AKTİFSERVER - Her Bütçeye Uygun VDS Paketleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu. Adam sikintili beyler daha önce çok kişiyi mağdur etti yine edecek kaldırmayın sunun banini.
Adam çok güzel insan oyaliyor.
Yok halledicem
Makinanın diski yanmış halledicem diyor fakat makinanın kirasını odmemis. Hizmet alırken dikkatli olun ben 500 TL borç verdim 1 sene oldu evli ama zihniyet ve insanlık 0

Aktifsunucunun adresini bilen var mı acaba ? Çok acil arkadaşlar. Son çareye başvuracağım, kontrolden çıktım.

2 adet vds alındı ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum

ve

takviye olarak 1 adet daha istendi sipariş bekleniyor yeni bildirdik

naptın müdür :)

Bende 3 aylık paketten aldım gayet memnunum . Nazar değmesin . Ilgisinden dolayı tesekkurler

ve

Bende 3 aylık paketten aldım gayet memnunum . Nazar değmesin . Ilgisinden dolayı tesekkurler

hocam maşallahınız varmıs . inşallah bu kadar kişinin basına gelen sizin basınıza gelmez umarım.Mesele bi iki kişinin işini halledip 30 kişiyi magdur etmek degil.ticaretin hangi kuralında var böle iş.Arkadas belki kötü niyetli degil ama acık acık belli işi beceremiyor.Ben de aldım bu arkadastan hizmet ama memnun kalmadım bi kaç kişiyede önerdim.ama tövbe bidaha bi hizmeti 2 ay kullanmadan kimseye önermiyecem.Sonra adam diyor önerdigin bu mu diye.

Hayali firma vergisiz o masallah

'aktif' le başlayan bütün konular silinmeli

ben başta şüphelerm oldu burdaki yorumlardan sonra ama tanıştıktan sonra sıkıntı olmadı ve şuan için memnunum kendisinden yorumlara bakınca evet sıkıntı olabilir diye düşündüm kendisinede yazdım hatta düşüncelerimi dile getirdim o kendini ifade etti ben kendimi ifade ettim şuan için sıkıntım yok vds lerden yanada yok tşk ederim
vergi olayını bilmem beni ilgilendirmiyor bu forum yardımlaşma forumu sonuçta birbirimize dert çıkartma forumu değil vergi levhası yok diye (yada vamrı yokmu bilmiyorum ) şikayet edecek yada almayacak halim yok herkes bir şekilde geçim sağlamanın peşinde herkes nasibini yer herkes önündekini yer kimseye dert olmayın kimsede size dert olmasın hakkınız neyse onu kazsın herkes forumdaki en büyük sıkıntı birilerinin birilerini şikayet etmesi zaten neyse muhabbet kendini aşmasın :))

ve

ben başta şüphelerm oldu burdaki yorumlardan sonra ama tanıştıktan sonra sıkıntı olmadı ve şuan için memnunum kendisinden yorumlara bakınca evet sıkıntı olabilir diye düşündüm kendisinede yazdım hatta düşüncelerimi dile getirdim o kendini ifade etti ben kendimi ifade ettim şuan için sıkıntım yok vds lerden yanada yok tşk ederim
vergi olayını bilmem beni ilgilendirmiyor bu forum yardımlaşma forumu sonuçta birbirimize dert çıkartma forumu değil vergi levhası yok diye (yada vamrı yokmu bilmiyorum ) şikayet edecek yada almayacak halim yok herkes bir şekilde geçim sağlamanın peşinde herkes nasibini yer herkes önündekini yer kimseye dert olmayın kimsede size dert olmasın hakkınız neyse onu kazsın herkes forumdaki en büyük sıkıntı birilerinin birilerini şikayet etmesi zaten neyse muhabbet kendini aşmasın :))

sen yenisin galiba?

Hocam yenimi aldin vds yi

ne eski ne yeni

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

evet yeni aldım

anlaşılan o ki sana 2 abi çekmiş, ilgilenmiş işini hızlı çözmüş makineler de yağ gibi akıyor senin de hoşuna gitmiş ve gelip buraya bir şeyler yazma ihtiyacı hissetmişsin benim saf temiz kalpli kardeşim.. yarın öbür gün senden borç istediğinde, hatta geri göndermediğinde, kapanan makineyi bugün yarın hallediyorum diyip 1 ay geçtiğinde ve tek talihlinin sen olmadığını anladığında..:) adamın forumda neden banlı olduğunu anlayacaksın. işgüzarlık yapıp burda şöyle iyi böyle güzel diye reklama gerek yok. buraya yazan çoğu insan senden iyi biliyor mehmetin kim ve nasıl biri olduğunu. yine de belirtmek isterim inşallah mağdur olmazsın. kolay gelsin.

tabiki öyle bilader

herkes kendinden sorumlu ben kendisine güvendim aldım 2 abi çekmesine gerek yok ben ondan hizmet aldım hizmet karşılığını veriyor sonuçta müşteriyim içimden geçeni yazdım ben buraya isteyen alır isteyen almaz sorun yok tabiki

Valla herkese aynı seneryo uyguluyor bu arkadas .alan kişide ne yapsın o anda işi halledildigi için kendi kendine arkadas işini iyi yapıyor diyor ama bugun degilse yarın yarın degilse öteki gün sende bize katılacan:) (İnşallah bize katılmazsın:) ) .Böyle yazmamın nedeni bazı arkadaslar kararsız kalıyorlar bu arkadastan bu hizmeti alsam mı almasam mı diye. inanın gidin %20 hatta %50 fazla verin iyi hizmet veren kişiden alın bu hizmetleri sonra keşke dememek için.

kendisinden 3 aylık vds almıştım 10 gün ya kullandım ya kullanmadım 1 gün girdi 5 gün girmedi :) 20 ekim günü saat 5de hazır olur dedi bugün 3 kasım tık yok :) her cümleye abi hallediyorum ile başlar o hallediyorumlar bitmez (hallederiz kadir) :D kolay gele... :) :) :)

Valla herkese aynı seneryo uyguluyor bu arkadas .alan kişide ne yapsın o anda işi halledildigi için kendi kendine arkadas işini iyi yapıyor diyor ama bugun degilse yarın yarın degilse öteki gün sende bize katılacan:) (İnşallah bize katılmazsın:) ) .Böyle yazmamın nedeni bazı arkadaslar kararsız kalıyorlar bu arkadastan bu hizmeti alsam mı almasam mı diye. inanın gidin %20 hatta %50 fazla verin iyi hizmet veren kişiden alın bu hizmetleri sonra keşke dememek için.

aynen öyle. ucuz etin yahnisi kötü kokar derler, ben bunu bile bile bi dostumun tavsiyesiyle alışveriş yaptım buradan ve haftalarca ortada kaldık. günlerce cevap vermedi oyaladı ne zaman ki 'dedicated sipariş etmeyi düşünüyorum' dediysem o gün bütün sorunlarım çözüldü :) bunların hepsi ss ile sabittir olur da bir gün banı açılır burada tekrar insanları dolandırmaya başlar o gün hepsini tek tek buraya koyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri