Allahım Sana Şükürler Olsun | Kanal Açıldı

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

dreadlord

Kayıtlı Üye
Bugün evladım olmuş gibi sevinçliyim :) Özgün kanalımı en sonunda yeniden açtılar :)

Askıda kalmasına karar verdik gibi mail attılar, maile cevaplar verdim. Yüz benim yüzüm nasıl oluyorda spam diyebiliyorsunuz diye.. Birde selfie çekerek yüzüm ve kimliğimin ön yüzündeki resmi gönderdim :)

Bir kaç kere daha bot,örümcekten bahsettiler. Artık ağır konuşmaya başladım :) Hop sonuç şu şekilde ..

2nzRJj.jpg

UMARIM ADALET YERİNİ BULUR VE HERKESİN HESABI YENİDEN AÇILIR

saygılar

Bugün evladım olmuş gibi sevinçliyim :) Özgün kanalımı en sonunda yeniden açtılar :)

Askıda kalmasına karar verdik gibi mail attılar, maile cevaplar verdim. Yüz benim yüzüm nasıl oluyorda spam diyebiliyorsunuz diye.. Birde selfie çekerek yüzüm ve kimliğimin ön yüzündeki resmi gönderdim :)

Bir kaç kere daha bot,örümcekten bahsettiler. Artık ağır konuşmaya başladım :) Hop sonuç şu şekilde ..

2nzRJj.jpg

UMARIM ADALET YERİNİ BULUR VE HERKESİN HESABI YENİDEN AÇILIR

saygılar
valla sevındım hocam..
ıyı olmus.
hadı bızım spamlar kapanıyor nedenı bellı uzulsemde sorun degıl..
ama ozgun kapandımı sinir oluyorum..
tebrıkler

Şimdi ben artık para kazanmayı felan geçtim. Benim bu kanalımı partnere geçirmem gerek. Gerçekten kanalın arkasında durabilecek ve yine kapatılırsa direk duruma gerçekten el koyabilecek bir partner firması arıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

---------- Spam Engelliyici 11:08 ---------- Önceki Mesaj 11:04 ----------

Birde kanal açıldı ama küçük resimler gözükmüyor, otomatik olarak düzelecek mi acaba ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Hayirlisi olsun sizin adiniza cok sevindim hocam. Partner icinde mesaj gonderdim size

Paypalın varsa BBTV - The #1 YouTube Partnership Network
Paypalında yoksa zaten boşver adsense ile çalış. Çünkü partnerlar Ayda 10.000 usd üstü yapmıyorsa emin ol kanalın açılması için uğraşmazlar hocam.

Sanırım şöyle birşey var, partnere geçiş yaptıktan sonra google a veya youtube a itiraz talebi dilediğin gibi yapamıyorsun. Partnerin senin yerine yapabiliyor ...

Eğer bu şekildeyse partneri bende düşünmememeye başladım.. Fakat her ne kadar özgünde olsa Youtube Türkiye için bir kıyım yapıyor.. Yeniden kapanırsa yine mi tansiyon yükselecek :(

Hayirlisi olsun sizin adiniza cok sevindim hocam. Partner icinde mesaj gonderdim size

Hocam mesajınızı okudum. Teşekkür ederim. Yanlız partner olarak ünlüler ve diziler ile çalışan partner firmaları düşünüyorum. Sonuçta 6 milyonluk bir izlenme söz konusu.

Kesinlikle Kapanmamasını istiyorum. Kapanırsa da maksimum 3 günde geri açılmasını istiyorum.

adınıza sevindim birşey sorcaktım benimde kapanan özgün kanalım itiraz sonucu dün gece acildi fakat bütün videoların resimleri alttaki gibi görünüyor ve hd olan videolar 360p de kalmış sizde böyle bi sorun oldumu ?

Ekran Alıntısıb - Hızlı Resim

O zaman bize geleceksin. Bir pm kadar yakınındayım:)

adınıza sevindim birşey sorcaktım benimde kapanan özgün kanalım itiraz sonucu dün gece acildi fakat bütün videoların resimleri alttaki gibi görünüyor ve hd olan videolar 360p de kalmış sizde böyle bi sorun oldumu ?

Ekran Alıntısıb - Hızlı Resim

Hocam benimde bu şekilde ve toplam izlenim sıfır şeklinde ...

Bir arkadaş düzelir merak etme dedi ama bakalım beklemedeyim.

geçmiş olsun tekrar olmaz inşallah.
peki kapalı kaldığı süre ne kadar hocam?

açılanlar genelde 5-10 güne açılıyor.
benim 2 gün sonra 1 ay olacak. yine de yazıyorum işte bir umut. gelen cevap aynı olsa da.

Kardeşim maillerine bol bol cevap ver ve yardım kısmındanda yazmaya devam et.

1 den fazla form yollamak işe yaramıyor. Zaten otomatik olarak geliyor cevaplar. Fakat manuel incelenmesi için cevap yazmanız şart ... Cevap spamlayın..

Benimde kanalım açıldı fakat bitik durumda; İzlenme sıfır a düşmüş, videoların küçük resimleri yok gözüküyor, tüm videolar 360p, video ara reklamları sıfırlanmış..

Yarın düzelecek mi bakalım.

Düzeldiği taktirde direk partner şirketine başvuracağım. Bu şekilde hiç bir partner kabul etmez :))

Hayırlı olsun. Şu ağır konuşma işi gerçekten etkili oluyor 3 ay cevap verilmeyen bir özgüne denemiştim. 2-3 gün cevap verememiştim hatta, sorun devam ediyor mu nasıl vs demişlerdi :)

Hayırlı olsun. Şu ağır konuşma işi gerçekten etkili oluyor 3 ay cevap verilmeyen bir özgüne denemiştim. 2-3 gün cevap verememiştim hatta, sorun devam ediyor mu nasıl vs demişlerdi :)

Teşekkür ederim. Aslında yarı özgündü kanalım fakat kendi yüzüm ile çektiğim videolarda var olduğu için özgüne biraz daha yakın..

Bundan dolayı o videoları baz alaraktan mesajımı gönderdim..

Kanalım 13 ocak tarihinde kapandı. İtiraz ettim ve 4-5 gün sonra itiraz cevabı olarak "red" geldi.

Daha sonra hani videodaki yüz benim yüzüm. Nasıl oluyorda spam yapabiliyorum diye youtube yardım kısmından ulaştım ve aynı mesajı google-appeal den gelen red mesajına cevap olarak attım.

Cevap olarak yardım kısmından klasik olarak "bot,örümcek" kullandınız gibi sıradan ve hazır cevap attılar..

Artık sinirlendim ve Acaba amerikalı veya İngiliz olsaydım kanalımı kapatırmıydınız ? Kişiye göre muamele yapın ülkeye göre değil şeklinde ağır yazı yazdım.

Yüzüm ile selfie çekerek birde üstüne kimlik ön yüzündeki resmi göndererek İlgili video yu aratırsanız o kişinin ben olduğunu daha net anlarsınız dedim.

Direk hiçbir şey yapmadan kanalım aktif hale getirildi. Bazen ağır konuşmak gerekiyor ...

Paypalın varsa BBTV - The #1 YouTube Partnership Network
Paypalında yoksa zaten boşver adsense ile çalış. Çünkü partnerlar Ayda 10.000 usd üstü yapmıyorsa emin ol kanalın açılması için uğraşmazlar hocam.

iyi güzel demişsinde hocam reklam çıkmama sorununu napacaz ?

4 gün önce adsenseye bağladığım kanal son 2 gündür % bilmem kaç düşmüş :S

OVpnZ3.png

buna çözüm olur belki diye ve büyük ihtimalle çözüm budur diye forumda konu açma hayalleri kurarak

bugün öğleden sonra başka adsenseye taşıdım yine sonuç aynı değişen bişey yok :(

biliyorum bunun ve kapanmanın çözümünü bulan arkadaşlar var bi hayırsever yokmu şöyle gold üye platin üye bölümünde konu açsında bi kaç kişi ekmek yesin :(

yemin ediyorum bugün reklam çıkmama sorununu çözecem diye foruma konu açma hayalleri kurdum...

hayırlı olsun hocam sevindim cidden
bide şunu fark ettim, kanal kapandımı sert yapıcaksın sonra açıyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri