Allah devamını getirsin :)

snowboarder

Kayıtlı Üye
herkes yazıyor madem bende yazayım ilk kazancımı,
youtube adsense ile 1 sene evvel tanıştım internette gezerken youtube dan para kazanma konusuna denk geldim, sonra bi hesap açtım, açtım ama sıfır bilgi ve kazanacağıma inanmıyorum 7-8 tane karışık video attım sonra beinm için sıkıtnılı olan 6 aylık bi kurs dönemine girdim (tsk da görevliyim) derken kursu başarı ile bitiremedik ve 6 ay sonra bırakmak zorunda kaldık (ölüyordum :D ) sonra kurs bitti evime döndüm bakayım şu heseba bi ne kadar birikmiş diye 50 $ olmuş, 8 tane saçma sapan videoyla bunu kazandıysam adam akıllı yapar bol kazanırım dedim aklımda aylık 200-300 lira ek gelir getirmek var arabanın mazot parası çıksa yeter :) derken video yüklemeye devam ama bilgim sıfıra yakın eşleşen üçüncü taraf içeriğini bile bilmiyorum sonra 2-3 tane videom öne çıktı kendi dalında ve kısa zamanda 5 bin lira kazandım, 3 telif yeyince benim kanal gümledi iyiki gümlemiş işi daha iyi öğrenmemi sağladı bu siteyi bulmamı sağladı ve işi nerdeyse tüm detaylarıyla öğrendim yine eksiklerim var tabi.
şimdi 30 civarı kanalım var çoğu 1 aylık bağzıları 2 aylık allah bin bereket versin iyi miktarlar kazanıyorum kanallarımın eşleşeni yok benden başka nerdeyse kimse ilgilenmiyor benim konularla.
hedefim aylık 7-8 bin lira inş yakın zamanda yakalarım.
herkese bol kazançlar.

Güle güle harca kardeş. Artarak devam eder inşallah.

200,300 lirayı hedeflerken bir anda hedef 7,8 bine çıkmış çok güzel ;)
bol kazançlar kardeş

tarih 22/10 muş ben 22 yi görünce bugün zannettim :)

eminim bu kanalda ki herkez küçük hedeflerle başlamıştır bu işe. işte aylık benzın parası çıksın yeter, aylık telefon parası çıksın yeter vb. hepimize Allah çok daha fazla kazanç nasip etsin inşallah

eminim bu kanalda ki herkez küçük hedeflerle başlamıştır bu işe. işte aylık benzın parası çıksın yeter, aylık telefon parası çıksın yeter vb. hepimize Allah çok daha fazla kazanç nasip etsin inşallah

Telefon faturasını iPhone 5s e benzin parasını otomobile dönüştürebilen arkadaşlarımızda var. Kendilerini kutluyoruz.

Hocam aslında aynı olmasada benimde böyle bir olaydı bende nisanlarda acmıştım kanalvideo atmıyordum para kazanmayı nasılsa aktifleştirmiş hemde adsenseyide kurmuştum bilmiyordum sıfır bilgi telif ne ne işe yarar adsense nedir filan sonra çalıştıgım halde oyun bagımlılıgım cok fena bir derecede vardı işim dolayısıyla pc başında hep çalışıyordum her zaman oyunda tabi olmassa olmazdı uzun lafın kısası nisan ayında acılan adsense ekimin 1. gününe kadar aldıgı para 24 lira imiş sonra muslera hocamın videoyu gördüm izledim sıkılmadan araştırdım baktım ilk 3 -4 kanalla başladım saten internet faturasını ödesem yeter artar diyordum o ekimin 1. günü başladım yavaş yavaş o ay 45 lira kadar geldi kasımda 56 oldu işi ögreniyordum artık aralık ayında şu anda 200 liraya yakın bir kusur var ilk paramı cekicem yakında anlatmk istedigim sabır herşeyin ilaçı cogu arkadaşımız hemen kazanmak istiyor ama bazıları kazanıyor bazıları erken pes ediyor tebrik ediyorum hocam başarılarınız devamını dilerim bol kazançlar

---------- Mesaj saat 00:22:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:18:31 civarında gönderildi. ----------

Telefon faturasını iPhone 5s e benzin parasını otomobile dönüştürebilen arkadaşlarımızda var. Kendilerini kutluyoruz.
hocam bende internet parası için cıkmıştım 50 lira için yani şimdi yükselticem bakalım net Hızını ufak ümitlerle başlıyor herkez acık ve net

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri