AksoyHosting den şikayetçiyim !!!

Ytpara yönetimine nacizane önerim,artık Firma olmayan VDS Server Hosting gibi ürünlerin satışına izin vermeyin forumda.

Vds Server satanlar Yer sağlayıcı belge iletişim adresleri sabit ve Cep noları gibi bilgilerini her konularında yazmaları gibi zorunluluk olsun.

Bu olursa magduriyet durumunda Müşterinin elinde gözle görünür bilgi belge olur.Bu şikayet edilen kişinin konularında Sadece iletişim olarak Skype adresi verilmiş.1 SKYPE Adresi ile bu tür şeylerin satışına izin vermeyin.

Saygılarımla.

Ytpara yönetimine nacizane önerim,artık Firma olmayan VDS Server Hosting gibi ürünlerin satışına izin vermeyin forumda.

Vds Server satanlar Yer sağlayıcı belge iletişim adresleri sabit ve Cep noları gibi bilgilerini her konularında yazmaları gibi zorunluluk olsun.

Bu olursa magduriyet durumunda Müşterinin elinde gözle görünür bilgi belge olur.Bu şikayet edilen kişinin konularında Sadece iletişim olarak Skype adresi verilmiş.1 SKYPE Adresi ile bu tür şeylerin satışına izin vermeyin.

Saygılarımla.

abi ek olarak satış yapan herkesten tc ve tel.no istenmeli

Bu arkadaşlardan bende şikayetçiyim 2 vds mi süresi dolmadan kapattılar daha 1 haftaları vardı.

Ayrıca Paypalımda bu arkadaşların hesabına otomatik ödeme talimatı tanımlanmış (Nasıl olduysa bilmiyorum ben tanımlamadım) Bugün paypalımdan 20tl miktarında para bu arkadaşların hesabına yattı geri iade istiyorum ama ses seda yok skypeları 24 saat açık ama geri dönüş yapmıyorlar

abi ek olarak satış yapan herkesten tc ve tel.no istenmeli
Firma olanlar için buna hiç gerek yok.Vergi nosu adresi neci olduğu belli olur zaten herşeyi ile.Diğer satışlardada iletişim sadece skype adresi ile kalmamalı Cep telefon adres gibi bilgiler verilmeli yada verilebilir.Sonuçda kendini bilen işini düzgün yapan HAKLI olan ne olursa olsun HAKLIDIR.

Merak etmeyin çok yakında forumda satış yapıpta vergisini ödemeyen kendisine firma diyen şahıslar vergi dairesi tarafından aranıcak ;)

VDS satıpta 10 20tl kar yapıp manitası ile cafede gezme devri bitti.

Bu ilk değildi sonda olmayacak 10 15 şer 20 şer tl den hizmet alan / arayan whmcs yi kurup hostingciyim diye forumda konu açan faturasız , evraksız iş yapan bunlara rağmen tercih ediliyorsa sorun para kazanma umudu ile bu işi yapanlar değil tüm bu eksikliklere rağmen tercih eden kullanıcıların malesefki bilinçsizce tercihidir.

Mağduriyet yaşıyanlara geçmiş olsun diyerek hizmet almak istediği kişi / firmalar hakkında birazda olsa bu önemli konulara dikkat etmesini umuyorum.

Bu ilk değildi sonda olmayacak 10 15 şer 20 şer tl den hizmet alan / arayan whmcs yi kurup hostingciyim diye forumda konu açan faturasız , evraksız iş yapan bunlara rağmen tercih ediliyorsa sorun para kazanma umudu ile bu işi yapanlar değil tüm bu eksikliklere rağmen tercih eden kullanıcıların malesefki bilinçsizce tercihidir.

Mağduriyet yaşıyanlara geçmiş olsun diyerek hizmet almak istediği kişi / firmalar hakkında birazda olsa bu önemli konulara dikkat etmesini umuyorum.

Hocam haklısın da şimdi adam bu işe yeni başlıyo az parası var bakıyo forumda 15 e var 20 tl yede var 50 tl yede var ben ucuzdan başlıyım fazla param gitmesin diyo adama fatura kesicen mi diyo satıcı diyo 10 lira fatura parası zaten daha bi hevezle başlayan arkadaşımız da diyo ben bunu bi alayım para kazanırsam daha iyisini alırım ama istediği gibi çıkmıyo.
Forum yönetimi 1 aylık üyeye satış yaptırıyosa böyle elini kolunu sallayacak şekilde bence yönetimin suçu alan kişiden daha çok kim ne derse desin.

Selamlar,

bu forumdaki her kullanıcının amacı para kazanmak kimimiz uploader kimimiz bot yazarı kimimiz mail , telefon onayıişi yaparak gelir / ek gelir elde etmeye çalışıyor .

Anlatmak istediğim olay şu; direk fiyat endeksli olarak değilde hazır bir otomasyon sistemini kurupta forumdaki kullanıcılara damdan gelir gibi hizmet sağlanmasına olanak verilmemeli. Kişi isterse zararına verin x tutarından bu kendisinin biliceği iş ama burda forum üyeleri mağdur edilmek istenmiyorsa muhakkak ama muhakkak bu işi bir kural çevçevesinde yapmalı nsaki hiç vergisi ofisi olan firma kepenk kapatıp gitmiyor mu nadirde olsa evet.

Belli bir yükümlülük / nitelik taşıyan kişi / kuruluşlar öyle kafasına göre dükkan kapatamaz yasal yükümlülükler var aynı zamanda kullanıcıların bir olumsuzluk durumunda başvurabiliceği hakkını arıyabiliceği bir ortam var.

Hocam haklısın da şimdi adam bu işe yeni başlıyo az parası var bakıyo forumda 15 e var 20 tl yede var 50 tl yede var ben ucuzdan başlıyım fazla param gitmesin diyo adama fatura kesicen mi diyo satıcı diyo 10 lira fatura parası zaten daha bi hevezle başlayan arkadaşımız da diyo ben bunu bi alayım para kazanırsam daha iyisini alırım ama istediği gibi çıkmıyo.
Forum yönetimi 1 aylık üyeye satış yaptırıyosa böyle elini kolunu sallayacak şekilde bence yönetimin suçu alan kişiden daha çok kim ne derse desin.

Selamlar,

bu forumdaki her kullanıcının amacı para kazanmak kimimiz uploader kimimiz bot yazarı kimimiz mail , telefon onayıişi yaparak gelir / ek gelir elde etmeye çalışıyor .

Anlatmak istediğim olay şu; direk fiyat endeksli olarak değilde hazır bir otomasyon sistemini kurupta forumdaki kullanıcılara damdan gelir gibi hizmet sağlanmasına olanak verilmemeli. Kişi isterse zararına verin x tutarından bu kendisinin biliceği iş ama burda forum üyeleri mağdur edilmek istenmiyorsa muhakkak ama muhakkak bu işi bir kural çevçevesinde yapmalı nsaki hiç vergisi ofisi olan firma kepenk kapatıp gitmiyor mu nadirde olsa evet.

Belli bir yükümlülük / nitelik taşıyan kişi / kuruluşlar öyle kafasına göre dükkan kapatamaz yasal yükümlülükler var aynı zamanda kullanıcıların bir olumsuzluk durumunda başvurabiliceği hakkını arıyabiliceği bir ortam var.

Bende onu diyorum fatura kesmeye bile ek para isteyen satıcıların amacı belli zaten inşAllah yakında kurtulucaz bunlardan.

bugün itibariyle benimde 1 aylık olan vds 15 günde kesilmiş.Yanlış bilmiyosam facebook sayfalarında tel nosu var bu elemanın .Adreside var.

Saygılarımla.

bunu bende önermiştim kimse beğenmemişti:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri