Akt!f Sunucu İCRA !!

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Anb49v.jpg

Merhaba cuma namazı öncesi size mutlu bi haberim var

Bi kaç gündür Belgeleri Hazırlayıp Bu gün tam 40 dk önce dosyayı Kahramanmaraş adliyesine verildi yani icra başlatıldı

Bu Süreçte Neler olacak ?

* Ya Ödemeyi geçecek
* Ödemesse Haciz Uygulanacak
* Yada İtiraz Edecek Başına Daha Büyk iş alacak yani Mahkemenin yolu Açılacak (Tüm Kanıtlarıyla)

Sizlere tavsiyem böyle bizi kerz yerine koyanlara karşı haddini bildirin ben hiç bi zaman haklı olduğum davamdan vazgeçmedim geçmemde. Amacım bu sözlerle klavye erkekliği yapmak değildir ! ciddiyetimi sergilemek benden sonrakilere ilham olabilmektir

Neler Yaptım ?

İcra Talebi oluşturmak için tanıdığım yıllardır bu işin içinde olan birinin kapısı çaldım benden belgeleri kanıtları makbuzu istedi detaylı inceledi oluşturduğumuz dosyayı adliye binasına işlemlerden sonra teslim ettim

Benden size Tavsiyeler..

* Küçük büyük farketmez ödemelerinizde Kesinlikle açıklama kısmına niçin ödemeyi yaptığınızı yazın mahkemeye çıktığınızda en büyük delil açıklama kısmındaki yazı olacaktır.Allahtan akıllılık edip açıklamaya 64 Gb 1 yıllık sunucu diye yazmışım...
* Delillerinizi Yedeğe Almayı Unutmayın.

Gelişmeleri Süreç Süreç Konuyu Güncelleyerek Ekleyeceğim.

Sağlıcakla Kalın.

0lZvYZ.jpg

İcradan sonuç çıkmadı.

01.08.2017 Gecesi İtibariyle Emniyetten İfade Verdim.Tüm Delilleriyle Savcılığa Verildi. .Haklı Çıkarsam Tazminata Kadar Gideceğim... Geç oldu ama güç olmasın yeterli. İfade verirken Savcıya ön bilgi verildi Kabul etti gerisini artık zaman Gösterecek.

Gelişmeleri Yazacağım Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
Kardeşim kolay gelsin sana bunun gibileri süründürceksin. Beni de 500 tl dolandırdı ama yapıcak birşey yok 18 yaşıma girmedim daha ailemi uğraştırmak istemiyorum.

[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] bunu beğendi :) şaka bir yana

Hangi belgeler gerekliymiş mümkünse onlarıda yazarmısın ?

Son düzenleme:
Helal olsun, davanızdan asla vazgeçmeyin.

Hangi belgeler gerekliymiş mümkünse onlarıda yazarmısın ?

Banka Ödeme Kanıtı .pdf - Nüfus Cüzdanı - Ödemeyi Geçtiğinizdeki Sohbet kanıtı yeterlidir

Ana Gerekli olarak
Banka Ödeme Kanıtı .pdf - Nüfus Cüzdanı yeterlidir
İtiraz Ederse
Ödemeyi Geçtiğinizdeki Sohbet kanıtınızda sağlamsa iş tamamdır

Karşı Tarafın İsmi ve Tcsi yeterlidir

1 saatte dosyaları yapıp çok rahatlıkla hallediyorsunuz

Kesinlikle Davanızdan Vazgeçmeyin

walla hocam sonuna kadar arkandayım ama dediğin gibi açıklama kısmına bişey yazmadım bide elimde sadece bu adama para gönderdiğimin kanıtı ve skype konuşmaları var tabi silinmediyse kanıt yetersizliğinden uğraşmak istemedim...

Seni Tebrik ediyorum umarım cezasını çeker...

istersen davaya şahit falan yaz beni ne bilim destek olayım yada bunlarıda dolandırdı gibi bişey yaz bizde alalım paramızı sayende.

elinde kanıt var senin inan elimde kanıt olsa 1 aralıkta bu herifi süründürmek için elimden geleni yapıcaktım ama dediğim gibi ne diyecez adamlara :mad: kendimi kötü hissediyorum...

walla hocam sonuna kadar arkandayım ama dediğin gibi açıklama kısmına bişey yazmadım bide elimde sadece bu adama para gönderdiğimin kanıtı ve skype konuşmaları var tabi silinmediyse kanıt yetersizliğinden uğraşmak istemedim...

Seni Tebrik ediyorum umarım cezasını çeker...

istersen davaya şahit falan yaz beni ne bilim destek olayım yada bunlarıda dolandırdı gibi bişey yaz bizde alalım paramızı sayende.

elinde kanıt var senin inan elimde kanıt olsa 1 aralıkta bu herifi süründürmek için elimden geleni yapıcaktım ama dediğim gibi ne diyecez adamlara :mad: kendimi kötü hissediyorum...

İtiraz ederse bu kez dmga vurmak için deliller gerekli olacak ozamana kadar

https://community.skype.com/t5/Genel-tartışma-Arşivler/Skype-Konuşmalarını-Yedekleme/td-p/1820932

Windows XP
"C:\Documents and Settings\windows user name\Application Data\Skype"

Windows 7
C:\Users\ windows user name \AppData\Roaming\Skype

Skype Dosyasını Yedekleyin Açıklama Kısmı yerine skype muhabbetleriniz gelişme durumuna göre sizin için delil olacağını düşünüyorum

bursada dolandırılan varsa tarafıma ulassın bu kısı ılel bır zamanlar gorusmustum , yerini yurdunu az cok bilirim , aynı muhabbetı banada yaptı paramı alana kadar heba olmustum

Kardeşim kolay gelsin sana bunun gibileri süründürceksin. Beni de 500 tl dolandırdı ama yapıcak birşey yok 18 yaşıma girmedim daha ailemi uğraştırmak istemiyorum.

18 yaş ile alakası yok nitelikli dolandırmada yaş olayı yok
başvur yap gerekeni

bursada dolandırılan varsa tarafıma ulassın bu kısı ılel bır zamanlar gorusmustum , yerini yurdunu az cok bilirim , aynı muhabbetı banada yaptı paramı alana kadar heba olmustum

benimde paramı dolandırdı benim ne yapmam gerekiyor şuan [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

benimde paramı dolandırdı benim ne yapmam gerekiyor şuan [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

Neler Yaptım ?

İcra Talebi oluşturmak için tanıdığım yıllardır bu işin içinde olan birinin kapısı çaldım benden belgeleri kanıtları makbuzu istedi detaylı inceledi oluşturduğumuz dosyayı adliye binasına işlemlerden sonra teslim ettim

Banka Ödeme Kanıtı .pdf - Nüfus Cüzdanı - Ödemeyi Geçtiğinizdeki Sohbet kanıtı yeterlidir

Ana Gerekli olarak
Banka Ödeme Kanıtı .pdf - Nüfus Cüzdanı yeterlidir
İtiraz Ederse
Ödemeyi Geçtiğinizdeki Sohbet kanıtınızda sağlamsa iş tamamdır

Karşı Tarafın İsmi ve Tcsi yeterlidir

1 saatte dosyaları yapıp çok rahatlıkla hallediyorsunuz

18 yaş ile alakası yok nitelikli dolandırmada yaş olayı yok

başvur yap gerekeni

Vericem vermesinede ailem filan telaşlanıcak arkadaşlar eğer şahit filan isteyen varsa bende gelebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi adliyeci olarak kahramanmaraşın adliyesinin mimarisine hayran kaldım :D konuya girdiğimde böyle amsterdam, viyana gibi şehirlerde çekilen fotoğraflardan zannettim :D

Adalet sistemi bu tür konularda çok hızlandı arkadaşlar. Hakkınızı arayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri