alibabaexpress cin pazari

• Kullanıcı Mellin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Mellin

Yasaklanmış
mantigi gittigidiyor gibi geneli çin malıdir gelmesi 1 ayı bulur

kargo ücretsizdir

http://www.aliexpress.com/
not:satici degilim sadece paylaşim

ali babaa expresss

bunlarda think in önerdigi sitelerdir diger başlıktan kopy yaptim :)
Dx.com
Everbuying.com
Dhgate.com

saticinin refleri(yorumlarını) okumadan alışveriş yapmayin

alibaba dan değilde aliexpressten alışveriş yapılması daha güvenilir olur .Dikkat etmek gerek çok dolandırıcı var

Siteyi olduğu gibi yazsan. Bir de ücretsiz kargolu ürünleri nasıl anlayacağız?

Aynen şu sitenin tam linkini yazabilirmisiniz dostum? 50 tane site var birbirine benzeyen..

o tür sayfalardan ürün getirmek istiyorsanız iki defa düşünün. marka ve orjinal bi ürün hic bi zaman aşırı ucuz olamaz. sahtesi kopyası fake olanı dizboyudur bu tür sitelerde.
o siteden 2 tane vardır birisi topdan büyük alımlar icin. digeride tek parça sipariş verebilmek icin. aldıgınız ürün marka ise fake olma ihtimali cok yüksek.
diyelim 512gb usb bellek aldınız. eve geldi ve pc ye takdınız 512gb gösterir ama siz saadece 256gb kullanabilirsiniz (tecrübe).
ama farklı ve noname ürünler getirmek istiyorsanız güzel para kaldırabilirsinz ama bunun icin İLK lerden olmanız lazım ,örneğin cep telefon ekran koruyucular, 10-20 kuruş dan sipariş verip 5-15 tl arasında satılıyor. dediğim gibi ilklerden olmanız lazım kimsede olmayan ürün olacak ve işe yarayacak . yani gençler hemen hayallere kapılmayın demek istiyorum. denemelik bi kac ürün sipariş verin baktınız şirket ciddi topdan da sipariş verebilirsiniz. AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. escrow serviside veriyor galiba.
diger site de büyük siparişler icin Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com

söz konusu çin sitesi olursa 2 defa düşünün. sipariş vereceginiz şirketi önce diğer forumda teyit edin

o tür sayfalardan ürün getirmek istiyorsanız iki defa düşünün. marka ve orjinal bi ürün hic bi zaman aşırı ucuz olamaz. sahtesi kopyası fake olanı dizboyudur bu tür sitelerde.
o siteden 2 tane vardır birisi topdan büyük alımlar icin. digeride tek parça sipariş verebilmek icin. aldıgınız ürün marka ise fake olma ihtimali cok yüksek.
diyelim 512gb usb bellek aldınız. eve geldi ve pc ye takdınız 512gb gösterir ama siz saadece 256gb kullanabilirsiniz (tecrübe).
ama farklı ve noname ürünler getirmek istiyorsanız güzel para kaldırabilirsinz ama bunun icin İLK lerden olmanız lazım ,örneğin cep telefon ekran koruyucular, 10-20 kuruş dan sipariş verip 5-15 tl arasında satılıyor. dediğim gibi ilklerden olmanız lazım kimsede olmayan ürün olacak ve işe yarayacak . yani gençler hemen hayallere kapılmayın demek istiyorum. denemelik bi kac ürün sipariş verin baktınız şirket ciddi topdan da sipariş verebilirsiniz. AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. escrow serviside veriyor galiba.
diger site de büyük siparişler icin Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com

söz konusu çin sitesi olursa 2 defa düşünün. sipariş vereceginiz şirketi önce diğer forumda teyit edin

ödeme yolları neler ve aldığımız malın bozuk çıkma ihtimali ve garanti belgesi felan oluyormu

Tam ne aradığınızı bilmiyorum onun için bir kaç tanesini paylaşıyım,

İlk tercihim alibaba.com

mbaobao.com
vancl.com
suning.com
amazon.cn (ucuza amazon indirip kuponu bulup epey kara geçebilirsiniz)
tmall.com
dangdang.com

alışveriş yapmadan önce review'lerine göz atmanızı tavsiye ederim.

Edit: Cince karakter sıkıntısı varmış forumda sanırım.

[MENTION=1300]dingdong[/MENTION] peki toptan siparişlerde sorun çıkmıyor mu? Yani gümrüğü falanı filani?

[MENTION=1300]dingdong[/MENTION] peki toptan siparişlerde sorun çıkmıyor mu? Yani gümrüğü falanı filani?

ufak ürünlerde yani paket boyutu küçük oluca tutari düşük yaziyorlar ozaman sorun olmuyor ama alacaginiz şeyin paketi büyükse illaki takılır

ödeme yolları neler ve aldığımız malın bozuk çıkma ihtimali ve garanti belgesi felan oluyormu

Lu2xsDC.png

Garanti belgelik bir ürün almadım bugüne kadar fakat bi ürün bozuk çıktı paypaldaki dispute tarzı bir sistem var hemen açtım satıcıda direk özür diledi ve ücreti sistem bana iade etti.

100 veya 150 usd altında olması lazım kesin bilmiyorum.
ayrıca numune diye göndermesini rica edersiniz satıcıdan.

Aynı kişi bir senede 3 kere den fazla ürün alırsa aynı adresten sorun oluyor gibi gibi konular vardı ayrıca.

Beyler free shipping yazanlar ücretsiz kargodur.60 70$ ı geçirmeyin.Elektronik ürünler genelde gümrüğe takılma olasılığı yüksektir.
Ben everbuying.com dan arkadaşa telefon getirttim, 180$ a kampanyalı gümrüğü geçti.Birazda şans işidir.
Getirtmeyi düşündüğünüz ürünleri bu konu altında paylaşın.Size gümrüğe takılıp takılmayacağını yazayım.

Beyler free shipping yazanlar ücretsiz kargodur.60 70$ ı geçirmeyin.Elektronik ürünler genelde gümrüğe takılma olasılığı yüksektir.
Ben everbuying.com dan arkadaşa telefon getirttim, 180$ a kampanyalı gümrüğü geçti.Birazda şans işidir.
Getirtmeyi düşündüğünüz ürünleri bu konu altında paylaşın.Size gümrüğe takılıp takılmayacağını yazayım.

Bilgisayar parçaları getirteceğim hocam. Bunlar da problem olur mu? Toplama bilgisayar yapacağım da kişisel yani toptan değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri