herkes yazıyor madem bende yazayım ilk kazancımı,
youtube adsense ile 1 sene evvel tanıştım internette gezerken youtube dan para kazanma konusuna denk geldim, sonra bi hesap açtım, açtım ama sıfır bilgi ve kazanacağıma inanmıyorum 7-8 tane karışık video attım sonra beinm için sıkıtnılı olan 6 aylık bi kurs dönemine girdim (tsk da görevliyim) derken kursu başarı ile bitiremedik ve 6 ay sonra bırakmak zorunda kaldık (ölüyordum
) sonra kurs bitti evime döndüm bakayım şu heseba bi ne kadar birikmiş diye 50 $ olmuş, 8 tane saçma sapan videoyla bunu kazandıysam adam akıllı yapar bol kazanırım dedim aklımda aylık 200-300 lira ek gelir getirmek var arabanın mazot parası çıksa yeter
derken video yüklemeye devam ama bilgim sıfıra yakın eşleşen üçüncü taraf içeriğini bile bilmiyorum sonra 2-3 tane videom öne çıktı kendi dalında ve kısa zamanda 5 bin lira kazandım, 3 telif yeyince benim kanal gümledi iyiki gümlemiş işi daha iyi öğrenmemi sağladı bu siteyi bulmamı sağladı ve işi nerdeyse tüm detaylarıyla öğrendim yine eksiklerim var tabi.
şimdi 30 civarı kanalım var çoğu 1 aylık bağzıları 2 aylık allah bin bereket versin iyi miktarlar kazanıyorum kanallarımın eşleşeni yok benden başka nerdeyse kimse ilgilenmiyor benim konularla.
hedefim aylık 7-8 bin lira inş yakın zamanda yakalarım.
herkese bol kazançlar.
youtube adsense ile 1 sene evvel tanıştım internette gezerken youtube dan para kazanma konusuna denk geldim, sonra bi hesap açtım, açtım ama sıfır bilgi ve kazanacağıma inanmıyorum 7-8 tane karışık video attım sonra beinm için sıkıtnılı olan 6 aylık bi kurs dönemine girdim (tsk da görevliyim) derken kursu başarı ile bitiremedik ve 6 ay sonra bırakmak zorunda kaldık (ölüyordum
şimdi 30 civarı kanalım var çoğu 1 aylık bağzıları 2 aylık allah bin bereket versin iyi miktarlar kazanıyorum kanallarımın eşleşeni yok benden başka nerdeyse kimse ilgilenmiyor benim konularla.
hedefim aylık 7-8 bin lira inş yakın zamanda yakalarım.
herkese bol kazançlar.