Dostum yeşile dair ne biliyorsun hangi kitaplarını okudun ? Muratın yazdığı kitabı okudun mu yoksa şimdi internetten bir kaç satır araştırıp mı yazacaksın ? En çok ben savundum Çakıcıyı ve kimseyi de terörist yada vatan haini etmedim, okudun mu benim yazdıklarımı ?
derin devlette bildiğinizi düşündüğünüz şeyler sadece bilmeniz istenen şeylerden ibarettir. sen yeşili tanıdığını mı zannediyorsun? yahut alaattin çakıcı yı? insanlar yüzlerinde maske taşır. özellikle gizli işlerle ilgilenen insanlar. bildiğini zanneder ve kendini ikna edersin. ölümüne de savunursun bu ikna sonucunda fakat bilmediğin çok şey vardır. ben burada biliyorum desem bunu kim teyit edecek. sen biliyorum desen kim teyit edecek? kimse. o yüzden senin söylediğin de benim söylediğim de kuru lafın ötesine geçmez. bu yüzden diyorum zaten kimseyi ölümüne savunmayın, ters söz söyleyene de saldırmayın diye. sadece bilimi, medeniyeti, üretimi destekleyin. eminim Atatürk yalnızca bunu isterdi. bilim, üretim, medeniyet ve çağdaşlık. bunları kovalayın. geri kalan konuları insanlarla tartışmayın, sonu sadece ortalığı daha fazla kızıştırmaya yarar.
diğer eleman yazıyordu allaattin çakıcıya laf söyleyenlerin çoğu terörist pkk lı diye. ona binaen yazdım.
bu arada burada bi not geçeyim. alaattin çakıcıya olan sempatim sedat peker den fazladır. gerçi sedat a sempatim zaten yok. yine yeşil e ve abdullah çatlı ya da sempati duyarım.
lakin %100 bilgi sahibi olmadığım bi konuda ne birilerini iknaya çalışırım ne ters söz söyleyeni terörist ilan ederim. buradaki tek tepkim bu konuya. ötekileştirmeyin birbirinizi.
Son düzenleme: