Alaattin Çakıcı Tahliye Oldu

Unknow

Kayıtlı Üye
Derin Devlet İşlerimi var Yoksa başka bir nedendenmi çıktı bilinmiyor ama ben çıkmasına sevindim Şimdi Siyaset Yapmadan yorum yapalım konu kapatılmasın arkadaşlar

Botoks Sever arkadaşlar şimdi ne yapacak ben onu düşünüyorum :)

Twitter Gündem : https://twitter.com/search?q="Alaattin Çakıcı"&src=trend_click

uf4Le-yK

Ben en cok ciftlik bank in tosununu merqk ediyorum, masum muymus, o da affa ugradi mi simdi? Uruguayda halka karisabilecek mi yuzu kizarmadan?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

O konudan emin değilim troll olabilir öyle birşey olsa kendisinin haberi olur bir yerden duyururdu hem tosun gelse bile kimse ondan para alamaz bildiğim kadarı ile bütün parasını bitcoine çevirmiş öyle harcıyor yani adam şifreyi vermediği sürece kimse 1 kuruş alamaz ondan

Ben de dün Sedat Peker bir konuşma yapmış Alaattin Çakıcı ile ilgili onu dinledim ortalık karışır bence çünkü ağır sözler söylemiş

Ben de dün Sedat Peker bir konuşma yapmış Alaattin Çakıcı ile ilgili onu dinledim ortalık karışır bence çünkü ağır sözler söylemiş

Botokslu dediğim o işte Sedat Peker zamanında ispiyonculuk yaparak Alaattin çakıcıyı arkasından bıcaklamıştır sedat pekerin kime güvendiğinide herkes biliyor ama :D artık sonu geldi

ilk askere gittimde 1 haftasında benim oldugum ceza evine geldi her hafta hastagane götürüyorduk avukatı bizi baklava getirirdi. arasıra

bu mafyacıları neden seviyorsunuz neden çıkmasına seviniyorsunuz anlamıyorum size ne yararı var? Kim bilir kaç masumun canını yakmışlardır

Dipnot bilmeyenler için :
Alaattin çakıcı yıllar önce karısını öldürtüp hapse girmişti,ölen karısının babası zamanın ünlü mafyalarından Dündar KILIÇ tı.

dik duruşuna saygı duyuyorum yalaka değil yeri geldi fetöcü saycıların karşısında dik durdu eğilmedi reis var olsun

Alaattin çakıcı yıllar önce karısını öldürtüp hapse girmişti,ölen karısının babası zamanın ünlü mafyalarından Dündar KILIÇ tı.

Not paylaşırken Olayların nedenlerini ve neden olduklarınıda paylaş lütfen :)

Sosyal medyada bu mafyaları destekleyenleri cidden anlamıyorum, sorsan ülkücü dersin, vatana millete ne katkısı olmuş pekerin, çakıcının, biri uyuşturucu taciri diğeri silah kaçakçısı

bu mafyacıları neden seviyorsunuz neden çıkmasına seviniyorsunuz anlamıyorum size ne yararı var? Kim bilir kaç masumun canını yakmışlardır

Alaattin Çakıcı hiç bir zaman mafya olmamıştır, Alaattin çakıcı kabadayıdır vatan adamıdır arkadaşlar, Mafyacılık oynayanlar ile oynayan bir adamdır. Devletin en pis işlerinde başı çeken özel eğitimli bir adamdır, diğeri gibi (Peker) yalaka bir adam değil olmamıştır(Arkadaşlar bu bilgiler gerçekten öenmli bilgiler) Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı gibi devleti için çalışmış sonradan gelen adiler yüzünden parmaklıklar ardına alınmış birisidir. Şimdi çıktı işler değişti arkadalar, kısacası fragmandı izlediklerimiz, film şimdi başlıyor.

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

Babası bile kızının cenazesine gitmedi, ortada farklı durumlar var, söylentide Dündar kılıç kızına boşanacaksın yoksa sonun olur demiş (Çakıcı ile aralarında husumetten dolayı), boşanmayı reddedince babasının adamları tarafından vurduruluyor.

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=fhUq4z4efFQ

6.dk'dan sonra dinleyin, Ömer Korkmaz Çakıcıya kardeşimden yakın bir adamdır ve hala öyle.

Bunca Zaman Peker neden bu adama birşey yapamadı madem o kadar güveniyor kendine son konuşmasından sonra.

<<<<<< Ömer Korkmazın Pekeri tehditi>>>>>

Son düzenleme:
Alaattin Çakıcı hiç bir zaman mafya olmamıştır, Alaattin çakıcı kabadayıdır vatan adamıdır arkadaşlar, Mafyacılık oynayanlar ile oynayan bir adamdır. Devletin en pis işlerinde başı çeken özel eğitimli bir adamdır, diğeri gibi (Peker) yalaka bir adam değil olmamıştır(Arkadaşlar bu bilgiler gerçekten öenmli bilgiler) Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı gibi devleti için çalışmış sonradan gelen adiler yüzünden parmaklıklar ardına alınmış birisidir. Şimdi çıktı işler değişti arkadalar, kısacası fragmandı izlediklerimiz, film şimdi başlıyor.

Babası bile kızının cenazesine gitmedi, ortada farklı durumlar var, söylentide Dündar kılıç kızına boşanacaksın yoksa sonun olur demiş (Çakıcı ile aralarında husumetten dolayı), boşanmayı reddedince babasının adamları tarafından vurduruluyor.

6.dk'dan sonra dinleyin, Ömer Korkmaz Çakıcıya kardeşimden yakın bir adamdır ve hala öyle.

Bunca Zaman Peker neden bu adama birşey yapamadı madem o kadar güveniyor kendine son konuşmasından sonra.

Bilgiler için teşekkürler adama sallamadan önce umarım yazdıklarını okurlar

Bilgiler için teşekkürler adama sallamadan önce umarım yazdıklarını okurlar

Dostum milletimiz herkesi peker gibi zannediyor, bu adamlar mafya değil kabadayı bu adamlar, ilk önce mafya ile kabadayı arasındaki farkı öğrenmek gerekli , bu adam bu vatan için içerdeydi, inkar eden olmaz diye düşünüyorum.

Dostum milletimiz herkesi peker gibi zannediyor, bu adamlar mafya değil kabadayı bu adamlar, ilk önce mafya ile kabadayı arasındaki farkı öğrenmek gerekli , bu adam bu vatan için içerdeydi, inkar eden olmaz diye düşünüyorum.

bilen biliyor zaten bu adama laf edenlerin çoğu Pkklı vatan haini kuduruyor hepsi

Üstad yapmayın allahını seversen oradan buradan duyduklarınızla hiç tanımadığınız adamları savunuyorsun hayatınız boyunca bir kere oturup konuşmamışsınızdır bile. Bir ülkeye en büyük katkıyı eğitimle bilimle verirsin şunların izinden gittiğimiz sürece bizden hiçbir şey olmaz. Adam gazetecisinden siyasetçisine zibilyondan tane adamın suikastinden sorumlu. Bu mu vatan adamı ? Şu zihniyet 1 asır önce kaldı zannediyordum ama hala devam ediyormuş. Tek bir bilim adamı bir aşıyla milyonları kurtar ismini bile bilmezsin bir mafyaya vatan adamı der savunursun bence vicdanlı adaletli olun.

Üstad yapmayın allahını seversen oradan buradan duyduklarınızla hiç tanımadığınız adamları savunuyorsun hayatınız boyunca bir kere oturup konuşmamışsınızdır bile. Bir ülkeye en büyük katkıyı eğitimle bilimle verirsin şunların izinden gittiğimiz sürece bizden hiçbir şey olmaz. Adam gazetecisinden siyasetçisine zibilyondan tane adamın suikastinden sorumlu. Bu mu vatan adamı ? Şu zihniyet 1 asır önce kaldı zannediyordum ama hala devam ediyormuş. Tek bir bilim adamı bir aşıyla milyonları kurtar ismini bile bilmezsin bir mafyaya vatan adamı der savunursun bence vicdanlı adaletli olun.

suikast yaptığı adamların hepsi bu ülkeye zarar vermeye çalışanlardı hak ettiler öldüler

bilen biliyor zaten bu adama laf edenlerin çoğu Pkklı vatan haini kuduruyor hepsi

Ben de zerre sevmem 2 yıl askerlik yaptım, pkk ile de işim yok bu adamı eğitime bilime gelişmişliğe inan kimse sevmez. Dünden beri bakınıyorum 1 olumlu yorum varaa 90 kötü yorum var. Sana göre türkiyenin %90’ı pkklı o zaman

---------- Spam Engelliyici 15:51 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

suikast yaptığı adamların hepsi bu ülkeye zarar vermeye çalışanlardı hak ettiler öldüler

Yahu nerden biliyorsun kardeşim niye bu kadar dışa kapalısın yahu ? 2-3 yazıyla buna karar vermek adaletsizlik vicdansızlık olur illa ki aralarında vatan haini vardır ama adamın listesi çok kabarık hiç tanımadığın adamlara vatan haini diyorsun bu iftira birçok gazeticinin olayında adı var bu adamın. Her farklı görüş vatan hainliği mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri