Alın size süper özgün bir fikir. Futbol Taktiği!

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
youtubda gezerken yeni bişey keşfettim, gerçi bilenler biliyorda bilmeyenler için bu konuyu açtım

Şimdi arkadaşlar
bu dünyanın böyle en iyi takımları olur ya, bu ünlü takımların kendi ülkelerindeki kendi taraftarları, maç inceleme videoları hazırlıyolar
mesela atıyorum yarın barcelona real madrid maçı var diyelim
bu maçtan bir gün önce yada saatlerce önce yada maçtan sonra bu her iki takımın fanatikleri, bu barcelona Real madrid hakkında maçın gidişatı yönünde bu maç hakkında bir nevi bu maç hakkında analiz videoları hazırlıyolar,

Böyle kanallar arkadaşlar youtubda oldukça çok, bence bunun için az da olsa futboldan anlamanız lazım yada az da olsa seçtiğiniz takımın genel gidişatı hakkında biraz bilginiz olması lazım, neyse futbolla ilgilenenler neyi kastettiğimi kesin anlıyodur :D

neyse uzatmadan birkaç örnek video vericem

ve videoları vermeden önce, Arkadaşlar sizlere soruyorum,
sizce Bizdende böyle futbol analiz kanalları çıkamaz mı, bence çıkar, bu konuda çok yetenekli olan arkadaşlar kesin aramızda vardır, atıyorum mesela bugün FB BJK maçı vardı, bu maçın öncesinde böyle analiz videolar hazırlanabilirdi yada maçtan sonra maçın durumu hakkında videolar hazırlanabilirdi

neyse arkadaşlar örnek videolara geçeyim
ayın 24 ünde manchester united vs cardiff city maçı vardı
bu maç hakkında şöyle videolar yapmışlar ve iyide izlenim almışlar

https://www.youtube.com/watch?v=oBVwZUGYqDo

https://www.youtube.com/watch?v=_N1gcEgk6y0

https://www.youtube.com/watch?v=DYv63VqQ63Y

Neden atıyorum bir GS maçı yada bir FB maçı hakkında analizci arkadaşlar neden bizlerdende çıkmasın ki!

vay be adamlar baya baya izlenmişler. Güzel taktik. Tv deki yorumculardan neyimiz eksik değil mi? Çenesi kuvvetli ve futboldan az çok anlayanlar için iyi özgün video oluşturma metodu. Paylaşım için teşekkürler.

o degilde benim aklıma arada geliyor maçlara gideceksin 4 5 arkadas hepsi stad ta 10 ar metre arayla. enterasan pozisyonlar oluyo.yada golleri faulleri güzel bi kamerayla cekiceksin.kimsede telif atamaz

türkiye'de aşırı fanatik var. böyle kanallar açarak kendilerine ek gelir yaratabilirler.

Benim aklima soyle bisey geliyor gazetedeki yorumlari okuyarak yayin yapsak nasil olur ? Alin size orjinal anlatim iste daha ne diyim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aklima soyle bisey geliyor gazetedeki yorumlari okuyarak yayin yapsak nasil olur ? Alin size orjinal anlatim iste daha ne diyim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam onu bide şöyle dekolte giymiş mini etekli bi kıza okutcan gözlük falan :D

ben yapabılırım bu olayıda sesim kayıtlarda kötü çıkıyor iyi bir mikrofona ıhtıyacım var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri