AksoyHosting den şikayetçiyim !!!

Aksoy Hosting'den aldığım vds'ye 1 haftadır giremiyorum skype'dan yazıyorum insan bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor. Hayır yani beceremiyorsanız bırakın insanları mağdur etmenizin ne anlamı var? Böylelerinin satış yapması gerçekten engellenmeli.

Aksoy Hosting'den hizmet satın alacak arkadaşlar paranız ile rezil olmayın, mağdur olmayın.

Ben sorduğumda cevap yazmıştı arkadaş bendeki de 20 gün sonra kapandı.
Temin edilen ingilteredeki firma sanırım suistimal yüzünden kapatmış.Yani bir çoğumuz torrent up down kullanıyorduk.Açtırmaya çalışıyorum demişti.

yetkililerin umrunda bile değil anlaşılan.

en iyisi [MENTION=12033]daralll[/MENTION] sen bi ilgilen. bu arkadaşın artık banlanması gerek.

Benimde 1 ay olmadan kapanmış :) zaten kullanmıyordum kullanılacak bir tarafı yok.

Banlansa ne olacak yarın bir gün yine bir şekilde üye olacak yine kazıklayacak milleti...

Son düzenleme:
evet yönetim hala sesiniz çıkmıyor allah aşkına yok mu müdahale edecek biri ???

kaç defa etiketlendiğiniz halde gelip şurada bi yorum bile atmadınız. allah sizden razı olsun. başka da birşey demiyorum size.

yazık cidden yazık, 15 liradan mı 7,5 liradan mı ne veriyordu vds :) belliydi.

eğer tüm sattığı vdslerde aynı sıkıntıyı çıkarmışsa harbi yazık iyi vurgun yaptı desenize

6.ayda üye olmuş ve satış yapıyosa böyle olması çok normal bence her önüne gelen satış yapıyo bu kadarda olmaz ki.

bu konuda hala hiçbirşey yapmayacaksınız değil mi?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

bu konu sayesinde yönetimin de nelerle ilgilenip nelerle ilgilenmek bile istemediklerini gördük. ytpara artık eskisi gibi değil. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] varken herşey çok daha güzeldi allah sizden razı olsun.

ben bu forumdan çok şey öğrendim hatta daha fazlasını öğrenmek için elimden geleni yaptım. yöneticilerle irtibat içinde olmaya çalıştım takan olmadı. aralarda konularda sorduk önemseyen olmadı. ben skype dan ekleyen onlarca kişiye yardımcı olmaya çalıştım. 10 a yakın kişiyle nerdeyse hergün görüşür oldum. daha fazlası olursa da yardımcı olmaya hazırım ama ytpara benim için sadece okunup geçilecek bir forum olmuştur.

bu konuda en başta dediğim gibi ben 30 tl yi önemsemiyorum ama haysiyet diye bişey var ortada. bu adam kaç kişiye zarar vermiş belli bile değil. yönetim konu içinde defalarca etiketlenmelerine rağmen önemseyen olmadı.

tekrar teşekkür ederim. banlamak isteyen banlasın. bana karşı bişey söylenmediği müddetçe bu forumda son mesajım hakkınızı helal edin arkadaşlar.

bir kere aldım, bir daha ne alırım ne de yanından geçerim.

Adama foruma üye oluyor aynı gün kanal satışına başlıyor. Yönetimi etiketledim hatta konuda milletin canı yanmasın diyo yoksa ne kanal alırım ne başkabirşey baktım konu halen aktif bundan sonra hiç uğraşmam

Problem yaşayan arkadaşların sorunları çözülene kadar forumdan uzaklaştırılmış ve Tüm ticari konuları kapatılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri