Algoritma deneyi

• Kullanıcı Kytepix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kapanmadan önce abone sayınız kacti ve neden kapatıldı teliftenmi?

İhtardan kapandı 3 tane videodan aynı anda yiyince kapandı hocam

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:24 ----------

Sadece başlık ile böyle bir izlenme mümkün değil. Ne başlıklar ne etiketler denedim.

Hic izlenme abone almadan aldığım sonuçlar başlık etiket açıklama isteğe göre thumbnail resmi ekledim ve 1 ay hiç bir şey yapmadan bekledim sonuç bu başka kanalda denedim onda da işe yaradı fixlenmesi olası değil algoritmaya uygun yaptığım bir şeydi hile hurda değildi bu deneyi sonlandırınca spam yapıp kanal linkini atarım aynısını yaparsınız sonucu alırız hocam.

Spam kanalı para kazanması açık ve eski videoları olması önemli en hızlı o şekilde işe yarıyor yeni kanallarda işe yaramıyor eski ve içinde videolar olması önemli.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Peki bu kadar izlenmeye abone sayınız kaça ulaşmıştı?

Kapanmadan önce 356 bin aboneydi benim hatam doğrulama rozeti almaktı orda kendimi belli ettim eğer kendimi ifşa etmezseydim kanal kapanmazdi cahillik ve heyecandan gitti o kanal.:)

Spam kanalı para kazanması açık ve eski videoları olması önemli en hızlı o şekilde işe yarıyor yeni kanallarda işe yaramıyor eski ve içinde videolar olması önemli.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Kapanmadan önce 356 bin aboneydi benim hatam doğrulama rozeti almaktı orda kendimi belli ettim eğer kendimi ifşa etmezseydim kanal kapanmazdi cahillik ve heyecandan gitti o kanal.:)

tam olarak ne demek hocam o rozet ile belli etme olayı? ben de 100 klık kanalıma rozet almamalı mıyım mesela vs vs öneriniz nedir

Konu ile alakas yok. Başıma gelen durum.
pTDS10.png

Görüntüleme sayısını artırma amacıyla video başlıklarına eklenen etiketler veya anahtar kelimeler.
.......
Güzel fikir, takipteyim

Son düzenleme:
valla hocam öyle kanallar gördüm ki adam bildiğin viral yapmayı bulmuş yani adam keywordlerde yok önerilenlerde sürekli her videosu 10-20 milyon :D 9 ayda almış 10m izlenim yani bu önerilene düşme muhabbetini çözsen zaten hayatını garantilersin :D ben çok şey denedim sonuç hüsran.. umarım sen çözebilirsin hocam :D

Adamların etiketlerine açıklamalarına başlıklarına bak benzerlerini sen de yap başka ne taktik olacak ki hepsini görebiliyosun zaten ?

Deney yaparken 1 tane algoritma kesfetim shorts video ve milyonlarca izlenim abone 10 video among us perfect timing başlığını kullanarak 10 video yapın başlığa uygun video yapmak kolay among us perfect timing videoları izleseniz anlarsınız among us videoları 1 en geç 2 hafta içinde on shortsta ön sıralara çıkıyor 1 ayda 1 milyon izlenim alıyor ama shorts para çok kazandırmıyor sadece abone için kullanabilirsiniz. Deneyin derim faydasını goruceksiniz. Bol kazançli günler dilerim.

Takip

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç bir şeyden anlamayan biri olarak mesajım bulunsun takipteyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri