oynayamado , keske oturup evde kanal yapsaydim ..

Hakem nasıl birşey çıktı böyle ya sadece galiba kaleciler sarı kart yemedi (: adamda hiç uyarma diye birşey yok, zaten q17 çıkınca oyun dağıldı.

Böyle kolay kırmızılar hep bize çıkıyor arkadaş. Verilmeyen faullerse cabası. Allah belanı versin federasyon Allah belanı versin mhk.. Allah belasını versin bu ligi bu hale getiren herkesin..

Bu q7 yi şimartanlarıda anlamıyorum q7'nin karakterinide oyunuda beğenmiyorum senede 5 maç adam akıllı ya oynar ya oynamaz bugün attığı golde tamamen şans bana göre

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Böyle kolay kırmızılar hep bize çıkıyor arkadaş. Verilmeyen faullerse cabası. Allah belanı versin federasyon Allah belanı versin mhk.. Allah belasını versin bu ligi bu hale getiren herkesin..

Q7'nin ilk yarıda yusufa yaptığı sert müdehale sonrası adamı çekip sonra ayağıyla vurması bile kırmızı kart bu adam beşiktaşa yakışmıyor

gözüme çarpanlar
maçın başında oğuzhana arkadan yapılan hareket faul içerdemi dışardamı göremedim
gökhan töre o güzel pası gol yapsa maç bitmişti
q7 nin attığı gol sayılmamalı top durmamıştı
q7 nin kırmızı kartı doğru
erkan zengin bu sene çok iyi başladı ilk maçdada kurtardı takımı bu maçdada

Bu q7 yi şimartanlarıda anlamıyorum q7'nin karakterinide oyunuda beğenmiyorum senede 5 maç adam akıllı ya oynar ya oynamaz bugün attığı golde tamamen şans bana göre

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Q7'nin ilk yarıda yusufa yaptığı sert müdehale sonrası adamı çekip sonra ayağıyla vurması bile kırmızı kart bu adam beşiktaşa yakışmıyor

Bırakın bu işleri dostum. Hangi takımlısın bilmiyorum ama size böyle kırmızı çıkıyormu sen ona bak önce.. Dostum sana tek bir soru Aykutun gomez koşarken vurduğu dirseğe ne diceksin? Hakemlerin görmezden geldiği dirseğe? Maçın başında oğuzhanın düşürülmesine ne diceksin? Q7 nin yaptığı hareket kırmızı mırmızı değil bu sarıdır hocam abartmayın o kadarda.. İkinci gördüğü sarıyı ise ne fb ne gs görür. Sadece bize çıkar bu kartlar..

Ayrıca q7 bize yakışıyor niyemi delikanlı olduğu için. O yüzden Beşiktaş'tan başka takıma yakışmaz Q7. Şımartanda yok şımaranda yok. Adam adam gibi oynarken hakemin ********liği ile atıldı maçtan..

Son düzenleme:
Bırakın bu işleri dostum. Hangi takımlısın bilmiyorum ama size böyle kırmızı çıkıyormu sen ona bak önce.. Dostum sana tek bir soru Aykutun gomez koşarken vurduğu dirseğe ne diceksin? Hakemlerin görmezden geldiği dirseğe? Maçın başında oğuzhanın düşürülmesine ne diceksin? Q7 nin yaptığı hareket kırmızı mırmızı değil bu sarıdır hocam abartmayın o kadarda.. İkinci gördüğü sarıyı ise ne fb ne gs görür. Sadece bize çıkar bu kartlar..

Ayrıca q7 bize yakışıyor niyemi delikanlı olduğu için. O yüzden Beşiktaş'tan başka takıma yakışmaz Q7. Şımartanda yok şımaranda yok. Adam adam gibi oynarken hakemin şerefsliği ile atıldı maçtan..

Fenerbahçeliyim q7 hariç dediklerine katılıyorum q7'nin her hareketi provoke.Beşiktaş kolay kart çıkıyor emreye meloya çıkmayan kartlar çıkıyor amenna ama bu q7 bu tavırlarla bu sene çok kırmızı yer.

Oğuzhanın verilmeyen faulünü mü desem ,
Mario Gomez'e atılan dirsek mi desem ,
Erkan Zenginin yan hakeme küfür ettiği mi desem ,
2 tane çok güzel atağı faul var diye durdurmasına mı desem ,
desem desem bitmez ..

Ama şu bir gerçek bir bjk'li olarak bunlar bahane değil çok kötü oynadık buda bir gerçek ...

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam biraz sakin ol yahu :) adamlara atamadınız onlar geldi size attı bu kadar basit olay...onca bela okumaya değer mi?
Maçı net Q7 ve Gökhan Töre verdi...ayrıca atılan gol nizami değil,kendi aralarında paslaşır gibi duran top kullandılar...
bir de kırmızı kart pozisyonu için bence hakeme değil Q7ye kızmanız gerek,senin sarı kartın varken hakem düdüğümü bekle demiş,sen amatör futbolcunun yapmayacağı hareketi yapıp 2.ci kartını görüyorsun...hakeme bişey diyemezsin hocam verir bu pozisyonda kartı,ilk yada 2.ci kart olmasına bakmaz...
neyse üzme sen kendini lig daha yeni başladı,sizde gider onları yenersiniz deplasmanda :)

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam biraz sakin ol yahu :) adamlara atamadınız onlar geldi size attı bu kadar basit olay...onca bela okumaya değer mi?
Maçı net Q7 ve Gökhan Töre verdi...ayrıca atılan gol nizami değil,kendi aralarında paslaşır gibi duran top kullandılar...
bir de kırmızı kart pozisyonu için bence hakeme değil Q7ye kızmanız gerek,senin sarı kartın varken hakem düdüğümü bekle demiş,sen amatör futbolcunun yapmayacağı hareketi yapıp 2.ci kartını görüyorsun...hakeme bişey diyemezsin hocam verir bu pozisyonda kartı,ilk yada 2.ci kart olmasına bakmaz...
neyse üzme sen kendini lig daha yeni başladı,sizde gider onları yenersiniz deplasmanda :)

Bu takımın senelerdir hakkını yiyen herkesin Allah belasını versin. Dostum sen Beşiktaşlılık nedir bilirmisin? Senelerdir hakkı yenen bir takımın taraftarı olmak nedir bilirmisn? Sen fanatikmisin? Senin hayatta en değer verdiğin şeylerden birisi takımın mı? Değilse böyle rahat konuşursun tabi.

Tekrar diyorum bu ligi bu hale getiren bu takımın hakkını yiyen her kesimin Allah belasını versin..

maçın başında hakemin böyle çirkeflik yapacağını söylemiştim. hakemde bi sıkıntı vardı belliydi zaten

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben sana gayet ılıman bir dille birşeyler yazmaya çalıştım,fakat sen uçmuşsun maalesef...hayırlı geceler,belalarını benden uzaktan oku...

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben sana gayet ılıman bir dille birşeyler yazmaya çalıştım,fakat sen uçmuşsun maalesef...hayırlı geceler,belalarını benden uzaktan oku...

Bana uzak Allaha emanet ol.. Forumda da mümkünse karşıma pek çıkma. Sana bela okuyan yok. Bu takımın hakkını yiyenlere bela okuyorum senin alıp veremediğin ne onu anlamadım..

boşverin gitsin.
'' Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak'' üyeliklerinize yazık

Futbolun katili türk hakemleri... beşiktaşın çektiğini kimse çekmedi her sene haksızlıklar yapılıyor bu takıma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri