Alış : Para Kazanması Devre Dışı Kalan Adsens Hesapları

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

mNote

Administrator
Evet arkadaşlar elinde para kazanması devre dışı kalan pinli adsens hesaplarınızı alabilrim. Bazı arkadaşlar bu hesaplara bağlanan kanalların da para kazanmasının devre dışı olduğunu söylediler ( Aynı şekilde kendimde denedim ). Çözüm olarak bu hesapları kapatıp yenisini açıyorlar. Satmak isteyen arkadaşlar varsa içindeki kesinleşmiş rakam ve istedikleri fiyatı pm atsınlar.

Extradan normal pinli hesap satmak isteyenlerde pm atabilirler :D

Sadece pinli hesaplar...

Piyasa 100 TL sana 1000 TL'ye bir pinli hesap veririm abi :D

Kendisi güvenilirdir arkadaşlar güvenle ticaret yapabilirsiniz :P :D

bildiğiniz bir yöntem varsa anlatın arkadaşlar adsenselerini kendisi kullansın, yoksa zaten sizin işinize de yaramaz. düşene yardım edeceğinize durumlarından faydalanmaya çalışıyorsunuz gibime geldi.

Evet arkadaşlar elinde para kazanması devre dışı kalan pinli adsens hesaplarınızı alabilrim. Bazı arkadaşlar bu hesaplara bağlanan kanalların da para kazanmasının devre dışı olduğunu söylediler ( Aynı şekilde kendimde denedim ). Çözüm olarak bu hesapları kapatıp yenisini açıyorlar. Satmak isteyen arkadaşlar varsa içindeki kesinleşmiş rakam ve istedikleri fiyatı pm atsınlar.

Extradan normal pinli hesap satmak isteyenlerde pm atabilirler :D

Sadece pinli hesaplar...

Öncelikle kolay gelsin...Kusura bakmayın yazıyı okuyunca kavram karmaşası içerisinde kaldım...Tam olarak bilmiyor da olabilirim o yüzden sorma istedim...Benim bildiğim para kazanmanın devre dışı kalması kanallara mahsus bir olay değil midir...Adsensenin para kazanmasının devre dışı kalması demek zaten adsense hesabının kapatılması anlamına gelmiyormu? Yoksa yazınızda para kazanması devre dışı kalmış kanalların bağlı olduğu adsense hesabını mı ifade etmeye çalıştınız açıklarsanız sevinirim...Tekrar kusuruma bakmayın..Cahilliğime verin...

Öncelikle kolay gelsin...Kusura bakmayın yazıyı okuyunca kavram karmaşası içerisinde kaldım...Tam olarak bilmiyor da olabilirim o yüzden sorma istedim...Benim bildiğim para kazanmanın devre dışı kalması kanallara mahsus bir olay değil midir...Adsensenin para kazanmasının devre dışı kalması demek zaten adsense hesabının kapatılması anlamına gelmiyormu? Yoksa yazınızda para kazanması devre dışı kalmış kanalların bağlı olduğu adsense hesabını mı ifade etmeye çalıştınız açıklarsanız sevinirim...Tekrar kusuruma bakmayın..Cahilliğime verin...

Para kazanması devre dışı kalan kanallara bağlı olan adsenslerde sonrada bağlanan kanallarında devre dışı kaldını gördük. Bazı arkadaşlarda bu hesaplarını kapatıp yenisini açıyorlar kapatmak istemeyipte satmak isteyenler için konu açtım.

bildiğiniz bir yöntem varsa anlatın arkadaşlar adsenselerini kendisi kullansın, yoksa zaten sizin işinize de yaramaz. düşene yardım edeceğinize durumlarından faydalanmaya çalışıyorsunuz gibime geldi.

Eğer bir yolunu bulursam önce kendi hesaplarımı açarım. Satıcak hesabınız yosa konuyu meşgul etmeyin.

Eğer bir yolunu bulursam önce kendi hesaplarımı açarım. Satıcak hesabınız yosa konuyu meşgul etmeyin.

bu şekilde yazmaya hakkınız yok. eğer forumdaysam fikirlerimi paylaşacağım ve eleştireceğim. siz de ticaret yapıyorsanız sorulara cevap vermek zorundasınız. cevabınız çelişkili değilmi şimdi diyorsunuzki kendi adsenselerimi bile açamıycam ama milletin açamıycağım adsensesine para verip satın alacağım.

bu şekilde yazmaya hakkınız yok. eğer forumdaysam fikirlerimi paylaşacağım ve eleştireceğim. siz de ticaret yapıyorsanız sorulara cevap vermek zorundasınız. cevabınız çelişkili değilmi şimdi diyorsunuzki kendi adsenselerimi bile açamıycam ama milletin açamıycağım adsensesine para verip satın alacağım.

Cevap veriyorum

BİLMİYORUM

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri