Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AlexaNetwork bu hafta sonu yaşanan kesintili skype desteği için hepinizden özür diler.

AlexaNetwork yönetiminin kişisel işlerinden dolayı yük sadece benim üzerime kalınca, sizin de yoğun ilginiz olunca geri dönüşler de ufak gecikmeler yaşandı. Şunu kimse unutmasın cevapsız soru asla bırakmaz AlexaNetwork. Geçte olsa herkese geri dönüş yapılır. Anlayışınız için herkese teşekkür ediyoruz.

[MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION] a Dilruba'ya da konu üzerinden çağrı yapıyorum. Bugün gündüz saatlerinde aramızda iletişim sorunu yaşandı, elektirik kesintisi de yaşanınca anlık yanıt da veremedim kendisine ve her şirkette yaşandığı gibi ufak bir anlaşmazlık oldu. Dilruba bana mutlaka ulaşmanı bekliyorum, konuşmadan birşeyleri çözemeyiz. Bekliyorum :)

---------- Mesaj saat 21:56:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:55 civarında gönderildi. ----------

Şimdi gün içinde yapılan başvuruları incelemeye geçiyorum arkadaşlar

---------- Mesaj saat 22:16:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:20 civarında gönderildi. ----------

Tüm başvurulara olumlu olumsuz geri dönüş yaptım arkadaşlar herkese hayırlı olsun

Herkes ile bu gece tek tek ilgileneceğim arkadaşlar

Şuan teldeyim AlexaNetwork anlayışınıza sığınıyor

---------- Mesaj saat 19:35:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:06 civarında gönderildi. ----------

Dashboard ne zaman yollanir hocam?

skype'tan veya PM ile bana kanal ismini hatırlatır mısın hocam hemen bakalım

---------- Mesaj saat 19:37:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:35:27 civarında gönderildi. ----------

Benim durumumla ilgili pm attım hocam. Bir incelerseniz sevinirim.

Hemen çözeceğiz durumunu Özel Mesaj attım hocam

abdullayevshehriyar

eklerseniz memnun olurum hocam

ekledim bekliyorum

---------- Mesaj saat 20:29:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:01:01 civarında gönderildi. ----------

Skype üzerinden herkese destek verilmiştir.

Yeni başvuruların hepsine bu gece 12 ye kadar geri dönüş yapılacaktır

dizi kanalım var 100 bin izlenımı geçti şimdi dizileri silsem bir kaç özgün salsam ne dıyorsunuz girer mi kanal :D

dizi kanalım var 100 bin izlenımı geçti şimdi dizileri silsem bir kaç özgün salsam ne dıyorsunuz girer mi kanal :D

Dizileri silmeden başvur hocam o kanalın ile, iyi izlenimli dizi kanallarını geçirdik birkaç tane.

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün! sitemizden başvurursan inceleriz hocam

---------- Mesaj saat 01:18:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:16:52 civarında gönderildi. ----------

10'a yakın yeni başvuruları inceledik ve olumlu-olumsuz geri dönüş yaptık

Herkese bol kazançlar, AlexaNetwork başvuru almaya tüm hızıyla devam ediyor !

Dizileri silmeden başvur hocam o kanalın ile, iyi izlenimli dizi kanallarını geçirdik birkaç tane.

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün! sitemizden başvurursan inceleriz hocam

---------- Mesaj saat 01:18:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:16:52 civarında gönderildi. ----------

10'a yakın yeni başvuruları inceledik ve olumlu-olumsuz geri dönüş yaptık

Herkese bol kazançlar, AlexaNetwork başvuru almaya tüm hızıyla devam ediyor !

peki ozaman para kesinleştikten sonra başvurmak daha mantıklı değil mi ?

peki ozaman para kesinleştikten sonra başvurmak daha mantıklı değil mi ?

Zaten aramıza katılma sürecin olumlu olması halinde 2-3 günü buluyor.

Ayrıca adsense de kazandığın paraya hiçbirşekilde etki etmez partner başvurun hocam.

Partnerliğimize geçtiğin andan sonraki kazancınız partnerimize yansır, ondan öncekileri adsense tıkır tıkır öder.

Yine de siz karar verin, 2-3 gün kaldı kesinleşmeye zaten.

Zaten aramıza katılma sürecin olumlu olması halinde 2-3 günü buluyor.

Ayrıca adsense de kazandığın paraya hiçbirşekilde etki etmez partner başvurun hocam.

Partnerliğimize geçtiğin andan sonraki kazancınız partnerimize yansır, ondan öncekileri adsense tıkır tıkır öder.

Yine de siz karar verin, 2-3 gün kaldı kesinleşmeye zaten.

nasıl yani normalde şuan kesinleşmemiş para size geçince sizin networke yansımıcak mı ? neyse ne farkeder vazgeçtim şimdi başvuruyorum :D

---------- Mesaj saat 03:33:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:09 civarında gönderildi. ----------

@Alex bir sorunum var videolar şuan gizli bir sıkıntı çıkar mı çıkıcaksa yarın başvurmak daha mantıklı olucak yada para kazanmadıgım bir kaç video var onları öne çıkartabilirim ? ünlemden dolayı para kazanmalar gitti

nasıl yani normalde şuan kesinleşmemiş para size geçince sizin networke yansımıcak mı ? neyse ne farkeder vazgeçtim şimdi başvuruyorum :D

---------- Mesaj saat 03:33:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:25:09 civarında gönderildi. ----------

@Alex bir sorunum var videolar şuan gizli bir sıkıntı çıkar mı çıkıcaksa yarın başvurmak daha mantıklı olucak yada para kazanmadıgım bir kaç video var onları öne çıkartabilirim ? ünlemden dolayı para kazanmalar gitti

Hayır adsense den kazandığın para adsense de kalır, partnere falan yansıma olmaz :) Partnere girdikten sonraki kazançların partnere yansıyacak öncesini adsense ödeyecek.

Kanalın para kazanması açık olmalı kapalıysa başvurma sakın kabul etmiyoruz :)

Partnere başvururken kanalının para kazanması açık ve videoların $ ışığı yanıyor vaziyette olması gerekiyor.

Hayır adsense den kazandığın para adsense de kalır, partnere falan yansıma olmaz :) Partnere girdikten sonraki kazançların partnere yansıyacak öncesini adsense ödeyecek.

Kanalın para kazanması açık olmalı kapalıysa başvurma sakın kabul etmiyoruz :)

Partnere başvururken kanalının para kazanması açık ve videoların $ ışığı yanıyor vaziyette olması gerekiyor.

şuan birşey test ettiğim için dolarlı videoları açmadım para kazanma açık ama

şuan birşey test ettiğim için dolarlı videoları açmadım para kazanma açık ama

Başvuru sırasında izlenimin karşılığı olan videolar açık olmak zorunda, istersen testin bitince söyle o zaman göndereyim merkeze kanalını

Başvuru sırasında izlenimin karşılığı olan videolar açık olmak zorunda, istersen testin bitince söyle o zaman göndereyim merkeze kanalını

red yesek sonra tekrar göndersek bir sıkıntı yaşarsak kalsın ozaman ben size işim bitince gine dönüş yaparım

red yesek sonra tekrar göndersek bir sıkıntı yaşarsak kalsın ozaman ben size işim bitince gine dönüş yaparım

gönderdiğin kanalın ismini bana pm ile bildir başvurular arasından yanlışlıkla göndermeyeyim, sen denemen bitince haber verirsin öyle yollarız Merkezimize

Günaydın

Dün akşam ve gece yapılan başvuruların olumlu olumsuz geri dönüşü yapılmıştır.Bol kazançlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri