Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de başvurdum ve onaylanmış. şimdi bu dasboard dönüşümü yaklaşık ne kadar sürecek, bilgilerimizi nerden güncelleyecez (paypal,banka vb) ve anlık olarak (adsense deki gibi) izlenim ve kazançları takip edebilecek miyiz yoksa 3-5 gün geriden mi gelecek?
sizi (alex) sabah skype'a ekledim ama henüz onaylamamışsınız, o yüzden burdan soruyorum. teşekkürler..

ben de başvurdum ve onaylanmış. şimdi bu dasboard dönüşümü yaklaşık ne kadar sürecek, bilgilerimizi nerden güncelleyecez (paypal,banka vb) ve anlık olarak (adsense deki gibi) izlenim ve kazançları takip edebilecek miyiz yoksa 3-5 gün geriden mi gelecek?
sizi (alex) sabah skype'a ekledim ama henüz onaylamamışsınız, o yüzden burdan soruyorum. teşekkürler..

pm atıyorum size teşekkürler ilginiz için.

ben 2 gün önce 1 bugun 2 kanalımla başvurdum umarım onaylanır

ben 2 kanalımlada başvurdum 2 side kabul edildi davet bekliyorum :D

2 gün önceki 48 saat içinde dönülecek denmişti

Dün geceden bu yana yapılan bütün Başvurulara bugün olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.

İletişim mailinizi lütfen kontrol ediniz arkadaşlar.

AlexaNetwork süzgecinden geçmiş, kabulümüzü gören kanallar ise kanalınızın kalitesine göre 48 saat içerisinde merkezin değerlendirmesini alacaklardır.

Bunları biz AlexaNetwork olarak size bildiriyoruz bizzat.

Daha fazla bilgi almak isteyenler skype adreslerimizden anlık bilgi alabilirler. Sayglar.

Caner kardeşim sana bi sorum olucak
şimdi ben paypal ödemeyi seçsem ve networkuna kaydolsam ödemeyi ne zaman alacağım?

cevaplarsan sevinirim.

Caner kardeşim sana bi sorum olucak
şimdi ben paypal ödemeyi seçsem ve networkuna kaydolsam ödemeyi ne zaman alacağım?

cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim,

İlk sürecin AlexaNetwork tarafından kabul edilme sürecin.
İkincisi Creative Nation Merkez tarafından onaylanman gerekiyor.
Sonra bu 2 süreç olumlu sonuçlanırsa davetiye alıyorsun.
Davetiyeyi kabul ettiğinde Creative Naiton ailesine katılmış oluyorsun.
Alexa Network olarak bizzat dashboardını sana yolluyoruz.
Ancak o zaman ödeme yöntemini paypal olarak seçebiliyorsun.
Paypal ödemeleri her ayın ilk haftası ile 10 gün arasında yapılır.

Bekleriz aramıza seni de kardeşim. İyi kanalınla başvurman tüm bu süreçleri hızlandırır.

Kardeşim,

İlk sürecin AlexaNetwork tarafından kabul edilme sürecin.
İkincisi Creative Nation Merkez tarafından onaylanman gerekiyor.
Sonra bu 2 süreç olumlu sonuçlanırsa davetiye alıyorsun.
Davetiyeyi kabul ettiğinde Creative Naiton ailesine katılmış oluyorsun.
Alexa Network olarak bizzat dashboardını sana yolluyoruz.
Ancak o zaman ödeme yöntemini paypal olarak seçebiliyorsun.
Paypal ödemeleri her ayın ilk haftası ile 10 gün arasında yapılır.

Bekleriz aramıza seni de kardeşim. İyi kanalınla başvurman tüm bu süreçleri hızlandırır.

mesela ben şimdi yazılsam şubatın ilk 10 gün arasında alabilecekmiyim?

tekrar ben acaba izlenim bu kadar önemli mi ? elimde 150 tane özgün oyun videosu var adsense oldugu için yükseliş gerçekleştirmıyor ama partnere girerse hit alıcagından eminim

ilk partnerime bağlanmış bulunuyorum teşekkürler :)

tekrar ben acaba izlenim bu kadar önemli mi ? elimde 150 tane özgün oyun videosu var adsense oldugu için yükseliş gerçekleştirmıyor ama partnere girerse hit alıcagından eminim

şöyle söyliyeyim sapm herzaman tehlike gösteriyo kanallar toplu para kazanma olayına gidebiliyor nekadar gerii dönüşü sağlasakta.ama önemli bir kanalsa partner hem mantıklı hem avantajlıdır bunu herkez biliyor.tabi herkesin fikri aynı deildir.size katılıyorum bu konuda bende şahsen bir özgün kanalımı partnerime bağladım ve içim rahat en azından kapanma riski yok diyer kanallar yüzünden.izlenimleride gayet iyi adsenseye göre reklamlarıda kaliteli baktığımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri