Alçak Creativenin Oyunu Ve Adi Networklerin Para Tuzağı

yapılacak ne var cok merak ediyorum. ben 23k dolar kaptırdım toplamda. 5k sı creative geri kalanı zoomin e.
kazancı bloke konulan ilk kisilerdendim . kanalı attılardı adsense de devam ettiydim neyse adsense bunların blokeli dedigi parayı ödedigi an anlasilmisti hersey.

korkuyodum tabi bunlara kanalın parasını ödemeyen adsense,kanalı adsense ime baglayınca bana öder mi diye.
etc vardi bi ara piyasada. insanın gözünün icine baka baka yalan konusuyor .dalga gecer gibi sorunun nedenini aradıgını söylüyodu.

bunlar(hub denilen alt networkler) kendi komisyonunu alıyolar sadece kanal sahiplerine para aktarılmıyor.blokeli diyo zoomin. ve bu adamlar bildikleri halde sustu yani. millette inandı. işin aslını bilenler zaten hikayeyi anlayıp gülüyodu zamanında.

benimde hub networklerin komisyonlarını aldıklarını anlamam yakın bi arkadasımın bu networklerin alt network ü olup ,blokeli kanalların kazancından kendi komisyonunu aldıgını görmemle oldu.

hocam bizim paralara bloke konursa,hubların payıda gitmiyor mu?

Evet beyler Allaha sükürler olsun dualarım kabul oldu. creative en son bloke koydugu kanalımın parası nasıl olduysa yatırdı suan dashboarda bloke olarak gozukuyor ama param yatmıs durumda bılgılendırmek ıstedım.

Evet beyler Allaha sükürler olsun dualarım kabul oldu. creative en son bloke koydugu kanalımın parası nasıl olduysa yatırdı suan dashboarda bloke olarak gozukuyor ama param yatmıs durumda bılgılendırmek ıstedım.

Kaç ay sonra ödedi ? Hayırlı olsun bu arada.

Türklerin bir MNC açması lazım. Ve paramıza blok koymamaları lazım böylece hem onlar kazanır hem herkes partnere geçer.

YA arkadaşlar youtuba neden şikayet etmiyorsunuz ödemiyorlar diye ? Ben kazanmıyorum ne yaparsam o ayrıda kazandığım parayı vermicek ? youtuba bin tane mail atarım bu partner paramı ödemiyor diye. herkez toplanıp şikayet etse bak o zaman ne oluyor.

Ama bizde birlik yok beraberlik yok. Türk milleti böyle işte...

Aweden 10k dolar aldim ama 20k dolar içerde param kaldi. Simdi 10k verdiler diyemi sevinelim yoksa 20k vermediler diyemi uzulelim..

Hangisi var mnc olarak türklerde ? Ayrıca dizi çizgi kabul eden bir türk MNC lazım bize hem adam trilyonluk olur hem biz milyarlık

Alinan her telif network sirketini kotu yonde etkiler. Daha onceden bu konu hakkinda uzun uzun yazmistim farkli mesajlarimda, simdi tekrar yazmak istemiyorum. Fakat o is soylediginiz gibi "basalim cizgifilmi hep beraber kazanalim" diyerek olmuyor malesef.

YA arkadaşlar youtuba neden şikayet etmiyorsunuz ödemiyorlar diye ? Ben kazanmıyorum ne yaparsam o ayrıda kazandığım parayı vermicek ? youtuba bin tane mail atarım bu partner paramı ödemiyor diye. herkez toplanıp şikayet etse bak o zaman ne oluyor.

Ama bizde birlik yok beraberlik yok. Türk milleti böyle işte...

Youtube networklarin odeme sistemlerine karismiyor, cunku networka giris yaparken sozlesme imzaliyoruz/kabul ediyoruz. O sozlesmede acik acik yaziyor network sirketinin paraya el koyma hakki vardir diye (belirli durumlarda)

Alinan her telif network sirketini kotu yonde etkiler. Daha onceden bu konu hakkinda uzun uzun yazmistim farkli mesajlarimda, simdi tekrar yazmak istemiyorum. Fakat o is soylediginiz gibi "basalim cizgifilmi hep beraber kazanalim" diyerek olmuyor malesef.

Ave , creative , music nationsu bu telifler neden hiç etkilemiyo bizde onu anlamıyoruz bu dolandırıcılar mcn alıyosa bizden birinin her türlü alması lazım ama galiba arkada zoomin gibi bir firma olmalı dayı olmadan bazı işler yürümüyo.

Ave , creative , music nationsu bu telifler neden hiç etkilemiyo bizde onu anlamıyoruz bu dolandırıcılar mcn alıyosa bizden birinin her türlü alması lazım ama galiba arkada zoomin gibi bir firma olmalı dayı olmadan bazı işler yürümüyo.

Henuz Affiliated ve Managed sistemleri tam olarak aktif edilmedi cunku. Managed kanallarin yedigi her telif network tarafindan yenmis sayiliyor ve 60 ti sanirim sayisi. 60 telife ulasildiginda network ile youtube arasindaki sozlesme fesh ediliyor. Daha oncesinde kademeli olarak gidiyor tabii. Ornegin 20 telifte bazi ozellikler kapaniyor (networka bagli kanallarin) 40 telifte yine ayni sekilde ve 60 ta soyledigim gibi is sozlesmenin feshine kadar gidiyor.

Bununla bi alakasi varmidir bilmiyorum fakat awesomeness kanallarin para kazanmasini kapatiyor bildigim kadariyla.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] serkan abiler açacaktı ne oldu acaba ? Serkan açsın var ya. Dünyanın heryerinden bağlanırlar networküne adam gibi adam çünkü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri