Alaattin Çakıcı Tahliye Oldu

Ben de zerre sevmem 2 yıl askerlik yaptım, pkk ile de işim yok bu adamı eğitime bilime gelişmişliğe inan kimse sevmez. Dünden beri bakınıyorum 1 olumlu yorum varaa 90 kötü yorum var. Sana göre türkiyenin %90’ı pkklı o zaman

---------- Spam Engelliyici 15:51 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

Yahu nerden biliyorsun kardeşim niye bu kadar dışa kapalısın yahu ? 2-3 yazıyla buna karar vermek adaletsizlik vicdansızlık olur illa ki aralarında vatan haini vardır ama adamın listesi çok kabarık hiç tanımadığın adamlara vatan haini diyorsun bu iftira birçok gazeticinin olayında adı var bu adamın. Her farklı görüş vatan hainliği mi

her farklı görüş vatan hainliği değil tamam adamı sevmeye bilirsin sıkıntı yok ama ben trabzonluyum adamı gayet iyi biliyorum oyüzden bana öyle yapmış böyle yapmış deme

Üstad yapmayın allahını seversen oradan buradan duyduklarınızla hiç tanımadığınız adamları savunuyorsun hayatınız boyunca bir kere oturup konuşmamışsınızdır bile. Bir ülkeye en büyük katkıyı eğitimle bilimle verirsin şunların izinden gittiğimiz sürece bizden hiçbir şey olmaz. Adam gazetecisinden siyasetçisine zibilyondan tane adamın suikastinden sorumlu. Bu mu vatan adamı ? Şu zihniyet 1 asır önce kaldı zannediyordum ama hala devam ediyormuş. Tek bir bilim adamı bir aşıyla milyonları kurtar ismini bile bilmezsin bir mafyaya vatan adamı der savunursun bence vicdanlı adaletli olun.

Sen mafya ile kabadayıyı bir ayrıştır sonra gel kardeşm.

Mafya ile kabadayılık fark neymiş anlatın da bilelim arkadaşlar?

Mafya ile kabadayılık fark neymiş anlatın da bilelim arkadaşlar?

Anlatmamıza gerek mi var dostum, elinin altında derya deniz google var, az bir şey yazarak mesela Mafya ve kabadayı arasındaki fark nedir diye, istediğin sonuca ulaşabilirsin, kimsenin bilgisini sınamaya hakkın yok. Cin olmadan adam çarpmaya çalışma derim sana.

Herkes adaletini kendi sağlamak isterse devletin ve hukuk devletinin görevi nedir?

Şu anda hukuk işliyor mu? En kolay örnek, çocuk istismarcılarını serbest bıraktın, bumu hukuk ?

Anlatmak istediğim bu değil. Sizin dediğinizin cevabını yalnızca Hukuk verebilir ben değil. Ama bir birey, normal vatandaş adaleti kendisi sağlayamaz.

adamlar o konuma gelene kadar kim bilir kimleri ezdi öldürdü.
ne mafyası ne kabadayısı. kime ne faydaları olmuş
hangi mantıkla savunursunuz anlamadım bu insanları.

Anlatmak istediğim bu değil. Sizin dediğinizin cevabını yalnızca Hukuk verebilir ben değil. Ama bir birey, normal vatandaş adaleti kendisi sağlayamaz.

Şimdi anlaşıldı, teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

adamlar o konuma gelene kadar kim bilir kimleri ezdi öldürdü.
ne mafyası ne kabadayısı. kime ne faydaları olmuş
hangi mantıkla savunursunuz anlamadım bu insanları.

Benim kim olduğumu merak ediyorsun. 2006 yılından beri sizin hükümet politikanızı ve sizin gibi düşünen İsraillileri sevmiyorum. Savaşın da bir onuru var. İnsan kendisine silah doğrultana silah sıkar. Benim ismim Alaattin Çakıcı, Türkiye'de beni herkes tanır. Dünya devletlerinin kriminal arşivinde de biyografim mevcut. Devletler bir başka devleti ya istediği çizgiye getirir ya da yok eder. Bazı insanlar vardır direk Allah'a bağlıdır. Hükmedilemezler sadece öldürürler işte Alaattin Çakıcı bu. Benim iki yavrum İngiltere'de oturuyor. Biri akademisyen biri iş adamı size adresini veriyorum. Size en özel beni hayata bağlayan iki yavrumun adresini verdim. VATAN İÇİN ÖLMEYENİN VE EVLAT FEDA ETMEYENİN YAŞAM HAKKI YOKTUR. ÜLKEMİZİN ONURUYLA SİZİ BU DEVLET OYNATMAZ HER ŞUURLU TÜRK VATANDAŞIDA DOSTLUĞU İKİ BEDENDE BİR RUH GİBİ GÖRÜR ama sizin dostluk ruhunuz ölmüş. Sizlere saygılarımla diyemeyeceğim.

Baştakiler dahil kim bu şekilde konuşma yaptı israille? 10 dk'lık bir tafra sonrasında birbirlerinin bir taraflarını yaladılar. Adam hiç değilse botokslu kardeşiniz gibi yalama değil.

Şimdi anlaşıldı, teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

Benim kim olduğumu merak ediyorsun. 2006 yılından beri sizin hükümet politikanızı ve sizin gibi düşünen İsraillileri sevmiyorum. Savaşın da bir onuru var. İnsan kendisine silah doğrultana silah sıkar. Benim ismim Alaattin Çakıcı, Türkiye'de beni herkes tanır. Dünya devletlerinin kriminal arşivinde de biyografim mevcut. Devletler bir başka devleti ya istediği çizgiye getirir ya da yok eder. Bazı insanlar vardır direk Allah'a bağlıdır. Hükmedilemezler sadece öldürürler işte Alaattin Çakıcı bu. Benim iki yavrum İngiltere'de oturuyor. Biri akademisyen biri iş adamı size adresini veriyorum. Size en özel beni hayata bağlayan iki yavrumun adresini verdim. VATAN İÇİN ÖLMEYENİN VE EVLAT FEDA ETMEYENİN YAŞAM HAKKI YOKTUR. ÜLKEMİZİN ONURUYLA SİZİ BU DEVLET OYNATMAZ HER ŞUURLU TÜRK VATANDAŞIDA DOSTLUĞU İKİ BEDENDE BİR RUH GİBİ GÖRÜR ama sizin dostluk ruhunuz ölmüş. Sizlere saygılarımla diyemeyeceğim.

Baştakiler dahil kim bu şekilde konuşma yaptı israille? 10 dk'lık bir tafra sonrasında birbirlerinin bir taraflarını yaladılar. Adam hiç değilse botokslu kardeşiniz gibi yalama değil.

diğeri uyuşturucu bu çek senet mafyası.
oysaki sen müslüman evladı bilmen gerek
1 kişiyi öldüren tüm insanlığı öldürmüş demektir.
2 afilli söz tüm günahını örtmüyor o vatandaşların

diğeri uyuşturucu bu çek senet mafyası.
oysaki sen müslüman evladı bilmen gerek
1 kişiyi öldüren tüm insanlığı öldürmüş demektir.
2 afilli söz tüm günahını örtmüyor o vatandaşların

Anladım peki kardeşim, ne diyebilirm ki sana, bu adamlar kaba kuvvet kullanan adamlar, ben ölüsünde dirisin de değilim.

Sayın Cumhurbaşkanım beni sevmiyorsunuz, ben de sizi sevmiyorum ama devletin başında kaldığınız sürece makamınızı ve devletimizi sevmek onur ve benim için bir şereftir. Bakınız Sayın Cumhurbaşkanım, şahsım adına ve Türkiye’nin değişik yerlerinde almış olduğum kurul raporları gereği hiçbir AF Talebim yoktur. Ömrümde kimseye yalakalık yapmadım, sizden kendi adıma hiçbir şey istemiyorum.

Ben öpülecek eli öperim, öpülmeyecek ele de tüküren bir adamım, kimseden rica dilemedim ömrümde, şu an kendi adıma hiçbir türlü AF istemiyorum, çıkardığınız afta ‘Alaattin Çakıcı muaftır’ ibaresini yasal olarak ekleyiniz. Ama bu konuyla ilgili sizden rica ediyorum milletin önünde. Bürokraside rica, astın üste emridir, lütfen bu rica kelimesini yanlış anlamayın teşekkür mahiyetinde size rica ediyorum.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Şu rahmet ayında anaların, babaların, çocukların ve annelerinin kapalı duvarlar arkasında aileleri için hasret ateşiyle yanıp kül olan bu insanları sevindirirsiniz, neden ilk turda seçimi kazanamayasınız. Rabbim iyi düşünüp kendine teslimiyet duygularıyla bağlı olanları yarı yolda bırakmaz.

Böyle konu mu olur arkadaşlar! Suç ve suçluyu övme her platformda suçtur. Yetkili arkadaşlar konuya gerekeni bir an önce yapmalı. Bu ne ya; devletin izni olmadan, devletin yetkili kurumları dışında silah taşıyan ve kullanan kim varsa devlete kafa tutuyor demektir yani teröristtir. Vatanseverlik arkasına saklanmak bu suçu ortadan kaldırmaz ki vatana bir çöpçü kadar faydası da yoktur.

Böyle konu mu olur arkadaşlar! Suç ve suçluyu övme her platformda suçtur. Yetkili arkadaşlar konuya gerekeni bir an önce yapmalı. Bu ne ya; devletin izni olmadan, devletin yetkili kurumları dışında silah taşıyan ve kullanan kim varsa devlete kafa tutuyor demektir yani teröristtir. Vatanseverlik arkasına saklanmak bu suçu ortadan kaldırmaz ki vatana bir çöpçü kadar faydası da yoktur.

Konuya girmek zorunda değilsin

Dostum, devlet bu adamlara Çatlı ve Çakıcıya teklifte bulundular ben demiyorum bunu, buna Ağca da dahil.

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Bazı şeylerin gerçek yüzü öğrenildiğinde geç olacak bazı arkadaşlar için, biz bu adamlar suçsuz günahsız ak sütten çıkmış demiyoruz zaten, bu adamlar devletin çıkarları uğruna kan döktü, bazıları gibi biz kan şelalesi yapacağız kafa keseceğiz gibi nağralar hiç atmadı.

5237 sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 215: “İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”. Madde Gerekçesi: “Madde metninde, suçu veya suçluyu övme suçu tanımı yapılmıştır

Ne biliyim bir Finlandiya bir İzlanda gibi insanların yasalara uyduğu , birbirlerine saygısızlık yapmadığı , veya kanunların kişileri suç işlemekten caydırıcı derecede ağır olduğu bir ülkede yaşıyorsak olsak ben de devletten başka otoritenin olmadığı bir sistemi savunurum..

Ama ülkemizde öyle pislikler var ki polise , jandarmaya kafa tutuyor , çatışıyor .. Her türlü pisliği yapan dört ayaklılar kesimi sadece ve sadece kabadayıdan tırsıyor..Onu yola getirmenin tek yolu dayak yemekten korktuğu ,elini ayağını kıracak, tırsacağı bir kabadayının var olması.

Son düzenleme:
Alaattin çakıcı kurtlar vadisi veya pusu hangi rolde yer almıştır. Bilen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri