Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ebay ve aliexpresten alışveriş yaptım, satıcıda güvenilir birine benziyor aynı zamanda bu mouseyı kullanan 2 arkadasım var onlarda yutdışından aldı
aliexpressten çok sayıda alışveriş yaptım. satıcı güvenilir bence. alırsan sıkıntı yaşamazsın. yalnız ürünün sana ulaşması 1 ayı bulabilir hatta geçebilir.
Hocam bu mause 20 tl türkiye de 70 80 olsa gerek çok fark var arasın da artı adamlar ücretsiz kargo demiş bukadar ucuz nasıl olabilir ?
---------- Mesaj saat 18:55:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:17 civarında gönderildi. ----------
Hocam sıkıntı yok 50 gün olsun resimdeki ürün bana gelsin sağlam şekilde
Çinde en fazla 5 tl'ye ürettikleri için bu kadar ucuz.
Aliexpress'ten ürünleri sorunsuz alabilirsiniz. Ancak gelmesi 15 iş günü'nü buluyor (3 hafta yani).
Eğer ihtiyacınız acil değilse satın alabilirsiniz.
ayrıca dx.com'dan da bakabilirsiniz bu ürünlere: wireless mouse - Free Shipping - DX
evet yolluyor. ebay'den daha güvenilir diyebilirim.peki hocam bu belirttiğiniz site türkiye ye ürün yolluyormu nekadar güvenilir ebay gibimi ?
evet yolluyor. ebay'den daha güvenilir diyebilirim.
ebay üzerinden vurgun yapabilirsiniz (yöntemleri var) ama bu sitedeki üyeler bir firmayı temsil ettiği için yanlış işler peşine düşmüyorlar. düzgün iş yapıyorlar.
peki hocam aliexpress mi ? dx.com mu ? dx.com hoşuma gitti domaini güzelmiş
![]()
her iki siteyi de kullandım ürün almak için.
ikisi de gayet kaliteli sitelerdir, aliexpress'te bulduğunuz ürünler bir nebze daha kalitelidir dx.com'a göre.
ancak fiyat/performans olarak ikisi de eşittir.
istediğiniz siteden alışveriş yapabilirsiniz, sizin seçiminize kalmış.
hocam kaynağımızı belli etmeee![]()
Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana artı kredi kartı mı sanal kart mı alışveriş yapmalıyım.
internet üzerinden alışveriş yaparken karşınızdaki "kaliteli Türk sitesi" (hepsi burada, gittigidiyor vs) olsa bile sanal kart ile alışveriş yapın.
Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana artı kredi kartı mı sanal kart mı alışveriş yapmalıyım.
---------- Mesaj saat 19:14:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:14:02 civarında gönderildi. ----------
Neden hocamburdan ucuza alıp pahalıyamı satıyorsunuz yoksa
![]()
Peki cep telefonu, laptop gibi urunler aldıgımızda turkiyeye girişte bir sıkıntı cıkıyormu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.