cumartesi günü bana pazartesi ödememi geri iade edeceğini söyledi, hala etmedi, nezaman söylesem şimdi iade edecem diyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aktifsunucunun adresini bilen var mı acaba ? Çok acil arkadaşlar. Son çareye başvuracağım, kontrolden çıktım.
sakin ol hocam benimde vds bu sabah bağlanmamaya başladı şuan uğraşıyor bakalım
2 adet vds alındı ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum
ve
takviye olarak 1 adet daha istendi sipariş bekleniyor yeni bildirdik
naptın müdür![]()
Bende 3 aylık paketten aldım gayet memnunum . Nazar değmesin . Ilgisinden dolayı tesekkurler
Hayali firma vergisiz o masallah
'aktif' le başlayan bütün konular silinmeli
2 adet vds alındı ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum
ve
takviye olarak 1 adet daha istendi sipariş bekleniyor yeni bildirdik
naptın müdür![]()
ben başta şüphelerm oldu burdaki yorumlardan sonra ama tanıştıktan sonra sıkıntı olmadı ve şuan için memnunum kendisinden yorumlara bakınca evet sıkıntı olabilir diye düşündüm kendisinede yazdım hatta düşüncelerimi dile getirdim o kendini ifade etti ben kendimi ifade ettim şuan için sıkıntım yok vds lerden yanada yok tşk ederim
vergi olayını bilmem beni ilgilendirmiyor bu forum yardımlaşma forumu sonuçta birbirimize dert çıkartma forumu değil vergi levhası yok diye (yada vamrı yokmu bilmiyorum ) şikayet edecek yada almayacak halim yok herkes bir şekilde geçim sağlamanın peşinde herkes nasibini yer herkes önündekini yer kimseye dert olmayın kimsede size dert olmasın hakkınız neyse onu kazsın herkes forumdaki en büyük sıkıntı birilerinin birilerini şikayet etmesi zaten neyse muhabbet kendini aşmasın)
Hocam yenimi aldin vds yiben başta şüphelerm oldu burdaki yorumlardan sonra ama tanıştıktan sonra sıkıntı olmadı ve şuan için memnunum kendisinden yorumlara bakınca evet sıkıntı olabilir diye düşündüm kendisinede yazdım hatta düşüncelerimi dile getirdim o kendini ifade etti ben kendimi ifade ettim şuan için sıkıntım yok vds lerden yanada yok tşk ederim
vergi olayını bilmem beni ilgilendirmiyor bu forum yardımlaşma forumu sonuçta birbirimize dert çıkartma forumu değil vergi levhası yok diye (yada vamrı yokmu bilmiyorum ) şikayet edecek yada almayacak halim yok herkes bir şekilde geçim sağlamanın peşinde herkes nasibini yer herkes önündekini yer kimseye dert olmayın kimsede size dert olmasın hakkınız neyse onu kazsın herkes forumdaki en büyük sıkıntı birilerinin birilerini şikayet etmesi zaten neyse muhabbet kendini aşmasın)
sen yenisin galiba?
evet yeni aldımHocam yenimi aldin vds yi
ne eski ne yeni
---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------
evet yeni aldım
Valla herkese aynı seneryo uyguluyor bu arkadas .alan kişide ne yapsın o anda işi halledildigi için kendi kendine arkadas işini iyi yapıyor diyor ama bugun degilse yarın yarın degilse öteki gün sende bize katılacan(İnşallah bize katılmazsın
) .Böyle yazmamın nedeni bazı arkadaslar kararsız kalıyorlar bu arkadastan bu hizmeti alsam mı almasam mı diye. inanın gidin %20 hatta %50 fazla verin iyi hizmet veren kişiden alın bu hizmetleri sonra keşke dememek için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.