AlexaNetwork Tekrar Sizlerin Hizmetinde

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Alex

Kayıtlı Üye
xBMB39.png

Yaklaşık 15 günlük aranın ardından AlexaNetwork kaldığı yerden yepyeni çehresi ve vizyonu ile hizmetinize tekrardan açılmıştır.

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.

AlexaNetwork Yepyeni İletişim-Destek Ağı:

Sektörün kalite olarak da öncü sitesine sahip olan Alexanetwork, sitesine " forum " bölümünü entegre etmiştir. Buyrun inceleyebilirsiniz;

Forum

Artık partnerlik ile ilgili her türlü soru ve sorununuzu forumumuza " sol üst köşedeki kayıt ol " sekmesinden kayıt olup sorabilirsiniz. Tam hız desteğe yepyeni forum bölümü üzerinden devam edilecektir.

AlexaNetwork ile iletişim kurma yolları nelerdir? Tercih ve İlgilenme sırası nasıldır?

Kontrolümde bulunan AlexaNetwork ile iletişim yollarınız ve tercih etme sıralamanız şu şekilde olmalıdır;

1) Forum sitemizdeki yeni forumumuz.
2) http://www.ytpara.com/alexa-network/19703-alexa-network-farki-karsinizda-kazanmak-icin-basvur.html ytparadaki konumuz.
3) Ytpara PM.
4) Skype: alexanetwork

Bu sıralamaya göre destek talebinizi gerçekleştirirseniz, biz de AlexaNetwork olarak bu sırada ilgileneceğimiz için kolayca her türlü sorununuzu çözmüş ve desteğinizi almış olursunuz.

Skype desteği, tercih bakımından son sıraya alındı çünkü skype üzerinden sohbetlerin hayat felsefesine, yediğimiz yemeğe, sen de bizim köyden misin'e kadar vardığı için sağlıklı bir hizmet ortamı oluşmuyor ve bizler de sizleri kıramadığımız için uzun uzun zaman kayıpları yaşanıyordu bunun kimseye yararı olmadığı için skype desteğimizi daha arka plana atmış bulunuyoruz.

Gün gün,saat saat özel ilan vererek size bildirerek skype destek konferansları da düzenleyeceğiz. Bu konuda şüpheniz olmasın arkadaşlar.

Tekrar belirteyim, öncelikli destek alanımız;

Forum yeni forumumuzdur.

sitemizin sol üst köşesindeki kayıt ol linkinden kayıt olduktan sonra, forumumuza istediğinizi yazabilirsiniz. Herkese destek forumumuz üzerinden sağlanacaktır.

AlexaNetwork Başvuru Alımlarını an itibariyle açmıştır. Başvuru Formu: http://alexanetwork.com/partnerlik-basvuru-formu/

Hepimize hayırlısı olsun, herkese bol kazançlar dileriz.

AlexaNetwork. Yeni forumumuza üye olmayı unutmayın : )

tekrar hayırlı olsun hocam. Creativeden devammı ?

Hub olma gibi hedefiniz vardı sabırım hocam oldunuzmu ? Tekrar hayırlı olsun bu arada

tekrar hayırlı olsun hocam. Creativeden devammı ?

Evet, Creative ile çalışmaya devam ediyoruz, AlexaNetwork olarak şuanda Creative merkez ile olan bağımızı inanılmaz güçlendirdik 15 gün içerisinde, şuan konum itibariyle Creative yönetiminde gibiyiz. Tüm gelişmelere çok yakınız. Bu gerçekten harika oldu hepimiz için.

---------- Mesaj saat 00:30:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:36 civarında gönderildi. ----------

Hub olma gibi hedefiniz vardı sabırım hocam oldunuzmu ? Tekrar hayırlı olsun bu arada

HUB planımız ve gerekli dökümanlarımız hazır, ingilizce taslak yazılarımız hazır, süreci yakından takip ediyorum henüz HUB olmadık ve olana kadar da beklemeden aranıza dönmek istedik. Ancak bağlı bulunduğumuz HUB yetkililerimiz ile şuanda aile kadar yakınız, artık problemleri çözmeme ihtimalimizi çok azalttık. Ödeme ile ilgili bilgileri dahi kolaylıkla alabiliyoruz artık. Hepimize hayırlı olsun.

Hayırlısı olsun Caner Allah utandırmasın bol kazançlar :)

Hayırlı olsun Alex ;) Bende haber kanalım ile başvurmayı planlıyorum kanal biraz daha gelişince ;)

Hayırlı olsun Alex ;) Bende haber kanalım ile başvurmayı planlıyorum kanal biraz daha gelişince ;)

Yakında bir bildirim yapacağız, AlexaNetwork olarak gelişmiş düzeydeki kanallara sadece sıcak bakacağız. Gelişmemiş bebek kanallarınız ile başvurduğunuzda maalesef ailemize katamayacağız. Detaylı bilgilendirmesini yapacağım.

Yakında bir bildirim yapacağız, AlexaNetwork olarak gelişmiş düzeydeki kanallara sadece sıcak bakacağız. Gelişmemiş bebek kanallarınız ile başvurduğunuzda maalesef ailemize katamayacağız. Detaylı bilgilendirmesini yapacağım.

Bebek kanal ile başvurmam zaten. Forumda bilen arkadaşlar vardır 3M izlenmeli haber kanalım var Awe partnerlikde. Awe sorun yaptığı için yeni kanal geçtim. En kısa zamanda eskisi gibi olacağım ;)

Bebek kanal ile başvurmam zaten. Forumda bilen arkadaşlar vardır 3M izlenmeli haber kanalım var Awe partnerlikde. Awe sorun yaptığı için yeni kanal geçtim. En kısa zamanda eskisi gibi olacağım ;)

Kaliteli üst düzey profesyonel çalışmalarına açık kapımız her zaman, özellikle Haber kategorisine eskiden beri sıcak bir yaklaşımımız var, sitemizden başvurursan merkeze başvurunu göndeririz hocam;

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün!

Kaliteli üst düzey profesyonel çalışmalarına açık kapımız her zaman, özellikle Haber kategorisine eskiden beri sıcak bir yaklaşımımız var, sitemizden başvurursan merkeze başvurunu göndeririz hocam;

Alexa Network - Her zaman farklı düşünün!

Kanalı daha yeni açtım hocam. Kanal biraz gelişsin ondan sonra başvuracağım zaten. Şimdi sizin için sorun çıkmasın :) Kanalı açalı 3 gün oldu 4K izlenme var toplam ;)

Kanalı daha yeni açtım hocam. Kanal biraz gelişsin ondan sonra başvuracağım zaten. Şimdi sizin için sorun çıkmasın :) Kanalı açalı 3 gün oldu 4K izlenme var toplam ;)

Önümüzdeki haftaiçi rahatlıkla başvurabileceğin seviyeye gelir gibi kanalın, hazır hissettiğinde bekliyoruz :)

---------- Mesaj saat 01:06:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:56 civarında gönderildi. ----------

Haberler sorun olmuyor mu hocam. Logosu falan videoların.

Telif riski diğer kategorilere göre düşük bir sektör haber sektörü o yüzden sıcak bakmaktayız.

Haberler sorun olmuyor mu hocam. Haber videolarının genelde Logosu falan oluyor.

Logoyu silmek için bir çok program var hocam :) yada logo üstüne logo basmak için ;)

---------- Mesaj saat 23:15:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:24 civarında gönderildi. ----------

Önümüzdeki haftaiçi rahatlıkla başvurabileceğin seviyeye gelir gibi kanalın, hazır hissettiğinde bekliyoruz :)

Bir sorun çıkmaz ise inş. ustalık eserim olacak kanal :) büyük ihtimal ile haftaiçi başvururum hocam ;)

Alexa network de olan kanalım 3 teliften kapandı ve Ocak ayının ödemesini aldım Şubat ayını da alacağımı düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Alexa network de olan kanalım 3 teliften kapandı ve Ocak ayının ödemesini aldım Şubat ayını da alacağımı düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Her zaman söylediğimiz gibi Kanalınızın akıbeti ne olursa olsun ödemeleriniz Creative tarafından eksiksiz yapılır. Hayırlı olsun ödemeniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri