Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapanmadan önce abone sayınız kacti ve neden kapatıldı teliftenmi?
Sadece başlık ile böyle bir izlenme mümkün değil. Ne başlıklar ne etiketler denedim.
Peki bu kadar izlenmeye abone sayınız kaça ulaşmıştı?
Spam kanalı para kazanması açık ve eski videoları olması önemli en hızlı o şekilde işe yarıyor yeni kanallarda işe yaramıyor eski ve içinde videolar olması önemli.
---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------
Kapanmadan önce 356 bin aboneydi benim hatam doğrulama rozeti almaktı orda kendimi belli ettim eğer kendimi ifşa etmezseydim kanal kapanmazdi cahillik ve heyecandan gitti o kanal.![]()
valla hocam öyle kanallar gördüm ki adam bildiğin viral yapmayı bulmuş yani adam keywordlerde yok önerilenlerde sürekli her videosu 10-20 milyon9 ayda almış 10m izlenim yani bu önerilene düşme muhabbetini çözsen zaten hayatını garantilersin
ben çok şey denedim sonuç hüsran.. umarım sen çözebilirsin hocam
![]()
Adamların etiketlerine açıklamalarına başlıklarına bak benzerlerini sen de yap başka ne taktik olacak ki hepsini görebiliyosun zaten ?
Adamların etiketlerine açıklamalarına başlıklarına bak benzerlerini sen de yap başka ne taktik olacak ki hepsini görebiliyosun zaten ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.