allah razı olsun bu ramazanda TTNET

frnvr

Kayıtlı Üye

AYIN 2 Sİ DAHA TESEKKURLER TTNET
kota 20 gb dolu daha modemı acmadım

ahh ttnet ahhh,dunyanın parasını alıyor ,hizmete bak

modemı acmadan 20 gb nerden dolar arkadas modem 2 gundur acık degıl!!!!
75 tl cıvarı oduyoruz ayip ayip

vodafone a geçmeyi düşünüyorum kullananlar varsa nasıldır bi fikir verebilirler mi?

Benim 100gb kota var 2 günde 100gb nasıl harcayabilirim bilmiyorum bendekide yavaş :D

donanımhaberde kampanya başlattılar akk nin kaldırılması için inş bi sonuç çıkar rezillik olmaya başladı artık

Hocam bunu başardın. Bu şekilde hız ilk sende görüyorum.

Bu işyerindeki internet. 100 gb akk, 16 mbs hız. (TTNET)

kvpaOr.jpg

Evdeki internet ise ortalama 9-10-11 mbp hızda. Evdeki internetin özellikleri 75 akk 16 mbs hız. (TTNET)

Bende de 35 mbps hız var sözde :) 100 GB ta adil kullanım kotası var.
Daha dün yenilenmesi gerekirken bugün AKK aştınız deyip durdu tarayıcıda :)
Ramazan ayindayız tel açıp kızmiyim diyorum. Ama onlar kasınıyor. Bende gerekeni yapacağım yarın

Ben bu internet illettinden çok çektim hayatım boyunca. Uydunet kullanıyorum şuan da hızım bu şekilde. 250 GB AKK 50 MB DOWN 4 MB UP 90 lira. Yer; Denizli.

Ben ayin sonuna kadar zor 75gb yapabiliyorum.ay sonuna kadar 14mbps kullanmis oluyorum[emoji4]

LG G4 Cihazimdan Tapatalk kullanarak gonderdim..

yine standart bir ttnet konusu
hızı bu kadar yavaş olanlar sorunu birazda bulunduğu bölgede arasın herkes 30 kbps ile bağlanmıyor

Geçen bi konuda ttnet çok yavaş diye kötülemiştim. 3 gün tamamen gitti internet .

O yüzden ttnet gibisi yok i love ttnet :D

Internette akk kaldirma taktikleri goruyorum deneyen oldumu hic ise ariyomu acaba ?

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En son bir kaç ay önce kendi internetimden video yükleyeyim dedim,kanser olacaktım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri