Aldığım Gösterimler Acaba Elimdemi Patladı?

• Kullanıcı Karabela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Karabela

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu kanalın hali ne olacak bilmiyorum kanalın herşey açık para kazanma aktif reklamlar çıkıyor adsense bağlantısında problem yok etkin yazıyor vs ama kazanç yok adsenseyede izlenimleri yansımıyor bu kanal acaba elimdemi patladı yoksa parası elbet bir gün yansırmı nisan ayındaki kazanç yansımadı o yüzden ümidim yok.

njkj8.jpg

hocam aynısı bende oldu ben 18 nisan bu işe girdim nisanda 200.000 yakın izlenim aldım toplam tahmini kazanç yok yazdı sonra o ay para alamadım mayısın ayının 9 herşey aktif olmaya başladı kazançlarım adsense hepsi yazıyordu ama 18 nisan 8 mayısa kadar emeğim boşuna gitti inş sende öyle bir şey olmaz kardeş bayağı izlenim almısssın

hocam aynısı bende oldu ben 18 nisan bu işe girdim nisanda 200.000 yakın izlenim aldım toplam tahmini kazanç yok yazdı sonra o ay para alamadım mayısın ayının 9 herşey aktif olmaya başladı kazançlarım adsense hepsi yazıyordu ama 18 nisan 8 mayısa kadar emeğim boşuna gitti inş sende öyle bir şey olmaz kardeş bayağı izlenim almısssın

bu sorunu youtube'nin hangi mailine yollarım biliyormusun peki belki onlar ilgilenir.

Kanal dilinin ülkesini Unidet States yaparsanız düzelmesi lazım. Bir arkadaşıma da öyle olduydu izlenim var ama kazanç yoktu. Bu şekilde düzeldiydi.

Benim arkadaşınkinde Amerika Birleşik Devletleri yazıyordu. Daha sonra alttan dili English us seçip sonra channel settingden united states yapınca düzeldiydi. Bilmiyorum belki işinize yarar ama benim deneyimim bu malesef. İnşallah düzelir kanalınız.

Benim arkadaşınkinde Amerika Birleşik Devletleri yazıyordu. Daha sonra alttan dili English us seçip sonra channel settingden united states yapınca düzeldiydi. Bilmiyorum belki işinize yarar ama benim deneyimim bu malesef. İnşallah düzelir kanalınız.

Yaptım bakalım sanmıyorum ama denemekte fayda var :)

yok hala aynı kanalı bıraktım zaten yüklemiyorum 2 haftadır video

Geçmiş olsun arkadaşım. Youtube a talep açmanı şiddetle tavsiye ederim ilgileniyorlar. solda bildirim gönder diye bir buton var ona basarak sorununu yazarak talep açabilirsin

Geçmiş olsun. Şu an elin ne durumda? Önemli olan sağlığın.

el şuan gayet iyi çalışır durumda o konuda sıkıntı yok :D sıkıntı boşa verilen emekte

aynı sorun bende de var 20 nisanda başadık 9 mayıstan sonrası var kanal ingiltereydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri