Aksiyon temalı biraz tehlikeli özgün kanalım :)

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
100 metre vinçte amuda kalktım bi nevi ölümle dans ettim rüzgar şiddetli olduğu için kalkmasıda çok zorlaşıyo denge güç cesaret gerektiriyo.. bu kalite biraz kötü arkadaş ayağa kalkmaya korktu düşük yerden çekti ve samsung s3 miniyle çektik kamera hata verdiği için .
https://www.youtube.com/watch?v=AnLS2T8eQ7A

Kardeşim bence hiç gerek yok böyle şeylere, canına kastın mı var senin. Eğer sırf para kazanmaksa amaç böyle risklere girmeye değmez.

Kardeşim bence hiç gerek yok böyle şeylere, canına kastın mı var senin. Eğer sırf para kazanmaksa amaç böyle risklere girmeye değmez.

sırf para kazanmak için değil çok zevk alıyorum böyle aksiyon dolu şeyler yaparken bunuda videoya alıp youtube atıp para kazanmak süper olur. zevk aldığım bişey yaparak para kazanmak hayalim gibi bişey ama çok zor para geliyo buda ayrı bi sıkıntı

sırf para kazanmak için değil çok zevk alıyorum böyle aksiyon dolu şeyler yaparken bunuda videoya alıp youtube atıp para kazanmak süper olur. zevk aldığım bişey yaparak para kazanmak hayalim gibi bişey ama çok zor para geliyo buda ayrı bi sıkıntı

Aman dikkat et kardeşim. Cidden çok tehlikeli.

Bomba videomu yakında editleyip yüklücem tutucak inş :D tutması için verceğiniz tavsiyelere açığım

Evet arkadaşlar yeni kıreyzi bursa tahtakale surlarda videomdan görüntüler, çok yakında editleyip yüklücem :)

yapma güzel kardeşim. bak gerçekten yapma aileni bulur şikayet ederim seni bu yolun sonu iyi değil.

Yarın büyüyüp baba olduğunda Allah nasip eder de bir oğlun olursa o da aynını yapar haberin olsun :) Yapma benim güzel kardeşim, anlıyorum gençsin kanın şuan fokur fokur kaynıyor ama yapma. Sana bir şey olursa anne ve baban hayatta ise düşecekleri durumu evlat sahibi olmadığın için hayal bile edemezsin.

Edit: Bu işten vazgeç kanalı kapat bir daha yapmayacağına söz ver, benden de söz 2 tane çok sağlam spam kategori verecem sana :)

yapma güzel kardeşim. bak gerçekten yapma aileni bulur şikayet ederim seni bu yolun sonu iyi değil.

Yapıyoruz birşeyler sıkıntı yok saol :)

Yarın büyüyüp baba olduğunda Allah nasip eder de bir oğlun olursa o da aynını yapar haberin olsun :) Yapma benim güzel kardeşim, anlıyorum gençsin kanın şuan fokur fokur kaynıyor ama yapma. Sana bir şey olursa anne ve baban hayatta ise düşecekleri durumu evlat sahibi olmadığın için hayal bile edemezsin.

Edit: Bu işten vazgeç kanalı kapat bir daha yapmayacağına söz ver, benden de söz 2 tane çok sağlam spam kategori verecem sana :)

bu iş hayatımı anlatıyo gibi birşey seneye yeteneksizsinize katılcam dünyada sadece 1 kişinin yapabildiği şeyleri yapıcam ne bilim gelicekte eskiye dönüp baktığımda kendimi böyle görmek istiyorum ondan çok zevkli geliyo . çok sağol düşündüğün için ayrıca spam kategorisini pek bilmiyom nasıl yaparım felan o sıkıntılıymış biraz kapanma olayı oluomuş

Dünyanın en tehlikeli hareketi.hocam abartmayin isterseniz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gördüğüm en korkutucu video bunun gibi olursan efsanesin :)

https://www.youtube.com/watch?v=UvU88WdJ8ws

onu yapmak için mekan + imkan lazım şuan bende ikiside yok ayrıca videoki kişi dünyanın en iyisi bu konuda ama yapamıcam şeyler değil ufak çalışmalarla hepsini yaparım

Dünyanın en tehlikeli hareketi.hocam abartmayin isterseniz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden abartmayayım youtube burası :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri