Aleyna Tilki Telif Yedi

Bunu yapan kişi işin mantığını çözmüştür. İstediği bütün şarkılara atabilir şuan. Hatta teşkilatı kurup netd kanalına 3 ayrı telif göndererek kanalı bile kapattırabilir :)

bunu yapanı yakında evinden aldırırlar netd telif atıyosun, Mahkemede ne diceksin ? hiç bir tutanağın yok +18 olman veya olmaman da önemli değil bir tazminat davası ile telif atanın donuna kadar alırlar

aynen hocam

bana çok büyük zarar ettirdi ve gelen telifler çok saçma küçük bölümlere bile geldi telif, 1 kere yakalaması yetiyor sonra kanaldaki tüm videoları kontrol ediyorlar

1 haftadır folloş ettiler desem yeridir saçma sapan şeylere ihtar geldi muaattap yok youtube yazıyoruz biz arabulucuk yapmıyoruz isterse kaldırılar kaldırmazlarsa yasal yollara başvurun diyorlar

Düşünsene 2,3 Daha Telif Atsa Komple Net D Yi Silecek Youtube dan Bence Youtube'un Bu Sahte Telif Olayına Çözüm Bulması Şart

Aleyna tilki telif yememiş, telif atmış. yoksa ben mi yanlış anlıyorum

YT iyice dingonun ahırına döndü. Çoluk çoçuk gelip Türkiye'nin en çok izlenen videosuna sahte telif atıp videoyu kaldırıyo, ama karşında itiraz edicek, muhatap olucak bi kişi bile yok.

Şimdi kimse üzerine alınmasın (sadece alınması gereken kişiler alınsın). Burada toplanmışız, youtube'u eleştiriyoruz. Sahte telifler atan kişileri eleştiriyoruz. Ancak O sahte telif atanlar aramızda. Daha geçen gün benim kanalı kapattıran biriyle uğraştım. Çok şükür ki youtube la yaptığım yazışmalar sonrasında kanal tekrar açıldı ve telifler tamamen kaldırıldı. Demek istediğim, o eleştirdiğimiz kişiler hemen yanıbaşımızda, aramızda!

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:09 ----------

Aleyna tilki telif yememiş, telif atmış. yoksa ben mi yanlış anlıyorum
Aleyna Tilki Twitte rhesabundan açıklama yaptı ve telifi kendisinin atmadığını söyledi. Muhtemelen sahte telif.

Şimdi kimse üzerine alınmasın (sadece alınması gereken kişiler alınsın). Burada toplanmışız, youtube'u eleştiriyoruz. Sahte telifler atan kişileri eleştiriyoruz. Ancak O sahte telif atanlar aramızda. Daha geçen gün benim kanalı kapattıran biriyle uğraştım. Çok şükür ki youtube la yaptığım yazışmalar sonrasında kanal tekrar açıldı ve telifler tamamen kaldırıldı. Demek istediğim, o eleştirdiğimiz kişiler hemen yanıbaşımızda, aramızda!

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:09 ----------

Aleyna Tilki Twitte rhesabundan açıklama yaptı ve telifi kendisinin atmadığını söyledi. Muhtemelen sahte telif.

Doğrudur ben kimseyi takip etmem sosyal medyada. Çok nadir 3-5 kişi takip edersem ederim. Konudaki resime istinaden yazmıştım ben :) başlık telif yedi ama içerik telif attı olaral görünüyor. Size de geçmiş olsun bol kazançlar

Türkiyenin en haysiyetsiz ve kadrolu telifcileri, flagcıları bu forumda barınıyor siz halen doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. :)

Edit: Ha bu arada yıllardır bu ülke de yaşayan ve şu işlerin içinde az çok bulunan bir insan olarak nacizane fikrim bu durumun kasten yapılmış olduğudur. Tamamen gündem değiştirme çabası, klibi ve şarkıyı yeniden ön plana çıkartma uğraşı. Ha ne geçecek ellerine derseniz, zaman aşımı yüzünden etkisini yitiren şarkı yeniden akıllara düşecek ve yeniden insanlar tarafından arama hacmine erişecek. Zamanlaması bile manidar. Ne hikmetse çağatay akman vakasından hemen sonra aleyna tilki vakası patlak verdi. Önümüzde ki birkaç gün ana haber bültenlerine, magazin programlarına sabah programlarına malzeme olacak bir konu bu basit değil yani. Kısacası birkaç gün aleyna tilki kusmaya hazır olun. :) Göreceksiniz ki şarkı birkaç güne yeniden yayına alınacak ve yeniden bir zıplama yapacak.
Türkiye de bu tip reklam işleri çok pis ve sinsice yapılıyor. Müzik sektörünün içinden gelen biri olarak bunu en basit bir dille anlatabilirim.
Yahudi mantığı ile; ''Reklamın iyisi kötüsü olmaz'' nokta

Son düzenleme:
Türkiyenin en haysiyetsiz ve kadrolu telifcileri, flagcıları bu forumda barınıyor siz halen doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz. :)

Edit: Ha bu arada yıllardır bu ülke de yaşayan ve şu işlerin içinde az çok bulunan bir insan olarak nacizane fikrim bu durumun kasten yapılmış olduğudur. Tamamen gündem değiştirme çabası, klibi ve şarkıyı yeniden ön plana çıkartma uğraşı. Ha ne geçecek ellerine derseniz, zaman aşımı yüzünden etkisini yitiren şarkı yeniden akıllara düşecek ve yeniden insanlar tarafından arama hacmine erişecek. Zamanlaması bile manidar. Ne hikmetse çağatay akman vakasından hemen sonra aleyna tilki vakası patlak verdi. Önümüzde ki birkaç gün ana haber bültenlerine, magazin programlarına sabah programlarına malzeme olacak bir konu bu basit değil yani. Kısacası birkaç gün aleyna tilki kusmaya hazır olun. :) Göreceksiniz ki şarkı birkaç güne yeniden yayına alınacak ve yeniden bir zıplama yapacak.
Türkiye de bu tip reklam işleri çok pis ve sinsice yapılıyor. Müzik sektörünün içinden gelen biri olarak bunu en basit bir dille anlatabilirim.
Yahudi mantığı ile; ''Reklamın iyisi kötüsü olmaz'' nokta

Dediklerin mantıklı fakat tek hücreli bir veletin işide olabilir

Samsun Demir

Gördüğünüz gibi Aleyna başvurmuş sanıyorlar.Ve bunu Aleyna'ya sormadan kapatıyorlar.Türkiye'ye 3. Sınıf muamele
Amerika'da yapılabilir mi ?

İngilterede ki kuzenimle konuştum dünyanın en büyük 2.reklam ajansı youtube ile davalıkmış youtubenin bi gelecek vaad etmediğini söyleyip duruyor durumlar baya karışık youtube çekilir felan diyor çok ilginç

Bugün video tekrar yayına girdi.
Sorun şuki yorumları geri getiremediler herhalde, komple yoruma kapatmışlar, YT'nin hangi işi düzgünki zaten.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri