Alış / PİN'li Adsens / Site Adsens / Youtube Adsens

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Serkan gelsin TR ye toplucam herkesi yine bir görüşme planlarız!

Herşey [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yı bekliyor!!!

Valla Senle 7/24 konuşurum Çok Nazik Tane Tane Konuşuyosun Hayran kaldım Konuşmana, Bende Sessizdim Ama Konuşunca Susturamazsınız Beni :D
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sende Gel Abi be 5 bin tane müridin var burda sen ne yapacaksin ki fransalarda

durum bu kadara kadar geldi beyler :)

Adsense açılış tarihi: 10 Eylül 2013
Toplam aldıkları ödeme: 300 $
En son alınan ödeme: 107 $
Site / Youtube onay durumu: Youtube onaylı
TL / Dolar yani para birimi durumu: Dolar
Bu Ay Kesinleşen Miktar 276,29 $ dır

Bu Ay Youtubeye Ara vermiştim 2-3 kanal vardı adsenseye bağlı onlarında para kazanması gitti bu ayın 17.sinde. bunun dışında herhangi bir sorunu yok :)
xE5E5A.jpg

Arkadaşlar Yarın Aciliyetten dolayı 100 lira lazım :) yarında pazar ödemeyi yapmicak adsense bende satayım dedim... eğer şuanda satılıyorsa satmak isterim. Halimden Anlayın ;) ;)

ek olarak para kazanması kapatılan kanallar kökten silinmiştir:) ama ne hikmetse günlük 1-2 gösterim geliyor:)

bizde projeler yapacak kadar ilerleriz inş. bu işlerde :D

4 adsensem var hocam 3' tanesinin pini yolda inş gelir o zaman kapınızı çalarım :)

Hocam bende de bir adsense hesabı var 25 ağustos 2013 tarihinde açıldı yaklaşık 20 gün önce pini girildi şuan içinde kesinleşmiş 85,97 tl vardır bu ay da kazandığım belirli bir gelir vardır youtube üzerinden daha çok blog üzerinden kazandım almak isterseniz hesabım burada son olarak youtube adsense dir sadece youtube ve blog üzerinde aktiftir ekran görüntüsü attadır
i.hizliresim.com/ NV33aQ.jpg
boşluğu silerek resmi görebilirsiniz

Hocam bende de bir adsense hesabı var 25 ağustos 2013 tarihinde açıldı yaklaşık 20 gün önce pini girildi şuan içinde kesinleşmiş 85,97 tl vardır bu ay da kazandığım belirli bir gelir vardır youtube üzerinden daha çok blog üzerinden kazandım almak isterseniz hesabım burada son olarak youtube adsense dir sadece youtube ve blog üzerinde aktiftir ekran görüntüsü attadır
i.hizliresim.com/ NV33aQ.jpg
boşluğu silerek resmi görebilirsiniz
Merhaba bahsi gecen adsense hesabı halen satılıksa ben talibim dostum,fiyat ne düşünüyorsun ?

Adsens açılış tarihi: 18 ocak 2014
Toplam aldıkları ödeme: 609.00 tl
En son alınan ödeme: 609.00 tl
Site / Youtube onay durumu: youtube onaylı
TL / Dolar yani para birimi durumu: Tl

not: arkadaşlar acil paraya ihtiyacım var. o yüzden satıyorum içinde kesinleşmiş 68.59 tl vardır nisan ayı kazancı 172,64 tldir. en son 609 tl ödeme aldım yani piini girilmiş ve hiç bir kanal kapanması olmamıştır. sorunsuzdur.

nisan ayı kazancları:
http://i.hizliresim.com/W2V5g2.jpg Ekli dosyayı görüntüle 1307

ödeme bölümü: http://i.hizliresim.com/QXRqak.jpg Ekli dosyayı görüntüle 1308

arkadaşlar adsense satışları hakkında pek bilgim yok acil paraya ihtiyacım var hemen satmak istiyorum vereceginiz fiyatlara göre en cok kim verirse hemen ona satacam fiyatı siz söylerseniz daha iyi olur

Adsens açılış tarihi:30 aralık 2013
Toplam aldıkları ödeme: 0
En son alınan ödeme: 0
Site / Youtube onay durumu: youtube
TL / Dolar yani para birimi durumu:TL
kesinleşmiş kazanç: içinde 67 TL var pini yeni kimlikle onaylatıldı banka hesabı onaylı değil bu ay muhtemelen 15 lira kesinleşecek yani düz hesap içinde 80 lira para var diyebiliriz 1 kere para kazanması kapatılmıştır sorunlu kanal silindi şuan 3 tane kendi kanalım bağlı partnere başvurdum büyük ihtimal o kanallarda partnere katılıp adsense boşa çıkıcak

Adsens açılış tarihi:6 Ekim 2013
Toplam aldıkları ödeme:207 TL
En son alınan ödeme:207 TL
Site / Youtube onay durumu:Youtube
TL / Dolar yani para birimi durumu: TL
58 TL kesinleşmiş para bulunmaktadır hesap pinlidir ihtiyaçtan acil olarak satılmaktadır

Adsens açılış tarihi: aralık 2013
Toplam aldıkları ödeme: 3
En son alınan ödeme: 300 küsür olması lazım
Site / Youtube onay durumu: youtube
TL / Dolar yani para birimi durumu:TL

Hesapda 122 tl kesinleşen kazanç vardır acil satılıktır

tel no : 0536 242 02 73

yok mu satlık adsense pinli

Adsens açılış tarihi: 17 Temmuz 2014
Toplam aldıkları ödeme: Ödeme almadım 200 TL'ye ulaşamadığım için satıyorum.
En son alınan ödeme:Ödeme almadım 200 TL'ye ulaşamadığım için satıyorum.
Site / Youtube onay durumu: Youtube . Pinli
TL / Dolar yani para birimi durumu:Toplam 272 TL . Kesinleşmiş 167 TL

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri