Aldığım Mailler Ve Sonrası

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
herkse merhabalar arkadaşlar ben forumda tanınmış bir arkadaşımızdan 30 mail aldım bunlara yabancı 2 farklı sitelerden quiz için izlenim kastım abone vs ayarladım liste dışında bırakmıştım yayınlamamıştım dün kanallara gireyim görüntüleme olduysa quıze alayım dedim 23 e yakın kanal birden kapanmış 2 si açık bunlarada ben izlenim ayarlamıştım arkadaşlar skypeden konuştuk telfisi yok olmaz vs dedi foruma ac arkadaşlar adminler ne derse ona göre hareket ederiz dedi ben maillerden sıkıntı olduğunu düşündüm oda izlenim yapılmaktan dior arkadaşlar kendisini suclamıyorum bunun orta yolu nedir

Eger izlenimden olduysa, bunla alakali bir mail gelir. Tam ne yazdigini hatirlamiyorum ama "videonuzu yineden yukledik" gibilerinden birsey yaziyor.

Hocam sorun site değil gmaillerdedir, bence size gmailleri veren kişinin telafi yapması gerek ..

Hocam sorun site değil gmaillerdedir, bence size gmailleri veren kişinin telafi yapması gerek ..

hocam 20 tl nin derdinde değilim sadece böle bi sıkıntıyı başkası yaşamassın bi dünya ayarlama işlemler izlenim abone vs çok zaman alıyor sonrası mailler sıkıntılıysa olmaması daha iyi tabiki

вαттυѕαу;1011685' Alıntı:
Bir Ip'Den hiç reset atmadan 30 kanala girip hepsine 1er video mu attın ?

hocam ben her kanala girdiğimde ip reset atıyorum modemden değil vede firefox portableden başka kesinlikle giriş yapmıyorum
60 kanal var sadece aldıklarım kapanması düşündürücü

hiç ip reset falan atmadan arka arkaya kanallara girer ,yükler,gezer çıkarım.
maillerdendir.

arkadaşlar malesef arkadaşla anlaşamadık bende kanalların sadece bana çöp kaldı nasıl sağlam sıkıntısız mail alabilirim onu düşünüyorum

konu kitlenebilir.

bence gmailden kaynaklı bir durum

Son düzenleme:
Kimden aldın bılmyıorum ama %99 Maillerden ...

İzleme almaktan kaynaklansaydı , forumda kimse QUIZ satamazdı :)

6 aydir ayni sunucu ve ayni ip ten yüzlerce kanal yaptim ve halada yapiyorum cok sükür bir sikinti olmadi.Mailler dandiktir hocam.

arkadaşlar skypeden konuşuyoruz bakalım sorun neden kaynaklanıyor hata bende ise bendedir ondan kaynaklı ise kimsenin emekleri çöp olmasın die yazcam buraya

Sadece maillerden deyip suçu satıcıya atmak biraz anlamsız olur. Kanalların kapanmasında mailin nasıl açıldığı en büyük etkendir ancak yüklemelerin nasıl yapıldığı, kanallara nasıl giriş yapıldığı da önemlidir.

Sağlam kalan 7 kanala bakın hocam android mi değil mi. Kanala giriş yapılan ipleri karşılaştırın. Aynı ip mi farklı ip mi. Eğer buraya kadar bir sorun yoksa hata sizdedir muhtemelen.

Çünkü satıcı ip değiştirdiyse ( ki çerezi mutlaka silmiştir), androidden de açılmadıysa kanal sağlamlığı açısından satıcının yapabileceği başka bir şey yok.

Yanlış anlaşılmasın satıcıyla da satın alan arkadaşla da bir ilgim yok kendi düşüncemi yazdım.

Sadece maillerden deyip suçu satıcıya atmak biraz anlamsız olur. Kanalların kapanmasında mailin nasıl açıldığı en büyük etkendir ancak yüklemelerin nasıl yapıldığı, kanallara nasıl giriş yapıldığı da önemlidir.

Sağlam kalan 7 kanala bakın hocam android mi değil mi. Kanala giriş yapılan ipleri karşılaştırın. Aynı ip mi farklı ip mi. Eğer buraya kadar bir sorun yoksa hata sizdedir muhtemelen.

Çünkü satıcı ip değiştirdiyse ( ki çerezi mutlaka silmiştir), androidden de açılmadıysa kanal sağlamlığı açısından satıcının yapabileceği başka bir şey yok.

Yanlış anlaşılmasın satıcıyla da satın alan arkadaşla da bir ilgim yok kendi düşüncemi yazdım.

satıcıya suclama yapsam ismini en başa konu bağşlığı yapardım satıcının isteği üzerine konuyu açtım bilgili arkadaşlardan fikir istedim bu durumda ne gibi telafimi yoksa unutmakmı lazım

satıcıya suclama yapsam ismini en başa konu bağşlığı yapardım satıcının isteği üzerine konuyu açtım bilgili arkadaşlardan fikir istedim bu durumda ne gibi telafimi yoksa unutmakmı lazım

Hocam postum size değildi yanlış anlamayın, genel manada gmailler dandiktir denilip kestirip atılmış.

Bence yukarıda yazdığım adımları yapmalısınız.

Ben satıcı olarak böyle bir durumla karşılaşsam maillerden emin olduğum hiç kapanma yaşamadığım halde en az 10 tanesini telafi ederdim karşımdakini mağdur etmemek için. Bence satıcı size yardımcı olup en azından yarısını telafi etmeli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri