Aliexpress alışveriş sitesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vehbi54

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar burada bir mause gördüm ve çok ucuz kargo da ücretsiz ama daha önce hiç oradan birşey almadım sorun yaşarmıyım sipariş versem ?

Ürün fiyatı : 10 $

Site: Tıkla

Ürün : TIKLA

EDİT : Gerekli bilgilendirme alındı teşekkürler konu kilit.

Ebay ve aliexpresten alışveriş yaptım, satıcıda güvenilir birine benziyor aynı zamanda bu mouseyı kullanan 2 arkadasım var onlarda yutdışından aldı

---------- Mesaj saat 18:54:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:12 civarında gönderildi. ----------

birde gelmesi cok uzun sürüyo bunların en az 20 en fazla 45 gün.

aliexpressten çok sayıda alışveriş yaptım. satıcı güvenilir bence. alırsan sıkıntı yaşamazsın. yalnız ürünün sana ulaşması 1 ayı bulabilir hatta geçebilir.

Ebay ve aliexpresten alışveriş yaptım, satıcıda güvenilir birine benziyor aynı zamanda bu mouseyı kullanan 2 arkadasım var onlarda yutdışından aldı

Hocam bu mause 20 tl türkiye de 70 80 olsa gerek çok fark var arasın da artı adamlar ücretsiz kargo demiş bukadar ucuz nasıl olabilir ?

---------- Mesaj saat 18:55:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:17 civarında gönderildi. ----------

aliexpressten çok sayıda alışveriş yaptım. satıcı güvenilir bence. alırsan sıkıntı yaşamazsın. yalnız ürünün sana ulaşması 1 ayı bulabilir hatta geçebilir.

Hocam sıkıntı yok 50 gün olsun resimdeki ürün bana gelsin sağlam şekilde

Hocam bu mause 20 tl türkiye de 70 80 olsa gerek çok fark var arasın da artı adamlar ücretsiz kargo demiş bukadar ucuz nasıl olabilir ?

---------- Mesaj saat 18:55:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:17 civarında gönderildi. ----------

Hocam sıkıntı yok 50 gün olsun resimdeki ürün bana gelsin sağlam şekilde

ucuz bide öyle çok adi ürünlerde olmuyo. iyi bişey buldun mu alacan direk. ben bi kulaklık almıstım 20$ türkiyede 150 tl

Çinde en fazla 5 tl'ye ürettikleri için bu kadar ucuz.

Aliexpress'ten ürünleri sorunsuz alabilirsiniz. Ancak gelmesi 15 iş günü'nü buluyor (3 hafta yani).

Eğer ihtiyacınız acil değilse satın alabilirsiniz.

ayrıca dx.com'dan da bakabilirsiniz bu ürünlere: wireless mouse - Free Shipping - DX

Arkadaşalar beni aydınlattığınız için teşekkür ederim 1 sorum daha var acaba kredi kartı bilgilerimi girmelimiyim yoksa sanal kart mı oluştumalıyım ?

Bende bir mause sipariş etmeyi planlıyorum . Aliexpress'ten Mesut Çevik'in alışveriş yaptığını biliyorum . Biraz araştırılırsa alınır bence Aliexpressten

Çinde en fazla 5 tl'ye ürettikleri için bu kadar ucuz.

Aliexpress'ten ürünleri sorunsuz alabilirsiniz. Ancak gelmesi 15 iş günü'nü buluyor (3 hafta yani).

Eğer ihtiyacınız acil değilse satın alabilirsiniz.

ayrıca dx.com'dan da bakabilirsiniz bu ürünlere: wireless mouse - Free Shipping - DX

peki hocam bu belirttiğiniz site türkiye ye ürün yolluyormu nekadar güvenilir ebay gibimi ?

peki hocam bu belirttiğiniz site türkiye ye ürün yolluyormu nekadar güvenilir ebay gibimi ?
evet yolluyor. ebay'den daha güvenilir diyebilirim.
ebay üzerinden vurgun yapabilirsiniz (yöntemleri var :D ) ama bu sitedeki üyeler bir firmayı temsil ettiği için yanlış işler peşine düşmüyorlar. düzgün iş yapıyorlar.

evet yolluyor. ebay'den daha güvenilir diyebilirim.
ebay üzerinden vurgun yapabilirsiniz (yöntemleri var :D ) ama bu sitedeki üyeler bir firmayı temsil ettiği için yanlış işler peşine düşmüyorlar. düzgün iş yapıyorlar.

:D peki hocam aliexpress mi ? dx.com mu ? dx.com hoşuma gitti domaini güzelmiş :D

:D peki hocam aliexpress mi ? dx.com mu ? dx.com hoşuma gitti domaini güzelmiş :D

her iki siteyi de kullandım ürün almak için.

ikisi de gayet kaliteli sitelerdir, aliexpress'te bulduğunuz ürünler bir nebze daha kalitelidir dx.com'a göre.

ancak fiyat/performans olarak ikisi de eşittir.

istediğiniz siteden alışveriş yapabilirsiniz, sizin seçiminize kalmış.

her iki siteyi de kullandım ürün almak için.

ikisi de gayet kaliteli sitelerdir, aliexpress'te bulduğunuz ürünler bir nebze daha kalitelidir dx.com'a göre.

ancak fiyat/performans olarak ikisi de eşittir.

istediğiniz siteden alışveriş yapabilirsiniz, sizin seçiminize kalmış.

Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana artı kredi kartı mı sanal kart mı alışveriş yapmalıyım.

---------- Mesaj saat 19:14:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:02 civarında gönderildi. ----------

hocam kaynağımızı belli etmeee :D

Neden hocam :) burdan ucuza alıp pahalıyamı satıyorsunuz yoksa :D

Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana artı kredi kartı mı sanal kart mı alışveriş yapmalıyım.

internet üzerinden alışveriş yaparken karşınızdaki "kaliteli Türk sitesi" (hepsi burada, gittigidiyor vs) olsa bile sanal kart ile alışveriş yapın.

internet üzerinden alışveriş yaparken karşınızdaki "kaliteli Türk sitesi" (hepsi burada, gittigidiyor vs) olsa bile sanal kart ile alışveriş yapın.

Teşekkür ederim hocam farklı bir forum sitesine açmıştım konuyu inşallah yardımcı olacaklar :D buraya açtım 1. dkka da yardım geldi çok teşekkürler hepinize .

---------- Mesaj saat 19:14:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:02 civarında gönderildi. ----------

Neden hocam :) burdan ucuza alıp pahalıyamı satıyorsunuz yoksa :D

süper fikir verdin teşekkürler. :D

Peki cep telefonu, laptop gibi urunler aldıgımızda turkiyeye girişte bir sıkıntı cıkıyormu?

Peki cep telefonu, laptop gibi urunler aldıgımızda turkiyeye girişte bir sıkıntı cıkıyormu?

evet sıkıntı oluyor. gümrükte tanıdığınız yoksa cep telefonunu hiçbir şekilde içeri sokamıyorsunuz.

ve ayrıca fiyatı 150 dolar veya 100 euro'nun üzerindeki hiçbir elektronik eşyayı gümrükten geçiremiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri