Alaattin Çakıcı Tahliye Oldu

5237 sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 215: “İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”. Madde Gerekçesi: “Madde metninde, suçu veya suçluyu övme suçu tanımı yapılmıştır

ya ne sacmalıyorsun be sen övüyorum hadi git egmye gönder beni bakalım ceza alacakmıyım

Forumda 90'lar kuşağında çocuk olmayanlar bile yorum yapıp ahkam kesiyor.
Forumdakilerin yaşı o dönemlere yetmez zaten.
Kısaca olayı özetleyeyim, YAZAR BURDA SİYASET YAPMIYOR, önce öğrenin sonra isteyen istediği değeri savunur.

DOKSANLAR mode on;
Zamanında pkk terörü üst düzeydeyken, o zamanın siyasetçileriyle tamamen DEVLET ELİYLE oluşturulan, KONTGERİLLA ve ÜLKÜCÜ mafya grupları doğuda terörle başederken ( yasa dışı yada yasayla orası beni ilgilendirmiyor ) belli bir süre sonra terör olaylarının DEVLET VE ASKER iradesiyle yatıştırılması sonrası, yine bu grupların DEVLET eliyle HAPSE atılma olayları yaşandı.

KARAGÜMRÜKLÜLER-ÇAKICI-ERGİN-ÇATLI bunlar soy isimler google'layın google amcanız size geçmişlerini zaten anlatacaktır.

Yazar burda doksanlarda portakalda vitamin bile olmayanlara olayı kısaca özetlemiştir.
Siyaset yapmamıştır. . .

Alaattin çakıcı kurtlar vadisi veya pusu hangi rolde yer almıştır. Bilen var mı?

Güzeldi ben bunun üstüne bişey söyleyemem

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:29 ----------

Kısaca olayı özetleyeyim, YAZAR BURDA SİYASET YAPMIYOR, önce öğrenin sonra isteyen istediği değeri savunur.

DOKSANLAR mode on;
Zamanında pkk terörü üst düzeydeyken, o zamanın siyasetçileriyle tamamen DEVLET ELİYLE oluşturulan, KONTGERİLLA ve ÜLKÜCÜ mafya grupları doğuda terörle başederken ( yasa dışı yada yasayla orası beni ilgilendirmiyor ) belli bir süre sonra terör olaylarının DEVLET VE ASKER iradesiyle yatıştırılması sonrası, yine bu grupların DEVLET eliyle HAPSE atılma olayları yaşandı.

KARAGÜMRÜKLÜLER-ÇAKICI-ERGİN-ÇATLI bunlar soy isimler google'layın google amcanız size geçmişlerini zaten anlatacaktır.

Yazar burda doksanlarda portakalda vitamin bile olmayanlara olayı kısaca özetlemiştir.
Siyaset yapmamıştır. . .

Süpersin, 83 doğumluyum, noktayı koyan yazı bence bu olmalı.

DOKSANLAR mode on;

Siyaset yapmamıştır. . .

konuda gördügüm en mantıklı (hatta belkide tek mantıklı) yorum :)

bu adamlar o zaman gerekliydi,devlet emretti bunlar yaptı.sonrada içeri girdiler,girmek zorundaydılar.ama,nasılsa devlet arkamızda diye kendi çıkarları için ne haltlar yediler,bi işler çevirdiler mi orasını bi allah bilir bide kendileri.

Konuda nerdeyse her sayfada, cok ilginc cevaplar var.. Sucluyu koruma, üyelere hakaret, gerginlik vs.. Admin neden müdahale etmiyo anlamadim..

Yok efendim git google dan arastir, kimsenin bilgisini sinamaya hakkin yokahahahaha bu ne ya..
Yok efendim seni fasulyeden sayiyoruz yasin geregi..
Yok efendim karsi cikanlarin cogu pkk li falan bilmem ne..
Adam sucluyu ovmek yasal bir suctur demis, konuya girmek zorunda degilsin diyo.. :D :D
NOT: konuyu acan arkadas, esin seni aldatsa naparsin dedi ondan önce de Cakici nin karisi aldatmis diyerek hakli cikarmaya calisti.. Sonrasinda da erkek namusu icin yasar falan dedi kadin ölümlerini mesru kilacak sacma sapan seyler yazdi.. Yeri gelince sinegin yagini cikarip ceza kesen banlayan adminler bunu anlayamacak kadar egitimsizse onlara yuh olsun.

Onu da gectim.. Cevaplarda baya bi pkk vatan haini laflari dönmüs, Ben iddia ediyorum ki, bu konuyu acan arkadastan da, konu altindaki cephelesmeye sebep olan diger arkadaslardan da, daha fazla pkk lilarla kavga etmisimdir. Hastanelik polislik olmusumdur kocaeli universitesinde.. Ama bunun pkk yla vs. alakasi yok. Bu arkadaslarla ters düsmemin sebebi sucu savunmalaridir. Peker e karsi kendim de bir Cakici sempatizaniyim ama kadinlarin kücük düsürülmesine, hele ki mal gibi gorulup öldürülmelerini mesru sayacak aciklamalari hazmedemem.

Son düzenleme:
Konuda nerdeyse her sayfada, cok ilginc cevaplar var.. Sucluyu koruma, üyelere hakaret, gerginlik vs.. Admin neden müdahale etmiyo anlamadim..

Yok efendim git google dan arastir, kimsenin bilgisini sinamaya hakkin yokahahahaha bu ne ya..
Adam sucluyu ovmek yasal bir suctur demis, konuya girmek zorunda degilsin diyo.. :D :D

Kardeş kimse kimseye hakaret etmedi, sen neden ortalığı alevlendiriyorsun anlamadım ?

bu yazılar bana ait, bunları yazarken senden fikir mi alacağım ?

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

@mNote yazdıklarımızda herhangi bir üslup bozulması hakaret varsa konuyu kilitleyebilirsin, ama yoksa da [MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] nın yazmış olduğu Yeri gelince sinegin yagini cikarip ceza kesen banlayan adminler bunu anlayamacak kadar egitimsizse onlara yuh olsun. bu arkadaşa ceza verebilirsiniz, bu yazı da kimse kimseyi ne kırdı nede başka birşey.

Son düzenleme:
Haklısın dostum, allah için konuda kimse kimseye hakarette bulundu mu? Delikanlı gibi.

Samimi bilgi almak amaçlı bir sorum vardı. Bunun sebebi'de bu aralar yasaklardan ötürü kurtlar vadisi ve pusu sahnelerini izliyordum.Çakıcı hakkında konu görünce ve mesajlardan sonra bir sorma ihtiyacı duydum. Hangi karakter canlandırıldı. Çakıcı hakkında bakınca eski eşi vs öldürme haberleri gördüm.Çakıcının geçmişte bir izledim videosu vardı. Aklımda kalan sen hiç bosnaya gittin mi? İspiyoncu vs diyalogları.

https://www.youtube.com/watch?v=mC3RAe3CRGU

..............................

Samimi bilgi almak amaçlı bir sorum vardı. Bunun sebebi'de bu aralar yasaklardan ötürü kurtlar vadisi ve pusu sahnelerini izliyordum.Çakıcı hakkında konu görünce ve mesajlardan sonra bir sorma ihtiyacı duydum. Hangi karakter canlandırıldı. Çakıcı hakkında bakınca eski eşi vs öldürme haberleri gördüm.Çakıcının geçmişte bir izledim videosu vardı. Aklımda kalan sen hiç bosnaya gittin mi? İspiyoncu vs diyalogları.

https://www.youtube.com/watch?v=mC3RAe3CRGU

..............................

Şöyle bir cevap verebilirim;

Burası Belki İşine yarar

NOT: konuyu acan arkadas, esin seni aldatsa naparsin dedi ondan önce de Cakici nin karisi aldatmis diyerek hakli cikarmaya calisti.. Sonrasinda da erkek namusu icin yasar falan dedi kadin ölümlerini mesru kilacak sacma sapan seyler yazdi.. Yeri gelince sinegin yagini cikarip ceza kesen banlayan adminler bunu anlayamacak kadar egitimsizse onlara yuh olsun.

Onu da gectim.. Cevaplarda baya bi pkk vatan haini laflari dönmüs, Ben iddia ediyorum ki, bu konuyu acan arkadastan da, konu altindaki cephelesmeye sebep olan diger arkadaslardan da, daha fazla pkk lilarla kavga etmisimdir. Hastanelik polislik olmusumdur kocaeli universitesinde.. Ama bunun pkk yla vs. alakasi yok. Bu arkadaslarla ters düsmemin sebebi sucu savunmalaridir. Peker e karsi kendim de bir Cakici sempatizaniyim ama kadinlarin kücük düsürülmesine, hele ki mal gibi gorulup öldürülmelerini mesru sayacak aciklamalari hazmedemem.

Senin kadar boş yapana rastlamadım

alaattin çakıcıyı sevmeyen yahut eleştirenler terörist, pkk lı ilan edilmiş konuda ve moderatörler bu duruma sadece seyirci kalmış. forumun geldiği hal diyebilir miyiz :)

bir yeşil vardı. devlet görevlisi olan. sonra uyuşturucu kaçakçılarından komisyon isteyen, tek yedirmezler sana diyen. onu bi hatırlayın bakalım.

savunduğunuz insanların arkaplanındaki olayları bilemezsiniz. bazıları yazmış zaten. masumun da canını yakmışlardır emin ol diye. bu yüzden nefes kadar yakınında olmadığınız insanları ölümüne savunmayın, bu sizin gözlerini kör eder. fethullah gülen örneğinde olduğu gibi. bi zamanlar delisi divanesi çoktu, şimdi durum ortada. her şeye, herkese eleştirel yaklaşmasını bilin. insanları kafanıza göre terörist ilan etmeyin, dışardan çok ergen görünüyorsunuz aksi halde. ergen, eğitimsiz ve cahil.

bu ülkede sonuna dek savunup destekleyeceğiniz insan grubu değer üretenler olsun. nevzat aydın gibi. koç gibi. insanlara iş veren, aş veren, girişimci ve üretken insanları bu kadar destekleyin. ardı arkasını kesin olarak bilmediğiniz karanlık insanları değil. bu ülkenin üretime, gelişime, çağdaşlığa, medeniyete, eğitime, bilime ihtiyacı var. eğer diğer dünyaya yolculuk ederseniz, kafanıza eseni örnekte olduğu gibi terörist ilan eder, her gün birilerine saldırır ortalığı daha da kızıştırırsınız.

ha. amacınız buysa. asıl vatan haini kim, tekrar sorgulamak gerek.

İlgilenme dostum, boşver.

Üyeleri birbirine düşürmeye calisip kavga cikarmaya ugrasio

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

alaattin çakıcıyı sevmeyen yahut eleştirenler terörist, pkk lı ilan edilmiş konuda ve moderatörler bu duruma sadece seyirci kalmış. forumun geldiği hal diyebilir miyiz :)

bir yeşil vardı. devlet görevlisi olan. sonra uyuşturucu kaçakçılarından komisyon isteyen, tek yedirmezler sana diyen. onu bi hatırlayın bakalım.

savunduğunuz insanların arkaplanındaki olayları bilemezsiniz. bazıları yazmış zaten. masumun da canını yakmışlardır emin ol diye. bu yüzden nefes kadar yakınında olmadığınız insanları ölümüne savunmayın, bu sizin gözlerini kör eder. fethullah gülen örneğinde olduğu gibi. bi zamanlar delisi divanesi çoktu, şimdi durum ortada. her şeye, herkese eleştirel yaklaşmasını bilin. insanları kafanıza göre terörist ilan etmeyin, dışardan çok ergen görünüyorsunuz aksi halde. ergen, eğitimsiz ve cahil.

bu ülkede sonuna dek savunup destekleyeceğiniz insan grubu değer üretenler olsun. nevzat aydın gibi. koç gibi. insanlara iş veren, aş veren, girişimci ve üretken insanları bu kadar destekleyin. ardı arkasını kesin olarak bilmediğiniz karanlık insanları değil. bu ülkenin üretime, gelişime, çağdaşlığa, medeniyete, eğitime, bilime ihtiyacı var. eğer diğer dünyaya yolculuk ederseniz, kafanıza eseni örnekte olduğu gibi terörist ilan eder, her gün birilerine saldırır ortalığı daha da kızıştırırsınız.

Kimin kimi sevcegi ne seni ne baskasini ilgilendirir ne bu rahatsizlik anlamadim ?

Üyeleri birbirine düşürmeye calisip kavga cikarmaya ugrasio

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Kimin kimi sevcegi ne seni ne baskasini ilgilendirir ne bu rahatsizlik anlamadim ?

rahatsız olan ben miyim sen misin yoksa? konuda alaattin çakıcıyı sevmeyenleri terörist ilan eden kim? pkk lı diyen kim?

Dostum yeşile dair ne biliyorsun hangi kitaplarını okudun ? Muratın yazdığı kitabı okudun mu yoksa şimdi internetten bir kaç satır araştırıp mı yazacaksın ? En çok ben savundum Çakıcıyı ve kimseyi de terörist yada vatan haini etmedim, okudun mu benim yazdıklarımı ?

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:30 ----------

@mNote [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] arkadaşlar konuya bir el atın, kilitleyin konuyu tatsızlık çıkacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri