Aldım Pc Sizce Nasıl?

Garantisi var ise verdiğin fiyat idare eder yok ise bu tür pc'lerin fiyatı daha aşağı seviyede. Vermiş oldugun limite i5 işlemcili bilgisayar alabilirdin

800 TL'ye i3 kasa alırdn + 2gb ekran kartı

anlaşıldı kazık yedik.. bu fiyata render için hangi pc alına bilir

aynı özelliklerde laptop var bende de. nette gezinmek için ideal de başka bir şey beklememek lazım. fiyat konusuda biraz fazla gibi birde 2. el falan aldıysan kazık yani.

aynı özelliklerde laptop var bende de. nette gezinmek için ideal de başka bir şey beklememek lazım. fiyat konusuda biraz fazla gibi birde 2. el falan aldıysan kazık yani.

2. el ama hocam geri vercem i5 işlemcili bişi alcam benim için en önemlisi render gerisi pek ö.d

Bu makinayla 1 video yu render alsan saatler sürer adam gibi makine istiyorsan en azından i5 ve özellikle ssd almanı tavsiye ederim :)

Renderda islemci ve ram etken.bnm bildigim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş kazıgı yemişsin.800 e en az i3 işlemci alınır 2.el...1000 tl ye i5 2gb ramli alabilirsin.render için ise paran az...bunlarla hızlı render alamazsın.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam hızlı render için en önemlisi işlemci dimi yoksa başka etkenler var mı

Hayır öyle düşünme. Kullandığın programın neyi kullandığı önemli. Ya işlemci ya da ekran kartıdır en önemlisi. Bazı programlar sadece işlemciye yüklenirken bazıları ekran kartına yükleniyor ki daha hızlılar. Hangi programları kullanmak istediğinizi araştırın ona göre karar verin.

Ayrıca iade edebiliyorsan fatura vs. hemen iade et o bilgisayarı.

Arkadaş kazıgı yemişsin.800 e en az i3 işlemci alınır 2.el...1000 tl ye i5 2gb ramli alabilirsin.render için ise paran az...bunlarla hızlı render alamazsın.

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tabiki de mükemmel rendet alamam ama bu bütçeye en güzel rendet PC si istiyorum

keşke almadan önce foruma danışsaydınız

Render için ram işlemci en önemliside bence ssd disk şart özellikleri senin bütcene kalmış 20 milyarada bilgisayar var :D Keşke benim olsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri