Allah Rızası için biri şu Toplu Ban Olayı Açıklasın

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
proxy ingiltere üzerinden 37.130.229.149;
ama konumum olarak izmir olduğunu söylüyor ?

Yaa. Neye yaradı proxy arkasına girmen? IP adresin sızıyor.

Benim 5 adet aktif kanalım var hepsine aynı İp ve tarayıcıdan kontrol edıyorum bu sıkıntı yaratırmı youtubede ?.

Hesap açmak için firefox proxy' mi kullanalım ?
Hayır. Bu konu seni çok bağlamaz. Sen spama düşmüş biri değilsin.

Sürekli kanal açarsanız ben olsam bende kapatırdım hesaplarınızı. :) Eğer kanallarınız bir süre kapanıyor ise sebebi büyük ihtimalle; sık aralıklarla google hesapları açmanızdan oluyordur ya da daha önceden kanallarınızı sürekli aynı adsense hesabınıza bağladığınız için kara listede olabilirsiniz. Bu durumda olanlar için tavsiyem: Farklı IP adreslerinde kanallar açın ve yeni bir adsense hesabına bağlayın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Ayrıca haftada max. 5 google hesabı açın. Fazlası riskli olur.

Silinsin....

---------- Mesaj saat 13:53:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:42 civarında gönderildi. ----------

:) Peki yeni açmak istediğimiz gmail -yt hesapları ıcın temiz firefox proxy yeterli olur mu?

Senin özel önlemlere ihtiyacın yok. Abartma yeter. Üç gün içinde ikiden fazla kanal açma. Bir ayda da 10'dan fazla kanal açma.

Yani her üçgünde bir iki kanal açabilirsin demedim. Üç gün içinde iki kanal açtın mı? Birkaç gün bekle. Sonra yine aynı üç günlük periyotta ikiden fazla kanal açma. Ve bu kanallarının toplamı ayda onu geçmesin. Ayda on kanala (şu anda) rahat rahat izin var. Fakat bunları aynı anda açamazsın. Üçgünde ikilik parçalara bölmen lazım.

bilgisayarınızın mac adresini değiştirip çerezleri silip ip değiştirip öyle deneyin. benim de oluyordu böyle çözdüm 20 gündür sorun olmadı.

---------- Mesaj saat 12:35:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:37 civarında gönderildi. ----------

mac adresi için pm atabilirim.

mac adresi nasıl değişir pm alabilirmiyim hocam.

Silinsin....

---------- Mesaj saat 13:53:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:42 civarında gönderildi. ----------

Senin özel önlemlere ihtiyacın yok. Abartma yeter. Üç gün içinde ikiden fazla kanal açma. Bir ayda da 10'dan fazla kanal açma.

Yani her üçgünde bir iki kanal açabilirsin demedim. Üç gün içinde iki kanal açtın mı? Birkaç gün bekle. Sonra yine aynı üç günlük periyotta ikiden fazla kanal açma. Ve bu kanallarının toplamı ayda onu geçmesin. Ayda on kanala (şu anda) rahat rahat izin var. Fakat bunları aynı anda açamazsın. Üçgünde ikilik parçalara bölmen lazım.

Aynı pc ip'den aç diyorsun yani zaten sonraki güne ip yenilenir filan macera arama diyorsun :)

IP'nin değişiyor olması Google'ın seni yeni IP adresinle tanımadığı anlamına gelmez. Ona hiç değinmedim dikkat edersen.

Bir ay içinde istersen 150 kere dinamik IP adresin değişsin. İlk IP ile son IP'yi Google rahatlıkla aynı kişiye ait olduğunu anlıyor. Tanımaması için özel önlemler almak lazım. Sakın IP adresim değişti bu üç gün içinde bir 30 kanal açayım rahatlığına girme. Bir kere bağladığımız Adsense adresleri aynı değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri