Alkyone Kullanıcısından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION]

Şikayet edilen üye: [MENTION=37974]Alkyone[/MENTION]

Tanıklar: [MENTION=12380]SelimErkan[/MENTION] [MENTION=34129]armadatarik[/MENTION] [MENTION=43136]kazmerkaya[/MENTION]

Olayın Geçtiği Konu: Önce Pm Sonrası Skype ve cep sms

Olay:

Herkese Hayırlı Akşamlar
ben geçen ay Alkyone denen kullanıcının benle sürekli iletişime geçip sürekli Dm taktiğini satmasıyla konuşmalarımız oldu satış öncesi çok mu çok alakadar olan bu kişi bana kendi kanallarını sınırsız olarak partnere aldığını kanıt niyetiyle gösterdi anlaşmalarımızı yaptık dedim güncel alım yapıyorlarmı kanalının partnerde olması yetmez bana tabiki güncel 6 ay boyuncada alımlara bişi olmaz dedi amac bir an önce beni tokatlama hevesi ile bulunması ben ödeme yapaçağım gün 10 defa gün içinde aradı satış sonrası 1 aydır zor bela iletişeme geçiyorum sürekli meşgula atıyordu dediğinin aynısını yaptım bir türlü partner almıyordu sonra mail attım bana gelen mailde telif olaylarından ötürü partnere alım yapmadıkları idi bunu biliyordu bile bile beni alelen nitelikli dolandırdı bu kişinin para iadesini talep ettimtınlamadı atarlı atarlı ergen konuşmalar yapması vs çileden çıkardı beni
bir insan ne yaparsa yapsın erkek gibi sözünde durur sınırsız taktiği varsa derki kardeşim sen nasıl aldıramıyorsun partnere ver kanalı aldırayım ama o da biliyor yalandan taktik yok sadece dolandırmak amac ve bütün kanalları skypeden attım al aldır kanalları
yok onada yanaşmıyor vede kendi kanalları rozetli vard gibi seri şekilde hepsine baktım hepsinin rozetleri kaldırılmış tikleri kaldırılmış sınırsız yok yani ya para iadesini yapar yada ilgili yönetici arkadaşlarımızın bu kişiyi banlamasını rica ediyorum
bir başka arkadaşımızı tokatlamasına müsade ettirmeyiz
gerçekten taktiği varsa bir mod arkadaşımıza ben kanal vercem o kanalları sınırsız rozet aldırsın ozaman kendisini haklı çıkarır.

Kanıtlar:

bu yukardaki de team wieverden benim skypeye oda yazı yazmıştı karışık yazılar tamamen tutarsız yazıları konuşmaları olunca dedim sen bilmiyormusun nerden yapıldığını o anda anladım taklaya gelmişiz :(

burdada bi diğer arkadaşımız [MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION] ile konuşmamız

Son düzenleme:
[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] konuya bekleniyorsunuz?

Çok Sayıda Kanal Siparişleri Verildi Hiç Birini Almadım ve Ben Kimseden Para Almadım Kanal Satmak için Öncelikle Kendim Var Olmayan Bişey için Müşterilerimden Asla Bişi Talep Etmem Hamd Olsun Şeref ve Haysiyet Ticari Ahlak Paradan Önce Gelir.

Sitedeki Var Olan Avukat Arkadaşların Beni Bu Kanıtlarla Nereye ve Nasıl Başvuracağım Hakkında Bilgilendirirlerse Sevinirim
çok sayıda sms görüşmeleride kayıtlı

Son düzenleme:
Şuan işe gidiyorum mobildeyim akşama gerekli acıklamayı yapicam. Gerekli kanıtlarla birlikte.

Son düzenleme:
Kardeşim bizim anlasmmiz neydi taktiği alırsin sen yolun ben yoluma.
Demişsinki bana fixlenen taktiği verdi ben sana örnek kanal gönderirken kendi düz kanalimi gördün ve bana ne dedin bu kanalı sınırsiz yap dedin yapttımmi?

İlgilenmene demişsin sen bana küfür ettin sonra yalvarmaya başladın insanlık ettim yoğun olduğumu bildiğin halde ya gecenin 12 sinde yada tam iş vakti yerin 200 metre ustundeyken arıyosun bırakta acmiyim telefonu resimler atmişsın işine gleni degilde hepsini at

Kardeşim bizim anlasmmiz neydi taktiği alırsin sen yolun ben yoluma.[ Taktik dedin hayali bir üründen bahsettin şöyle bir örnek yapıyorum daha evvelde defalarca sana anlattım anlamadın şimdi oktay arkadaşım bana dediki Quize kanal Sokabilirmisin bende ona derimki evt sokabilirim sonra bana derki bir kanalını göster Quizde diemi bende kalkar o kanalı 3 ay evvelden Quize aldırdığımı gösteririm Güncel alım varmış havası yaratırım sonra oktay arkadaşımız gider kanalı hazırlar Quize Sokmaya kalkar mail gelir efendi biz alım yapmıyorizki der sonra oktay bana gelir derki kardeşim şuan alım yok maili geldi bende pişkin pişkin derimki kardeşim ben ne yapayım ben kanalım Quizde olanı gösterdimmi ve 1 ay oktaya görünmem açmam telefonları kapatırım çağrıları anladın ? ]

Demişsinki bana fixlenen taktiği verdi ben sana örnek kanal gönderirken kendi düz kanalimi gördün ve bana ne dedin bu kanalı sınırsiz yap dedin yapttımmi? [ sen kanalını sınırsız yapmadın çok önceden partnere aldırdığı

İlgilenmene demişsin sen bana küfür ettin sonra yalvarmaya başladın insanlık ettim yoğun olduğumu bildiğin halde ya gecenin 12 sinde yada tam iş vakti yerin 200 metre ustundeyken arıyosun bırakta acmiyim telefonu resimler atmişsın işine gleni degilde hepsini at [ hala boş konuşuyorsun ne oldu kanıtlarına yapamadınmı sınırsız kanalları birader burdan sonrada hukuk üzerinden devam edecem davama

tahrik ediyorsun insanı çileden çıkarıyorsun sonrada hakaret edip benden sana gül uzatmamımı bekliyorsun

halada söylüyorum taktik iddan devam ediyorsa sana hazırladığım 1 kanalı al sınırsız yap ozaman bu konuyu kapatırım hatta bu teklifi bensana 1 aydan beridir söledim ama sen inatla yok yok yok dedin

Artık Gereğini Saygı Değer Mod Arkadaşlarımız Yapacaklardır..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim bizim anlasmmiz neydi taktiği alırsin sen yolun ben yoluma.
Demişsinki bana fixlenen taktiği verdi ben sana örnek kanal gönderirken kendi düz kanalimi gördün ve bana ne dedin bu kanalı sınırsiz yap dedin yapttımmi?

İlgilenmene demişsin sen bana küfür ettin sonra yalvarmaya başladın insanlık ettim yoğun olduğumu bildiğin halde ya gecenin 12 sinde yada tam iş vakti yerin 200 metre ustundeyken arıyosun bırakta acmiyim telefonu resimler atmişsın işine gleni degilde hepsini at

Konuşmalarınızda bu arkadaşa siz çok iyi paralar kazanacağını, takdiğin işe yaradığını, bu taktiğe hiç birşey olmayacağını belirtmişiniz.. Arkadaşta hali ile size ödemenizi çıkartmış fakat ödeme yaptığı halde sizin satmış olduğunuz taktikle hiç birşey yapamadıysa bu problem arkadaşta değil sizin sattığınız taktikten kaynaklanıyor.. Size şöyle bir örnek veriyim; 1,5 sene önce 20 k ya iki tane adsense kanalı sattım ben sattıktan 25 gün sonra adsenseler banlandı kanallar patladı, bana ödeme yapan kişi mağdur olmasın diye 20 k nın son kuruşuna kadar iade ettim çünkü olması gereken buydu çünkü o parayı hak etmemiştim kanallar gitmişti, sizin durumunuz da aşağı yukarı aynı.. Bu durumda aldığınız ödemeyi iade etmeniz gerekiyor..

Konuşmalarınızda bu arkadaşa siz çok iyi paralar kazanacağını, takdiğin işe yaradığını, bu taktiğe hiç birşey olmayacağını belirtmişiniz.. Arkadaşta hali ile size ödemenizi çıkartmış fakat ödeme yaptığı halde sizin satmış olduğunuz taktikle hiç birşey yapamadıysa bu problem arkadaşta değil sizin sattığınız taktikten kaynaklanıyor.. Size şöyle bir örnek veriyim; 1,5 sene önce 20 k ya iki tane adsense kanalı sattım ben sattıktan 25 gün sonra adsenseler banlandı kanallar patladı, bana ödeme yapan kişi mağdur olmasın diye 20 k nın son kuruşuna kadar iade ettim çünkü olması gereken buydu çünkü o parayı hak etmemiştim kanallar gitmişti, sizin durumunuz da aşağı yukarı aynı.. Bu durumda aldığınız ödemeyi iade etmeniz gerekiyor..
Doğan hocam dediğim gibi benim takıldığım nokta bana daha önceden fixlenmiş taktiği sattı diyor arkadaş ben ona örnek kanal gönderdim normal bir kanalımı görmüş yukardan ve bana dediki bu kanalıda sınırssız yap taktiği satıcağım ve bende dediği gibi yaptım taktiği aldı bizim anlaşmamız taktik veririm parayı alırımdı ve arkadaş 1-2 gün içinde hakaretler tehtidler savurmaya başladı mahkemeye vereceğini beyan ettiği halde ben destek vermeye devam ettim 2. kez aynı şeyi tekralayınca mahkemeye vermesini söyledim ve halende söylediğimin arkasındayım arkadaş konuşmaların sadece işine gelen yerlerini koymuş şuan müsait olmadığımdan resimleri atamıyorum 1-2 gün içerisinde resimleride atıcam.

Ayrıca benim kanallarımı ifşa etmesi ne kadar doğrudur ? msjın editlenmesini istiyorum.

Noktaya takılmak istemiyorsan sana skype üzerinden yolladığım kanalı senin idda ettiğin gibi sınırsız yaparsın yapamıycaksanda para iadesi neden yapmıyorsun ve 2 günde 1 gir aynı şeyleri yaz çık böyle mi sonuçlanacak bu?
Benimde kafamda takılan soru işareti daha neden böyle konuyu uzatıyor die

Doğan hocam dediğim gibi benim takıldığım nokta bana daha önceden fixlenmiş taktiği sattı diyor arkadaş ben ona örnek kanal gönderdim normal bir kanalımı görmüş yukardan ve bana dediki bu kanalıda sınırssız yap taktiği satıcağım ve bende dediği gibi yaptım taktiği aldı bizim anlaşmamız taktik veririm parayı alırımdı ve arkadaş 1-2 gün içinde hakaretler tehtidler savurmaya başladı mahkemeye vereceğini beyan ettiği halde ben destek vermeye devam ettim 2. kez aynı şeyi tekralayınca mahkemeye vermesini söyledim ve halende söylediğimin arkasındayım arkadaş konuşmaların sadece işine gelen yerlerini koymuş şuan müsait olmadığımdan resimleri atamıyorum 1-2 gün içerisinde resimleride atıcam.

Ayrıca benim kanallarımı ifşa etmesi ne kadar doğrudur ? msjın editlenmesini istiyorum.

Dediğiniz gibi kanallarınızın görünmemesi için mesajı editledim. Benim sormak istediğim soru şu; sizin vermiş olduğunuz taktik ile şu anda belirtiğiniz işlem yapılıyormu, tikli oluyormu, full oluyormu arkadaş zaten inkar etmiyor şu an yapsın ben paramı istemiyorum diyor fakat bakın adı üstünde taktik; çalışmayan bir taktik de kusura bakmayın 1 k yı çöpe atmak demek. Kızdı diyorsunuz, siz olsanız kızmazmısınız empati yapın bu adam size para veriyor taktik alıyor fakat aldığı taktik çalışmıyor..

Bu güne kadar bu forumda elimden geldiği kadar objektif olmaya çalıştım amacım şikayet konularında yapıcı olmak, ortada bir mağduriyet söz konusu ise bu mağduriyetin giderilmesi gerek..

Sizin verdiğiniz taktik şu anda çalışmıyorsa bu arkadaşa parayı iade etmeniz gerekiyor, yok ben bunu ispatlarım taktiğim şu an saat gibi çalışıyor derseniz arkadaş da durumu kabul eder ve konuyu kilitlerim siz hayır benim taktiğim artık çalışmıyor, parada iade etmem derseniz sınırsız banlanacaksınız bilginiz olsun..

Ben diyeceğim bu kadar, taktiğinizin çalışıp çalışmadığını belirtin konuyu kilitleyecem..

2 3 hafta evvel Kanalları kendisi taktiği ile yapsın versin die skype den attım
Ben her zaman dedim kendisine parayı geri koparmak için kendisine ulaşmıyordum yardımcı olsun
Die sık sık arıyordum 3 günde bir telefona çıkmayıp sürekli mesajla cevap verilirse nasıl düşünmemi bekleyebilir bana ulaşıp benden yapacağı Kanalları sınırsız yapsın taktiği sağlıklı versin kabul yapmassada
Yarın öğlene kadar para iadesi yapar yapmam dersede mod arkadaşımızın alacağı kararada saygı duyar

[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] [MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] Yönetimin izni olmadan yöntem satılamaz ve ticaretiniz skype üzerinden yürümüş, forumda konu açılarak yönetimin izni alınarak satılmış bir taktik değil.
[MENTION=37974]Alkyone[/MENTION] bu şekilde skype üzerinden satış yaptığınız için ve karşı tarafı mağdur ettiğinizden dolayı sınırsız uzaklaştırıldınız...
[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] skype üzerinden ticaret yapıp, gelip burada bizi hiç birşekilde bağlamayan, kendi aranızda skype üzerinden ticareti biritip alım yapıp daha sonra mağdur olarak gelip burada konu açtığınız için 30 (Otuz ) gün süre ile uzaklaştırıldınız.

Konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri