Akvaryum Aldım

akvaryumun ederi o kardeşim içindeki balıklarla eder rahat 600 tl

Aynen hocam bende tam 600 TL ödedim :) Ama su 1 günde bulandı neden olabilir ? Filte çalışıyordu iç filtre dış filtre çalışıyor ama su bulandı 1 günde Akvaryumcuyu çağırdık su bulandı diye tuz attı gecede balıklarların bazıları öldü bazıları kurtarabildik sulardan olabilir diye 7 damacana su siparişi verdim

bir videoda ben cekeyimde benim balıklarıda izleyin

вєякαη;458305' Alıntı:
750 Tl vermedim zaten bunu nerden çıkartıyorsun ? Hem 750 - 1000 TL veririm gerekirse bundan sizene ?? Zevk benim para benim Akvaryumu alan benim fiyatını sen söylüyorsun konuyu dağıtmayalım lütfen

dedıgın gıbı olsun kibar kardesım .. sen yaparken bırsey yok bıze gelınce ısyanlar he ?? sert cıkıslar tekrar sana dönecek bılıyorsun umarım??? konun senın olsun zaten 1 ay uzaklascam forumdan selametle faceden yazdıgımı da okursan sevınıcem

Hocam taş vs. koyun. Cichlid'ler saklanmayı çok severler. Genellikle yumurtaları veya yavruları oralara kusarlar.

damacana su kullanma normal çeşme suyu kullan sert suyu sever bu tür dış filtre yeniyse ondan kaynaklı olabilir tuz kullan ancak kaya tuzu kullan normal iyotlu tuz solungaçları yakar

вєякαη;458269' Alıntı:
Ciklet Balıkları - YouTube

Arkadaşlar Akvaryum konusunda fazla bilgi sahibi değilim Mümkünse akvaryum kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. Balıklar Ciklet Balıkları bu arada :)

akvaryum en az 200 litre olmalı ciklet balıklarından 1erkege en az 4 dişi gerekli sarı prenses en uygunu olur sizin icin . cok tür yapmayın simdilik akvaryumunuz kücük gelir.

dedıgın gıbı olsun kibar kardesım .. sen yaparken bırsey yok bıze gelınce ısyanlar he ?? sert cıkıslar tekrar sana dönecek bılıyorsun umarım??? konun senın olsun zaten 1 ay uzaklascam forumdan selametle faceden yazdıgımı da okursan sevınıcem

Tamam kardeşim lütfen benden bundan sorna kategori felan isteme çünkü senden çok ben sıkıldım benim yazdıklarımıda okursun artık. Çalış çabala emek göster sabahlara kadar benim gibi uyuma o zaman ben sana yardımcı olurum ayrı konu seni severim biliyorsun ama bu konuda hak edene yardımcı olurum

bana kategoride yaardımcı ol bende sana akvaryum konusunda yardımcı olayım şaka :)

cok guzel gorunuyor hayirli olsun bende bi ara almistim kucugunden ama koku yapiyordu odada sonra birine vermistim

вєякαη;458290' Alıntı:
Yok hocam 600 Tl ye maal oldu bana Akvaryumun kralı olmaz önemli olan büyüklüğü ve balıkların güzelliğidir :) Teşekkür ederim ilgin için

Bi Sorun Olursa Sorabilirsn Bende Lepistes Besliyom yavrulatırdım :cool:

Çok güzel Berkan, ben de çocukluk döneminde profesyonel ilgilendim Akvaryum işiyle, şimdi seni görünce heveslendim tekrar yapabilirim büyük bir sistem. Tek dert çok sık su değiştirmeyeceğim bir sistem kurmak :)

Beyaz balık kabız olmuş galiba :D

akvaryum cıkletler ıcın kucuk, cıkletler genıs akvaryum ister, max 3 eş yap. Saklanacak yerler yap, ek olarak tabana kum serp. cikletler kumda oynamayı sever ama ırı taneli olsun.
daha önce haberım olsaydı sana akvaryum satardım. 400 lıraya yarım tonluk akvaryum var, full malzemeli.

Şimdi dikkatimi çekti, Beyaz prenses ve sarı prenses bir arada sıkıntı çıkartır sana. Sarı prenses kibardır beyaza nazaran. Çoğu hobbyci beslenebilir dese de sonuç yavru vermede sıkıntı çıkar ve strese girerler.

akvaryum cıkletler ıcın kucuk, cıkletler genıs akvaryum ister, max 3 eş yap. Saklanacak yerler yap, ek olarak tabana kum serp. cikletler kumda oynamayı sever ama ırı taneli olsun.
daha önce haberım olsaydı sana akvaryum satardım. 400 lıraya yarım tonluk akvaryum var, full malzemeli.

Şimdi dikkatimi çekti, Beyaz prenses ve sarı prenses bir arada sıkıntı çıkartır sana. Sarı prenses kibardır beyaza nazaran. Çoğu hobbyci beslenebilir dese de sonuç yavru vermede sıkıntı çıkar ve strese girerler.

Peki Ciklet Balıklarımı yoksa Japon Balıklarınımı tercih edersiniz ?

Akvaryum ve balık seçimin gayet güzel.. Hayırlısı olsun.. Ben yeniden başlarsam bu işlere tropikal okyanus balıkları ile başlıcam.

120cm-45cm-60cm ebatlarında 1 cm camdan kendi özel yapımım mobilyalı akvaryumu dış filtre vs herşeyiyle 750 liraya (maliyetine) satmıştım. Bunu görünce resmen bedava vermişim dedim yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri