Allah rızası için yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi inançlarınız zayıflar diye karşıt görüşlere yapmayacağınız şey yok. işid toplu adam öldürür sen tekini seçip toplu linç kampanyası başlatırsın. farkın nerde? işid can alır sen adamın ifade özgürlüğünü alırsın. farkın nerde? Sanane ? neyine batıyor da karışabiliyosun sen kimsin ki belli bi kitlenin izlediği kanalı kapatmaya calısıyosun. yasak olan bişey varsa şikayet edersin incelenir. gelip aciz din fanatikliği yapıp toplu flagtan bahsedip ********lik yapıyosun. kendini saklayan flagcılar hemen çıkmış zaten ortaya.

bi kere hakaret nerde? tüm kanalı inceledim tek bir hakaret yok zaten olsa youtubeda barınamaz. gelmiş bide toplu flaglayalım "gereğini yapalım" muhabbeti yapıosunuz. hey sizin insanlığınıza ya önce bi insan olun sonra dini konuşalım.

Namusuma dinime vatanıma bugün de biri laf etse dilini koparır el uzatsa elini kırarım.Senin tıynetin belli namusu bile hafife alıyosun.Namus için ölünür.Allahıma çok şükür başımızı öne eğecek bir şeyle karşılaşmadık Allah karşılaştırmasın da. Ama senin söylediklerinden anladığım kadarıyla namusuna da dil uzatsalar hoş görüyle karşılarsın. Ilık bir arkadaşa benziyorsun yazdıklarından o anlaşılıyor. Şuan karşımda olsaydın sana bu lafını yedirirdim. İnsan değilsin sen bi de hoşgörüden bahsediyor tıynetsiz seni.
eminim battal kardeş. kendini osmanlının kutsal torunu sayan güzel kardeş. bugün karşına karşıt inançlı biri çıksa eminimki öldürürsün dili ne koparırsın. senin zaten tüm osmanlı anlayışın bu kadar dil koparmak . adam öldürmek. yazık

Neye inanıp inanmadığınızın bir önemi yok düşünce özgürlüğünden dem vuran arkadaşlarım. Öğrendiğiniz üç beş entellektüel kelimeyle burda insanların inançları ile dalga geçiyorsunuz. Sonrada özgürlük tanımı arkasına sığınıyorsunuz. Kimsenin sizin inanmıyor olmanızla bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Benide ilgilendirmez sizin neye inandığınız; yada inanmadığınız. Ancak çıkıpta bir dine hakaret etmek düşünce özgürlüğü mü oluyor? Yani peygamberimize demiyorum peygamberlerimize hakaret etmek düşünce özgürlüğümü oluyor. Ama avrupalıdan farkınız yok. Çifte standart içinize işlemiş. Size biri hakaret ederse, inancınıza hakaret ederse bu suç; siz insanların inançlarına küfredince bu düşünce özgürlüğü oluyor öyle mi? Bu arada IŞID denen terör örgütünün müslümanları temsil ettiğini düşünecek kadarda avrupalı olmuşsunuz zaten. Müslümanları (ben dahil) bu terör örgütü ile aynı kefeye koyabiliyorsunuz. Buda düşünce özgürlüğü sanırım.
Kimseye hakaret etme taraftarı değilim ancak herkes yaptığı ithamlara dikkat etsin ki burda bende çıkıp özgürce içimdekiler dökmek zorunda kalmayayım. Kimseyi alıntılamadım kimsede doğrudan alıntı yapmasın. Ortaya cevap yazsın yazan.

Neye inanıp inanmadığınızın bir önemi yok düşünce özgürlüğünden dem vuran arkadaşlarım. Öğrendiğiniz üç beş entellektüel kelimeyle burda insanların inançları ile dalga geçiyorsunuz. Sonrada özgürlük tanımı arkasına sığınıyorsunuz. Kimsenin sizin inanmıyor olmanızla bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Benide ilgilendirmez sizin neye inandığınız; yada inanmadığınız. Ancak çıkıpta bir dine hakaret etmek düşünce özgürlüğü mü oluyor? Yani peygamberimize demiyorum peygamberlerimize hakaret etmek düşünce özgürlüğümü oluyor. Ama avrupalıdan farkınız yok. Çifte standart içinize işlemiş. Size biri hakaret ederse, inancınıza hakaret ederse bu suç; siz insanların inançlarına küfredince bu düşünce özgürlüğü oluyor öyle mi? Bu arada IŞID denen terör örgütünün müslümanları temsil ettiğini düşünecek kadarda avrupalı olmuşsunuz zaten. Müslümanları (ben dahil) bu terör örgütü ile aynı kefeye koyabiliyorsunuz. Buda düşünce özgürlüğü sanırım.
Kimseye hakaret etme taraftarı değilim ancak herkes yaptığı ithamlara dikkat etsin ki burda bende çıkıp özgürce içimdekiler dökmek zorunda kalmayayım. Kimseyi alıntılamadım kimsede doğrudan alıntı yapmasın. Ortaya cevap yazsın yazan.

tek bi hakaret göster sonra konuşalım alıngan arkadaşım. hakaret anlayışın gerçeklile bağdaşsa zaten kanal youtubeda barınamazdı. sizin ki alınganlıktan başka bişey değil sırıf içinize sinmiyo diye linç edin. göster bana hakareti sonra konusalım.

Bu yüzden hiç bir zaman avrupaya giremeyeceğiz ve batılı olamayacağız.

Batıda olan bitenden sadece islam ile ilgili olanı alırsanız batı gözünüzde hep bir düşman olacak kalacaktır ki zaten istenen de bu.

Bir iki örnek vereyim;
Amerikada da bizdeki gibi hristiyan cemaatçilik çoktur ve gülen cemaati bir bire usadaki çalışmalardan kopyala yapıştır durumunda. Ben 5 sene önce insanlara bunu anlatıyordum ama nerde :)
Neyse orada hristiyanlar ana okulunda isayı anlatan kitapçık dağıtıyorlar ve bunu gören ateist dernekleri bu seferde dinin olmadığını ve hristiyanların yalancı olduğunu anlatan karikatür tarzında çocuk kitabı dağıtıyor. Tabii ilk önce hristiyanlar karşı çıkıyor ve mahkemelik oluyorlar. Sonuç? İki kesiminde bunu dağıtmakta özgür olduğu :) Hristiyanlar bundan vazgeçiyor ve ateistlerde vazgeçiyor. Keza yine kendi kitapları ile de sert taşak geçerler. Bakın bir kanal atıyorum;

The Bible Reloaded
https://www.youtube.com/user/TheBibleReloaded

İsayı itin götüne sokuyorlar bu videolarda ve tarafsız bir şekilde özgürce konuşuyorlar. Bunu bizde Turan Dursun yaptı ve adamı öldürdüler. Biz müslümanız diye kimse bu dine saygı duymak zorunda değil. Kimseyi buna zorlayamazsın. Sen bugs bunny'e inanıyormusun? Ona küfür etmeyeceksin dese biri ne dersin? Buna böyle bir şey.

Aynı kanal aynısını kuran içinde çekiyor;
https://www.youtube.com/channel/UC1gSxXwxoIxIt9doAapuueg

Özetle, bırakın insanlar istediği gibi konuşsun eleştirsin öbür türlü işin içinden çıkılamaz ve din temelli savaşlar bitirilemez.

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:48 ----------

IŞID ile aramızdaki fark onların öldürmesi bizim ise kanal kapattırmamız. :)

Bu arkadaş nasıl hala forumda duruyor?

Bu arkadaş nasıl hala forumda duruyor?

Kuduruyorsun dimi? Sırf sizinle aynı şeyi dusunmuyorun diye bu seferde beni linç etmeye çalış. Merak etme bir avukatım var. Battal beyin yazdiklarida SS alındi, cmk ya göre suç. Artik mahkemede sizin yerinizede savunma yapar :) savcının soruşturma iznine bağlı ;) ayrica benim hakkimda linç başlatmaya calisanlarda o dilekcede olacak.

tek bi hakaret göster sonra konuşalım alıngan arkadaşım. hakaret anlayışın gerçeklile bağdaşsa zaten kanal youtubeda barınamazdı. sizin ki alınganlıktan başka bişey değil sırıf içinize sinmiyo diye linç edin. göster bana hakareti sonra konusalım.

Alınganlık gösterdiğimi nerden çıkardın arkadaşım ? Ben her fikirde insanla saatlerce sesimin tonunu koruyarak konuşabilirim. İnsanların düşüncelerine saygı duyarım ama aynı şeyi kendim içinde beklerim.
Benim kast ettiğim hakaretler videodan çok burada genel duruma gelen şeyler içindi.
Örneğin dini bir liderden bahsederken onu 'itin götüne sokmak' gibi bir ifade kullanılmaz. Yada daha eski genellenen şeylere gidecek olursak bir peygamber ile alakalı şeyler yazılıp çizilirken kullanılan ifadeler değil hakaret; küçük düşürücü ifadeler barındırmamalı. Kutsallığına saygı yoksa inanan kitleye saygı duyulmalı. Karikatürize etmek, ayetleri çarpıtmak doğru birşey mi sence. İnanıdığımız şeye sadece saygı duyulmasını istiyoruz. Din fanatizm değildir ama tartışılacak bir konu değil bence. Yani bir hıristiyana hıristiyanlığı eleştirmek, museviye museviliği eleştirmek, yahudiye yahudiliği eleştirmek, müslümana müslümanlığı eleştirmek sadece tahriktir... Kaldı ki insanların gösterdiği tepkiyi alarak IŞID'den farkınız yok demekte bir hakarettir bence.

Bu yüzden hiç bir zaman avrupaya giremeyeceğiz ve batılı olamayacağız.

Batıda olan bitenden sadece islam ile ilgili olanı alırsanız batı gözünüzde hep bir düşman olacak kalacaktır ki zaten istenen de bu.

Bir iki örnek vereyim;
Amerikada da bizdeki gibi hristiyan cemaatçilik çoktur ve gülen cemaati bir bire usadaki çalışmalardan kopyala yapıştır durumunda. Ben 5 sene önce insanlara bunu anlatıyordum ama nerde :)
Neyse orada hristiyanlar ana okulunda isayı anlatan kitapçık dağıtıyorlar ve bunu gören ateist dernekleri bu seferde dinin olmadığını ve hristiyanların yalancı olduğunu anlatan karikatür tarzında çocuk kitabı dağıtıyor. Tabii ilk önce hristiyanlar karşı çıkıyor ve mahkemelik oluyorlar. Sonuç? İki kesiminde bunu dağıtmakta özgür olduğu :) Hristiyanlar bundan vazgeçiyor ve ateistlerde vazgeçiyor. Keza yine kendi kitapları ile de sert taşak geçerler. Bakın bir kanal atıyorum;

The Bible Reloaded
https://www.youtube.com/user/TheBibleReloaded

İsayı itin götüne sokuyorlar bu videolarda ve tarafsız bir şekilde özgürce konuşuyorlar. Bunu bizde Turan Dursun yaptı ve adamı öldürdüler. Biz müslümanız diye kimse bu dine saygı duymak zorunda değil. Kimseyi buna zorlayamazsın. Sen bugs bunny'e inanıyormusun? Ona küfür etmeyeceksin dese biri ne dersin? Buna böyle bir şey.

Aynı kanal aynısını kuran içinde çekiyor;
https://www.youtube.com/channel/UC1gSxXwxoIxIt9doAapuueg

Özetle, bırakın insanlar istediği gibi konuşsun eleştirsin öbür türlü işin içinden çıkılamaz ve din temelli savaşlar bitirilemez.[COLOR

Alınganlık gösterdiğimi nerden çıkardın arkadaşım ? Ben her fikirde insanla saatlerce sesimin tonunu koruyarak konuşabilirim. İnsanların düşüncelerine saygı duyarım ama aynı şeyi kendim içinde beklerim.
Benim kast ettiğim hakaretler videodan çok burada genel duruma gelen şeyler içindi.
Örneğin dini bir liderden bahsederken onu 'itin götüne sokmak' gibi bir ifade kullanılmaz. Yada daha eski genellenen şeylere gidecek olursak bir peygamber ile alakalı şeyler yazılıp çizilirken kullanılan ifadeler değil hakaret; küçük düşürücü ifadeler barındırmamalı. Kutsallığına saygı yoksa inanan kitleye saygı duyulmalı. Karikatürize etmek, ayetleri çarpıtmak doğru birşey mi sence. İnanıdığımız şeye sadece saygı duyulmasını istiyoruz. Din fanatizm değildir ama tartışılacak bir konu değil bence. Yani bir hıristiyana hıristiyanlığı eleştirmek, museviye museviliği eleştirmek, yahudiye yahudiliği eleştirmek, müslümana müslümanlığı eleştirmek sadece tahriktir... Kaldı ki insanların gösterdiği tepkiyi alarak IŞID'den farkınız yok demekte bir hakarettir bence.

ben hayatımda böyle yan çizme görmedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri