Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
göremedim hocam.
sana zahmet kendin baktığın yerden bakıp bana söyleyebilir misin neresi diye?
![]()
---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------
birde ürünün ilan sayfasında şöyle bir bilgi var.
![]()
benim ki ücretsiz kargo olduğuna göre herhangi bir firma belirtilmemiş.
Al başkan bide bunlardan bak![]()
Gönderi Takibi, Doküman ve Paket Takibi, Gönderiler | DHL Express Gönderi Takibi
sağda login butonunun altındaki kutucuğa takip no yaz Express Mail Service (EMS) - Japan Post
Ücretsiz kargo derken satıcı ödüyordur kargo fiyatını. Ufak tutarı uçakla göndermez ptt dir.
hocam aldığın ürün 7 dolarlık ürün yani kayıtlı kargo ile geliyor dağıtıma çıkar veya teslim ederse durumun ss si aşağıdaki gibi olacak.göremedim hocam.
sana zahmet kendin baktığın yerden bakıp bana söyleyebilir misin neresi diye?
![]()
---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------
birde ürünün ilan sayfasında şöyle bir bilgi var.
![]()
benim ki ücretsiz kargo olduğuna göre herhangi bir firma belirtilmemiş.

17 eylül den beri 4 ay olacak nerdeyse hocam bence yalan oldu. Bu sorgulama ekranı benim sorguladığım linkten mi çıkıyor.
Aldığın ürünlerin hiç birini takip edemezsin. Orda yazılan takip kodları gerçek ama onlar sadece çinde takip ediliyor. Türkiye onlar için takip oluşturmuyor takipsiz olarak kayıt ediliyor. Takip etmek için ekstra para vermen gerekiyordu.
son durumum.
yeni bir takip numarası verdi tekrar yolluyor, inşallah bi 4 ay da bunu beklemeyiz.
china air mail'le gönderin dedim ama bakalım dinleyecek mi.
önceki takip no 3 harfliydi bu 2 harfli.
Smart Watch GT08 GV18 Clock Sync Notifier Support Sim Card Bluetooth Connectivity Apple iphone Android Phone Smartwatch Watch-in Smart Watches from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group bu ürünü almak istiyorum fakat bileğim çok ince özelliklerinde ayarlanabilir gibi bir şey yazıyor mu saat için ?
Smart Watch GT08 GV18 Clock Sync Notifier Support Sim Card Bluetooth Connectivity Apple iphone Android Phone Smartwatch Watch-in Smart Watches from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group bu ürünü almak istiyorum fakat bileğim çok ince özelliklerinde ayarlanabilir gibi bir şey yazıyor mu saat için ?
Var bende aynısı sıkıntı olmaz ayarlanıyor
Burdan mı aldın hocam bende almayı düşünüyorum kalitelimi
[MENTION=20747]hoca[/MENTION]m birşey sormak istiyorum'da ben aliexpress'den ayrı ayrı satılıcardan bellı baslı toplu urun almak ıstıyorum soyle ki her satıcan 5 veya 10 tane urun almak ıstıyorum hepsini toplu bır sekılde satın alsam sıkıntı cıkarmı ? suan almak ıstedıgım urunler toplamda 181$ tutuyor sıkıntısız gelırmi bana bunlar yoksa gumrukde felan kalırmı acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.