Allah Düşmanımın Başına Vermesin...

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
para kazansan bir dert kazanmazan ayrı bir dert. İnsan videoları aşırı izleniyor diye korkarmı arkadaş... Ben korkar oldum bu durumda olan arkadaşları gördükçe.

Geçmiş olsun nediyelim.

Bende ilk başladığımda günde 150 tl yi görmüştüm firek tüm kanallar kapanmıştı.ama spam çalışıyodum

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

para kazansan bir dert kazanmazan ayrı bir dert. İnsan videoları aşırı izleniyor diye korkarmı arkadaş... Ben korkar oldum bu durumda olan arkadaşları gördükçe.

Geçmiş olsun nediyelim.
aynen walla partner en sağlamı en azından bir umudun oluyor...

geçmiş olsun..bilirim acısını,artık para alma zamanı yaklkaştıkça ödüm kopuyor,gugul çalışanları işi gücü bıraktı bizle uğraşıyorlar sanki :mad:

Film çfilm gibi içerikler Adsense patlamasına birebir. Tabi partnerlerde de ödememe durumu sıkıntısına birebir.

geçmiş olsun..bilirim acısını,artık para alma zamanı yaklkaştıkça ödüm kopuyor,gugul çalışanları işi gücü bıraktı bizle uğraşıyorlar sanki :mad:

hocam sizinle teselli buldum zaten walla siz devam ettiniz ya helal olsun...

benim giden 3 bin sizin 100 bin walla allah düşmanımın başına vermesin adsense.com yaz entere bas böyle bir şey gör inanılmaz acı bir duygu napacagımı sasırdım kanallarıma girdim kanallarda adsense yüzünden gitmiş bu kanalları geri almanın bi yolu varmı acaba ?

bide hocam sizin içerik neydi ya creative paranızı ödemedi adsense banladı içerikten olabilir diye düşünüyorum..

Hocam adsenseye gırdgınız dıger adsensenızle aynı pcdenmı gırıyordunuz

Hocam adsenseye gırdgınız dıger adsensenızle aynı pcdenmı gırıyordunuz
hayır hatta suan bile 2. adsenseme bu pc den girmiyorum..

bugün net cafeye gidip 2. adsensemi kontrol ettim 20 gün felan oldu kontrol etmeyeli banlanmamıştı ama veriler inanılmaz düşüktü

bu ay 1000 tl kazanmışım 1 kanalla o kanalında günlük hiti en az 50k idi :( videolar 20-30 sn idi

sayfa to %0,60 civarıydı :( bağlı olan kanalın toplam izlenimi 2 milyondu ve dün yandex kurbanı oldu..

hocam sizinle teselli buldum zaten walla siz devam ettiniz ya helal olsun...

benim giden 3 bin sizin 100 bin walla allah düşmanımın başına vermesin adsense.com yaz entere bas böyle bir şey gör inanılmaz acı bir duygu napacagımı sasırdım kanallarıma girdim kanallarda adsense yüzünden gitmiş bu kanalları geri almanın bi yolu varmı acaba ?

bide hocam sizin içerik neydi ya creative paranızı ödemedi adsense banladı içerikten olabilir diye düşünüyorum..

o kanallar kurtarılmaz.en fazla kopyalarsın ama aynı verimi yine alamazsın.

Gecmis olsun arkadasim. Sifira dusunce oldugunu sanmiyorum. Cunku bende 15-20 gun once sifira dustum 2 adsenseyle.Sonrasinda 1 hafta falan oylece kaldi,hicbirsey baglamadim.
Daha sonra yeni kanallarla devam ettim.

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle üzüldüm kardeşim banlandığın için ve emin ol konuna yorum bırakanlar hatta uzakdan izleyip giren çıkanlar bile şu an ki konumunu aşağıda ki resmim çok net bi şekilde açıklıyordur.

Ekli dosyayı görüntüle 1592

Ancak bir husus var herkesin atladığı kimseyide suçladığım falan yok üzerine alınmasın dostlar.2 yabancı dilim var ve sonuçda bir çok yabancı forum sitelerinde de konu araştırmaları yapan biriyim bazı konular görmüştüm ve çok önemli buldum sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle kıllığına başkalarına sahte telif atmak heybeden bildirimde bulunmak gibi hususlar hatta ve hatta bol küfürlü yorum bırakanların bile eyer ki yt iş ortaklığı varsa hem yt hesabı hemde adsense hesabı ciddi kötü sonuçlarla karşılaşabiliyorlar ve şahsi düşüncemdir ki ; bazı istisna kapanmaların sebebi spam değil bu usulsüzlüklerdir.Hepimiz korkarak adsense ve yt hesaplarına girip çıktığı şu günleri kazasız belasız atlatmak dileklerimle..

Not: Dostum pes etme bi arkadaşın dediği gibi vardır bir keramet mücadeleye devam..

Öncelikle kıllığına başkalarına sahte telif atmak heybeden bildirimde bulunmak gibi hususlar hatta ve hatta bol küfürlü yorum bırakanların bile eyer ki yt iş ortaklığı varsa hem yt hesabı hemde adsense hesabı ciddi kötü sonuçlarla karşılaşabiliyorlar bazı istisna kapanmaların sebebi spam değil bu usulsüzlüklerdir.
Aynen katılıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri