- Web sitesi
- www.ytpara.com
akvaryumun ederi o kardeşim içindeki balıklarla eder rahat 600 tl
Aynen hocam bende tam 600 TL ödedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akvaryumun ederi o kardeşim içindeki balıklarla eder rahat 600 tl
вєякαη;458305' Alıntı:750 Tl vermedim zaten bunu nerden çıkartıyorsun ? Hem 750 - 1000 TL veririm gerekirse bundan sizene ?? Zevk benim para benim Akvaryumu alan benim fiyatını sen söylüyorsun konuyu dağıtmayalım lütfen
вєякαη;458269' Alıntı:Ciklet Balıkları - YouTube
Arkadaşlar Akvaryum konusunda fazla bilgi sahibi değilim Mümkünse akvaryum kullanan tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. Balıklar Ciklet Balıkları bu arada![]()
dedıgın gıbı olsun kibar kardesım .. sen yaparken bırsey yok bıze gelınce ısyanlar he ?? sert cıkıslar tekrar sana dönecek bılıyorsun umarım??? konun senın olsun zaten 1 ay uzaklascam forumdan selametle faceden yazdıgımı da okursan sevınıcem
вєякαη;458290' Alıntı:Yok hocam 600 Tl ye maal oldu bana Akvaryumun kralı olmaz önemli olan büyüklüğü ve balıkların güzelliğidirTeşekkür ederim ilgin için
Bi Sorun Olursa Sorabilirsn Bende Lepistes Besliyom yavrulatırdım![]()
hemen ölüyodu ben bakarken lepistesler yaillallah etmiştim o balıktan
![]()
akvaryum cıkletler ıcın kucuk, cıkletler genıs akvaryum ister, max 3 eş yap. Saklanacak yerler yap, ek olarak tabana kum serp. cikletler kumda oynamayı sever ama ırı taneli olsun.
daha önce haberım olsaydı sana akvaryum satardım. 400 lıraya yarım tonluk akvaryum var, full malzemeli.
Şimdi dikkatimi çekti, Beyaz prenses ve sarı prenses bir arada sıkıntı çıkartır sana. Sarı prenses kibardır beyaza nazaran. Çoğu hobbyci beslenebilir dese de sonuç yavru vermede sıkıntı çıkar ve strese girerler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.