Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başvuruda bulundum kabul edildi 48 saat içerisinde geri dönüş sağlanacaktır diye mail geldi sonuç 72 saat geçti

48 saat gectıgınde bıze skyp ıletısımden ulaştınızmı? sıze gereklı bılgıyı verırdık siz skyp den ulaşmamışsınız inceledim ve başvuru mailine msj göndermişsiniz siz. onuda bugün yapmışsınız saat 10:35 de
ayrıca 3 gün önce size kanalınızın durumu hakkında onaylandığını vermiş olduğunuz iletişim mailinize gönderdilk lütfen skyp eklemeden ulaşamadığınızı idda etmeyin.

Ben size ulasamadigimi iddia etmiyorum skype kullanmiyorum bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba,

Ben kişisel olarak gerek yoğun işlerimden, gerekse özel yaşantımdan dolayı bana ulaşamadığınız durumlarda mutlaka ama mutlaka herkes Dilruba hanım'a yazsınlar.

Lütfen 2 skype adresimizi de ekleyiniz.

AlexaNetwork ilgisiz kimseyi bırakmaz ve cevapsız soru kalmaz.

Ben yoksam Dilruba hanıma ulaşın, genelde gündüz vakitleri Dilruba uygun oluyor.

Herkese başarılar dilerim

Arkadaşlar merhaba,

Ben kişisel olarak gerek yoğun işlerimden, gerekse özel yaşantımdan dolayı bana ulaşamadığınız durumlarda mutlaka ama mutlaka herkes Dilruba hanım'a yazsınlar.

Lütfen 2 skype adresimizi de ekleyiniz.

AlexaNetwork ilgisiz kimseyi bırakmaz ve cevapsız soru kalmaz.

Ben yoksam Dilruba hanıma ulaşın, genelde gündüz vakitleri Dilruba uygun oluyor.

Herkese başarılar dilerim

Hocam skype'da ekledim fakat 2 skype'da online değil. Başvurumu yapıp gönderdim.

hocam ocak ayı kazancı panelde ne zaman kesinleşiyor?

ben nt nizi çok beğendim.Ayrıca karşımızda türk birilerinin olması,iletişimin kolay olması harika birşey.Fakatbeğenmediğim tek nokta var.Zaman erişimi inanılmaz yüksek.

Yani ocak ayı kazancımızı taaaa martın 10 unda alıyoruz.Bence bu baştan aşağı bir saçmalık.ocak kazancımızı şubatın 10 unda almamız gerekiyor.Neden fazladan bri ay bekleyelim.İlk ay için bile olsa en azından 45 gün olmalı.Yani ilk ay bu dediğinizi yapabilirsiniz fakat bunu da 2 ay yapmazsınız.Mesela ocak ayının kazancı şubatın 20 lerinde filan ödersiniz.Yani ilk ay ve ödeme için diyorum.Ondan sonra yukarıda dediğim gibi mesela ocak ayının kazancını şubatın 10 da yani takip eden ayın başında gibi.Yani bence bunu kesinlikle düzeltmeniz gerekiyor.Eğer mesela ocak ayının kazancını şubatın 10 unda yaparsanız çok yüklü kanallarım ile komple size geçmeyi düşünüyorum.Tek sorunum bu.

Bu Partnere 3 ayrı kanalla başvurdum 3 ündede reddedildim aynı kanallarla Creative Nationun kendisine başvurdum 3 ünüde kabul etti. Neye göre kanal reddediyorsunuz acaba? %10 kesinti yapan ana partner kabul ediyor %15 kesinti yapan alt partner kabul etmiyor :)

Bu Partnere 3 ayrı kanalla başvurdum 3 ündede reddedildim aynı kanallarla Creative Nationun kendisine başvurdum 3 ünüde kabul etti. Neye göre kanal reddediyorsunuz acaba? %10 kesinti yapan ana partner kabul ediyor %15 kesinti yapan alt partner kabul etmiyor :)

AlexaNetwork sebep göstermeksizin kanal kabul etmeme hakkını saklı tutar.

AlexaNetwork hiçbir zaman merkezin kabul edebileceği hiçbir kanalı reddetmez.

3 kanalının da ismini özelden vermeni ve kamuoyuna da ispat etmeni bekliyorum.

Asılsız iftara atmayalım lütfen, bizim kabul etmediğimiz 1 kanalı merkezin kabul etme olasılığı 0'a yakındır.

Direk Creative'e başvurduysan herhangi bir soru veya sorununda karşında kimseyi bulamayacaksın.

Bu derece kaliteli hizmete rağmen üzücü yorumların gelmesi hoş değil.

---------- Mesaj saat 14:42:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:58 civarında gönderildi. ----------

hocam ocak ayı kazancı panelde ne zaman kesinleşiyor?

Partnerde kesinleşme gibi bir durum yoktur hocam, dashboardınıza yansıyan kazançlar ödeme döneminde %85 olmak üzere tarafınıza ödenir.

ben nt nizi çok beğendim.Ayrıca karşımızda türk birilerinin olması,iletişimin kolay olması harika birşey.Fakatbeğenmediğim tek nokta var.Zaman erişimi inanılmaz yüksek.

Yani ocak ayı kazancımızı taaaa martın 10 unda alıyoruz.Bence bu baştan aşağı bir saçmalık.ocak kazancımızı şubatın 10 unda almamız gerekiyor.Neden fazladan bri ay bekleyelim.İlk ay için bile olsa en azından 45 gün olmalı.Yani ilk ay bu dediğinizi yapabilirsiniz fakat bunu da 2 ay yapmazsınız.Mesela ocak ayının kazancı şubatın 20 lerinde filan ödersiniz.Yani ilk ay ve ödeme için diyorum.Ondan sonra yukarıda dediğim gibi mesela ocak ayının kazancını şubatın 10 da yani takip eden ayın başında gibi.Yani bence bunu kesinlikle düzeltmeniz gerekiyor.Eğer mesela ocak ayının kazancını şubatın 10 unda yaparsanız çok yüklü kanallarım ile komple size geçmeyi düşünüyorum.Tek sorunum bu.

Ödeme takvimi bizimle ilgili bir durum değil, bütün partnerlerin ödeme takvimi aynıdır.

Sadece ilk ödeme gecikmeli alınır sonra tüm ödemeler döngüye girer ve her ayın 1. Haftası ödeme alırsınız, adsense den farkı kalmaz.

Örnek verecek olursak;

Ocak kazancı Adsense tarafından Şubat sonunda partnere ödenir ve Mart 10 da Creative dağıtımları yapar. Ondan sonra her ayın Nisan 10 Mayıs 10 şeklinde ödeme döngüye girer.

Ödeme dönemleri tüm partnerlerde aynıdır AlexaNetwork e özel bir durum değildir, saygılar.

---------- Mesaj saat 14:48:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:39 civarında gönderildi. ----------

üstadım zoominde böyle bir durum var: http://i.hizliresim.com/wzLV1j.jpg

orada kesinleşeni göstermiş. creativede bu yok mu

O bölüm bizim Dashboardda da var, payment history, bir süre sonra Ocak kazancın oraya aktarılır hocam. Ama ben kesinleşme olarak görmüyorum orayı ödeme geçmişi :)

üstadım zoominde böyle bir durum var: http://i.hizliresim.com/wzLV1j.jpg

orada kesinleşeni göstermiş. creativede bu yok mu
Alexsin affına sığınarak cevaplamak istiyorum. Konu zoomin.tv olunca :) Firma benim sanki herşeye atlıyroum.

Kesinleşmeler Tahmini her ayın 20 sinde yapılıyor. Creative de de bu durum var. Şuna dayanarak bunu söylüyorum, Creative alt yapısı zoomine bağlıdır. Sistemler aynı çalışmaktadır. Yani sorunuzn cevabı evet var.

Alexsin affına sığınarak cevaplamak istiyorum. Konu zoomin.tv olunca :) Firma benim sanki herşeye atlıyroum.

Kesinleşmeler Tahmini her ayın 20 sinde yapılıyor. Creative de de bu durum var. Şuna dayanarak bunu söylüyorum, Creative alt yapısı zoomine bağlıdır. Sistemler aynı çalışmaktadır. Yani sorunuzn cevabı evet var.

hocam zoominde tüm kanallarda bu var, ama creativede yok malesef. daha sonramı bu bölüm gözükecek

Arkadaşlar yine birçok yeni başvuru birikti, hepsine bakacağız bugün.

Dilruba hanımın üzücü bir akraba kaybı yaşaması nedeniyle tek ilgilenmek zorundayım bu dönemde, herkese sırayla döneceğim merak etmeyin.

AlexaNetwork Dilruba hanım'a ve ailesine uzun ömürler ve baş sağlığı diler.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] est.Erdal üstad, her zaman bilgi ve tecrübeni bizim için de partnerlerimize de aktarman hoşumuza gider. Net bilgilendirme için teşekkürler.

Creative olarak zoomin ile paralel çalıştığımız araç desteği aldığımız birçok sistem özelliğimizin aynı olduğu doğrudur.

---------- Mesaj saat 14:56:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:42 civarında gönderildi. ----------

hocam zoominde tüm kanallarda bu var, ama creativede yok malesef. daha sonramı bu bölüm gözükecek

Payment history bölümümüz var, skype'tan yardımcı olacağım neden bir hareket olmamış bakalım.

---------- Mesaj saat 14:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:56:21 civarında gönderildi. ----------

Team ile bağlanıp beraber bakabiliriz panele, belki farklı başlık altına almış olabilirler ancak sanmıyorum.

Yok Ödeme Geçmişi adı altında bizim de kayıtlarımız, partnerimle ilgileneceğim desteğin için teşekkürler hocam

AlexaNetwork sebep göstermeksizin kanal kabul etmeme hakkını saklı tutar.

AlexaNetwork hiçbir zaman merkezin kabul edebileceği hiçbir kanalı reddetmez.

3 kanalının da ismini özelden vermeni ve kamuoyuna da ispat etmeni bekliyorum.

Asılsız iftara atmayalım lütfen, bizim kabul etmediğimiz 1 kanalı merkezin kabul etme olasılığı 0'a yakındır.

Direk Creative'e başvurduysan herhangi bir soru veya sorununda karşında kimseyi bulamayacaksın.

Bu derece kaliteli hizmete rağmen üzücü yorumların gelmesi hoş değil.

---------- Mesaj saat 14:42:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:58 civarında gönderildi. ----------

Partnerde kesinleşme gibi bir durum yoktur hocam, dashboardınıza yansıyan kazançlar ödeme döneminde %85 olmak üzere tarafınıza ödenir.

Öncelikle merhaba.. İşim gücüm yok iftira mı atacağım hocam? Çok şükür o karakterde bir insan değilim.. Hemen sizin reddettiğiniz ve creative nationun kabul ettiği 3 adet kanalı özelden atıyorum size..

Aracı konusunu bilemem o konuda kesinlikle haklısınız ama maalesef ''AlexaNetwork hiçbir zaman merkezin kabul edebileceği hiçbir kanalı reddetmez'' sözü her ne kadar sizi zor durumda bırakmak istemesemde doğru bir söz değildir.

Öncelikle merhaba.. İşim gücüm yok iftira mı atacağım hocam? Çok şükür o karakterde bir insan değilim.. Hemen sizin reddettiğiniz ve creative nationun kabul ettiği 3 adet kanalı özelden atıyorum size..

Aracı konusunu bilemem o konuda kesinlikle haklısınız ama maalesef ''AlexaNetwork hiçbir zaman merkezin kabul edebileceği hiçbir kanalı reddetmez'' sözü her ne kadar sizi zor durumda bırakmak istemesemde doğru bir söz değildir.

[MENTION=4986]Ali Tahsin[/MENTION] hocam kanal bilgilerini bekliyorum, teşekkürler.

AlexaNetwork partnerleri ile aile gibidir, zor durumda kalacak bir iletişimi olmadı, olamaz. Ancak ailesine katacağı partnerlerini seçme yetkisi Alexa Network'e aittir.

Çok şükür 200 den fazla kanalı merkeze gönderdik bugüne kadar ve onların kanalları uygun bulundu, sizinkiler neden kabul edilmediği hususundaki soruları kendinize sormalısınız. Kolay gelsin.

[MENTION=541]Sume[/MENTION] Payment History bölümüne bilgilerinin işlenmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz, zamanı geldiğinde er veya geç işlenecektir. Endişelenmene gerek yok.

Ocak kazancın, Şubat $ hesaplarına adsense henüz ödeme yapmadı tam anlamıyla. O açıdan Şubat'ın bitmesini bekleyelim paneline eksiksiz yansıyacaktır merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri