@aktifsunucu üyesinden şikayetçiyiz

keremoflu

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION]
+ [MENTION=15085]lidersu[/MENTION] : Çekilişten çıkan serverı bir süre sonra kullanmış, yeniden kurucam ve dışarıdayım eve geçince atıcam demiş, ona da atmamış :)
+ [MENTION=13093]CNZ[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION]
Tanıklar; [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/88847-aktif-server-render-vds-70-tl.html
Olay: Daha önce kendisinden serverlar almıştık, sürekli sorun çıkmıştı ve serverlar süresinden erken kesilmişti. Yeni serverları kurmaya başladım dedi ve deyiş o deyiş, hala ortalarda yok. "Tamam hocam, hazır hocam, eve geçince atıcam hocam" diye hepimizi oyaladı. Vaktimiz varken alamadık ve bizi çok mağdur etti. Daha da kötü şeyler yazmadan şikayet konusunu açmayı tercih ettim.
Ekstra Notlar: Telafi serverları haricinde ilk serverlarda da bize birçok çile çektirdi. Diğer kanıtlar da arkadaşım tarafından atılacak buraya. Siz siz olun, bu kişiyle ticaret yapmayın.
Kanıtlar:

7M4ZBr.png

PPgz7b.png

gZBRPQ.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanmayın ki bu ilk yaptığı 1.5 aydır bizi hep böyle oyaladı, ben tanıyorum kendisini diye hep sustum bekledim bekledim ama artık yeter bir insanda ticaret ahlakı olacak, yalan dolan olmayacak. tamam abi hemen abi diyo aradna 1 hafta geçiyor cevap yok :D gelip kimse savunmasın bunu çok ağır laf ederim size...

YrARL6.jpg

E5ZMdA.jpg

28b43q.jpg

Z70RBa.jpg

Ha bunun daha haftalarca öncesi var beyler :D günlerce oyalamalar bugün yarın veriyorum diye bekletmeler tüm işimizi berabat etmeler onları da atarız sıkıntı yok...

edit: ben o kadar yazıyorum cevap vermiyor , sonra kerem ekliyo yeni müşteri sanıyo hemen skype kabul etmiş onla sohbet ediyo , ama ben yazınca cevap yok .
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Son düzenleme:
Şikayetçi Üye: [MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION]
Tanıklar; [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/vps-vds-hosting/88847-aktif-server-render-vds-70-tl.html
Olay: Daha önce kendisinden serverlar almıştık, sürekli sorun çıkmıştı ve serverlar süresinden erken kesilmişti. Yeni serverları kurmaya başladım dedi ve deyiş o deyiş, hala ortalarda yok. "Tamam hocam, hazır hocam, eve geçince atıcam hocam" diye hepimizi oyaladı. Vaktimiz varken alamadık ve bizi çok mağdur etti. Daha da kötü şeyler yazmadan şikayet konusunu açmayı tercih ettim.
Ekstra Notlar: Telafi serverları haricinde ilk serverlarda da bize birçok çile çektirdi. Diğer kanıtlar da arkadaşım tarafından atılacak buraya. Siz siz olun, bu kişiyle ticaret yapmayın.
Kanıtlar:

7M4ZBr.png

PPgz7b.png

gZBRPQ.png

Arkadaşlar sanmayın ki bu ilk yaptığı 1.5 aydır bizi hep böyle oyaladı, ben tanıyorum kendisini diye hep sustum bekledim bekledim ama artık yeter bir insanda ticaret ahlakı olacak, yalan dolan olmayacak. tamam abi hemen abi diyo aradna 1 hafta geçiyor cevap yok :D gelip kimse savunmasın bunu çok ağır laf ederim size...

YrARL6.jpg

E5ZMdA.jpg

28b43q.jpg

Z70RBa.jpg

Ha bunun daha haftalarca öncesi var beyler :D günlerce oyalamalar bugün yarın veriyorum diye bekletmeler tüm işimizi berabat etmeler onları da atarız sıkıntı yok...

edit: ben o kadar yazıyorum cevap vermiyor , sonra kerem ekliyo yeni müşteri sanıyo hemen skype kabul etmiş onla sohbet ediyo , ama ben yazınca cevap yok .
[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

2 arkadaşımda haklıdır. İlk sunucuda 10 günlük kesintiden dolayı 1 aylık hediye vereceğimi söyledim. Sunucuları kurulumları tamamlandı. 1 Saat içersinde teslimatları yapılacaktır.

Akşam 17'ye kadar sorun çözülmemiş olursa konuyu güncelleyin arkadaşlar zaten uzun bir süredir mağdurmuşsnuz anlaşmazlık olursa gerekeni yapalım [MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION]

Ancak Almanya değil, Fransa. IP bekliyoruz yani bitmiş sayılmaz.

yani bize fransa verilmesinin bi anlamı yok , bizim işimiza yaramadıktan snora 500 tane fransa lokasyonda olmasının bi anlamı yok, [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] teslim alınmadı yani hocam...

Konuda belirtildiği üzere Fransa vds sağlamak zorundasınız [MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION]
[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION] isterseniz yarın saat 17ye kadar süre verelim isterseniz şuanda işlem yapalım

Konuda belirtildiği üzere Fransa vds sağlamak zorundasınız [MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION]
[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION] isterseniz yarın saat 17ye kadar süre verelim isterseniz şuanda işlem yapalım

Fransa değil hocam Almanya yapacak. Yarın 5 yapalım, teşekkürler ilginize

siz Fransa ip diyorsunuz

yani bize fransa verilmesinin bi anlamı yok , bizim işimiza yaramadıktan snora 500 tane fransa lokasyonda olmasının bi anlamı yok, [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] teslim alınmadı yani hocam...

Siz Fransa olmasının bi anlamı yok diyorsunuz

Olayın geçtiği olarak gösterdiğiniz konuda da fransa lokasyon yazıyor.

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION] arkadaşlar siz tam olarak hangi özellikler için anlaştınız yazar mısınız?

siz Fransa ip diyorsunuz

Siz Fransa olmasının bi anlamı yok diyorsunuz

Olayın geçtiği olarak gösterdiğiniz konuda da fransa lokasyon yazıyor.

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=13113]nazo93[/MENTION] arkadaşlar siz tam olarak hangi özellikler için anlaştınız yazar mısınız?

Ortak almıştık hocam. 1gb ramli 10 tane almanya server için anlaştık

İşlem yapılmıştır orun çözülürse üye bize ulaşıp banını açtırabilir.

Herkese iyi akşamlar.

Dean(Oğuz) ile arkadaş için 1 ay önce 10 adet Paket 1 vds için anlaşma yapılmıştır. Makinalar siparişden 4 gün sonra arkadaşa teslim edilmiştir.(Arkadaşımız olduğu için Paket 2 Verildi). Arada sırada olan kopmalardan dolayı arkadaşa 1 ay daha hediye edeceğimi söyledim. Toplamda aktif olarak makina 20 gün kalmıştır. 10 günlük kesintiden dolayı hediye edeceğimi söyledim. Geçen hafta 10 Adet daha Almanya IP makina teslim edilmiştir. Anca IP ler sorgulamada FRANSA Çıktığı için arkadaş kabul etmemiştir. Ben yine karşı tarafa herhangi birşey yansıtmamak için 10 Adet IP daha aldım. IP ler geldikden sonra makinalarını kapatmam gerektiğini ve IP leri güncellemem gerektiğini söyledim. Arkadaşda kabul etti. Bu sırada makinamda oluşan hdd sorunu nedeniyle (Gerektiğinde resim atabilirim) arkadaş skype olsun web sitemiz üzerinden olsun hoş olmayan şeyler yazmıştır. Ben hediye kararımı kullanarak hediyeyi iptal ediyorum ve kalan 10 günlük sürenin geri iadenisi yapmamı söyleyip hesap numarası istediğimdede tekrar hakaret edilerek senin parana kalmadık gibi cümleler kurmuştur. Ben bu forumda yaklaşıl 1 bucuk yıldır varım. (PROFİLBİLİŞİM ESKİ SAHİBİYİM) Şu ana kadar bu forumda ne 1 kişiyi dolandırdım nede işlerini yapmadım. Yetkililerin yorumumu inceleyerek gerekli konununsilinmesini talep etmekteyim.

İşlem yapılmıştır orun çözülürse üye bize ulaşıp banını açtırabilir.

Şuan detaylı yazacak kadar müsait değilim. Bir saat sonra yazacağım hocam lütfen konu kapanmasın

---------- Spam Engelliyici 19.02.2016 00:20 ---------- Önceki Mesaj 18.02.2016 23:52 ----------

[/COLOR [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] Merhaba hocam tekrar, öncelikle şikayetimizi (dean + nazo93) geri almayacağımızı belirtmek isterim. Artık ben bu konuyla ilgilenmekten gerçekten yoruldum. Daha iyi anlamanız açısından empati yapmanızı sağlayacağım.

Düşünün ki 10 tane server alıyorsunuz. Ortalama zamandan biraz geç geliyor, olabilir. Ancak pat pat kesiliyor serverlar. Yeni vericem veya düzenlicem diyor, o da tamam. Uzun zaman geçiyor ne zaman diyorsun, yarın diyor. 3-5 gün daha ortada yok. Ne zaman diyorsun 1 hafta sonra cevap. Sonra hediye vericem diyor, neyin hediyesi yahu? Biz mağdur olmuşuz adam hediye diyor.

Hadi ona da okey dedik en sonunda. Normalde çok tanımadıklarımdan almam ama satın aldığım kişiler 1gb lı satmıyor diye böyle bir işe bulaştık. Almanya 10 server verecekti, özellikle Almanya konusunda okeydik. Ip olayına yine 1 haftamızı yedi neredeyse. 4 tanesini değiştirdi kalan 6 serverın Ip sini yapmadı. Onu beklerken yine 3-5 gün ortadan kayboldu, ne haber ne cevap. Şimdi de hdd sorunu oldu diyor [MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION]. Bize niye demiyorsun hdd sorunu oldu etti diye, dedin mi, kanıtla?

1,5 yıldır bu forumdayım diyorsun veya neyse 1,5 yıldır satış yapıyorsun ama sen hiçbir şey öğrenememişsin. Peki [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] hocam, ben daha başka bir forumdan bulduğum arkadaşa 10 server sipariş ettikten 10-12 saat sonra nasıl oldu da hepsi geldi ve tıkırında çalışıyor da, bu adamınki 2-3 ayda sürekli sorun çıkarıyor? Sen de biliyorsun ki bu işlerde zaman yönetimi önemli ama bu adam! artık olayı rayından çıkardı. Arkadaşım dean'e cevap yazmazken, ben daha onu yeni ekliyorum(tanımıyor) ve kabul ediyor.

Benim son sözlerim bunlar olsun, lütfen daha da fazla uzatmayalım. Artık bu durumda isterseniz müdaha edin, isterseniz etmeyin. Ne serverını, ne parasını istiyorum. Hakkım da varsa helal etmiyorum. Bu kadar zaman beni uğraştırdı, deseydi başta "yapamıyorum ben bu işi" iade alırdık ama 1-2 hafta ortadan kaybolup sonra şikayet açınca forumda bir anda türemesi ve hocam hazırlıyorum demesi kendisinin karakteridir.

Ortada zaman kayıpları vaad edilen hizmetlerin sunulamaması gibi durumalar ve giderilemeyen mağduriyetler bulunuyor bu sebeple tekrar sınırsız ban uyguluyorum

[MENTION=44503]aktifsunucu[/MENTION] bana ulaştı, tüm mağduriyetleri gidereceğini belirtti. Günü olan, sunucusu teslim olmayan, eksik gün kullanan, mağdur olan kim varsa ulaşssın mağduriyetinizi gidersin. En ufak şikayette gerekli işlem yapılacaktır..

Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir forumdan banlıydım bu süre zarfında hala müşterim olupda bana ulaşamayanlar olabilir ve mağdur olmuş olabilirler.

Öncelikle Eski sahibi olduğum profilbilişim hakkında devrettikden sonra dahi kim mağdur olduysa özel mesaj yolu ile iletişime geçmelerini istiyorum. Aktifserver olarakda kimler mağdur olduysa özel mesaj ile iletişime geçmelerini istiyorum.

Evlilik durumumdan dolayı çoğu arkadaşımız bilir evet işlerin üstünde çok duramadım istemeyerekde olsa mağdur ettiğim arkadaşlarım dostlarım dediğim insanlar oldu. Ama bu forumda çoğu kişi benim nasıl birisi olduğumu bilir ve nasıl çalıştığımıda. Herkesden tekrar çok çok özür diliyorum ve beni seven veya sevmeyen kim olursa olsun özel mesaj ile mağduriyetini gidersin. Makina ise makina maddi olarak ise elimden geldiğince tek seferde olması zor mağduriyetlerini gidermek istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri