Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey daha soracağım. Sözleşme süreniz ne kadar? Yani bugün girdim diyelim, ne zaman çıkmak istediğimde çıkabiliyorum? Deneme süresi var mı, yoksa girdiğimiz an 1 yıl çıkamıyor muyuz? Deneme süresi varsa kaç ay? Ya da hiç mi çıkamıyoruz?

Herhangi bir sözleşme süremiz bulunmuyor, istediğiniz zaman Kanal Durumu'ndaki Partnerden ayrıl butonu ile çıkma talep edebiliyorsunuz.

Herhangi bir sözleşme süremiz bulunmuyor, istediğiniz zaman Kanal Durumu'ndaki Partnerden ayrıl butonu ile çıkma talep edebiliyorsunuz.

Peki o güne kadar birikmiş para ne oluyor? Diyelim 300 dolar birikti ödemeye daha 15 gün var ve o gün partnerden ayrılma talebi yolladık?

Peki o güne kadar birikmiş para ne oluyor? Diyelim 300 dolar birikti ödemeye daha 15 gün var ve o gün partnerden ayrılma talebi yolladık?

Creative ödemeler konusunda çok hassas, koşullar ne olursa olsun kazandığınız paranız ödenir.

bir soru da ben sorayım, Dilruba hanımın paylaştığı panel görüntüsünde para kazandıran oynatmalar hemen hemen %45-50 civarı gözüküyor. ben kendi panelimde ise %20 civarı para kazandıran oynatma görüyorum (10k görüntülemeye 2k gibi). bunu %50lilere arttırmamızın bir yolu yok mu yada bizim kanal sizin partnere alıştıktan sonra zamanla artar mı :)

hocam 1 hafta önce 2 kanal ile başvuru yapmıştım, creative'e ilettiğinizi belirtmiştiniz. dönüş olmadı henüz. acaba onaylamadılar mı?

hocam 1 hafta önce 2 kanal ile başvuru yapmıştım, creative'e ilettiğinizi belirtmiştiniz. dönüş olmadı henüz. acaba onaylamadılar mı?

skype veya PM yoluyla 2 kanalınızı da hatırlatır mısın hocam, hemen son durumlarına bakalım.

---------- Mesaj saat 21:16:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:33 civarında gönderildi. ----------

bir soru da ben sorayım, Dilruba hanımın paylaştığı panel görüntüsünde para kazandıran oynatmalar hemen hemen %45-50 civarı gözüküyor. ben kendi panelimde ise %20 civarı para kazandıran oynatma görüyorum (10k görüntülemeye 2k gibi). bunu %50lilere arttırmamızın bir yolu yok mu yada bizim kanal sizin partnere alıştıktan sonra zamanla artar mı :)

Henüz aramıza yeni katıldıysanız veriler iyice oturacaktır hocam, para kazandıran oynatmaların yüksek olması şans faktörüne de bağlı olan birşey. Video ortası reklamları uzun videolarınızda açmanız durumunda bu verileriniz artacaktır.

An itibariyle bir kanalimla başvurdum. İnşallah kabul edilir.

Aklima takilan bir soru var. Ben partnere kabul edildikten sonra telifsiz dizi ya da çizgi film yüklesem sıkıntı olur mu?

An itibariyle bir kanalimla başvurdum. İnşallah kabul edilir.

Aklima takilan bir soru var. Ben partnere kabul edildikten sonra telifsiz dizi ya da çizgi film yüklesem sıkıntı olur mu?

Hayırlı olsun olumlu-olumsuz geri dönüş iletişim mailinize gün içinde yapılacaktır.

Hocam partnerlerimizin genelde kullandığı usul; partnerliğe kabul aşamasında uygun içerik ile ailemize katılmak ondan sonra istediğini yüklemek şeklinde oluyor. Siz de bunu kullanabilirsiniz.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kardesim cok ilgili birisi surekli tum sorulari bikmadan yanitliyor hakketen buyuk sirketlerden farklari yok kazanclar adsenseden cok daha guzel :) tebrik ederim Alexa Network'ku.sizlerede tavsiye ederim bu bayilik super otesi ;)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kardesim cok ilgili birisi surekli tum sorulari bikmadan yanitliyor hakketen buyuk sirketlerden farklari yok kazanclar adsenseden cok daha guzel :) tebrik ederim Alexa Network'ku.sizlerede tavsiye ederim bu bayilik super otesi ;)

Çok teşekkürler :) Farkı hissettirmek için burdayız hocam, inş daha fazla yetkiler ile sizlere kaliteli hizmete devam edeceğiz.

Her zaman yanınızdayız ve kazanmanız için sizinleyiz, bizi tercih ettiğiniz için şanslısınız :)

Başarılar dilerim hep skype'ta iletişimdeyiz zaten ;)

hocam kanal telif yedi partner baglatısı aktıf durumdayken kanalı sılmemın sorunu olurmu yoksa kanal acıkmı kalsın

skype ıle kanal ısımını yolladım..

tesekkurler... arkadaslar gercekten ılgılenıyorlar

100 den fazla kanalı şuanda aşmış bulunuyoruz, ailemize katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz arkadaşlar. Sayımız arttıkça kalitemizi korumaya devam edeceğiz hiç şüpheniz olmasın.

alex dostum, canlı yayın yapcak mısın ? partnerlikle ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri