Alman adsense bagli kanal kapandi

• Kullanıcı Bakinec777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
spamdan kapandi hocam, genelde turk adsense baglayip calistigimiz kanallar 3-4 gun icinde nasil kapaniyordusa ayni durum bu kanal icin de oldu

1 Aylık bile olmayan kanal 1000+ geçmiş hocam. Saldırı vsde olmuştur. Diğer türlü olsa konu yıkılırdı kanalım kapandı diyenlerle

Martin 1'inde acmis oldugum gmail uzerinden almanya adsense basvuru yaptim ve ayni gmail uzerinden yt kanal bagladim, gunluk getirisi 1000tl sayiyordu, ama demin kanal kapandi, ayni turk adsense baglanan kanallarin kapanmasi gibi.Sanirim almanya adsense falan bir fark yaratmiyor bu kapanmalar durumunda.

hocam gunde kazanacagını kazanmısın zaten tabıkı dıkat ceker..ayrca avrupa adsense kapanmaz dıyen yokkı forumda.
sahsen benım yabancı adsense deneme amacım ama sızın basınıza geldıgı gıbı kanal kapandıgında tr dekı eskı sıstem bırıkende bıraz kesıntı yapıp verıyormu yoksa tr dekı gıbı hıc vermıyormu onu test edıcem.
gecmıs olsun..
yazık olmus super kazanc

Ardarda çok fazla yükleme veya çok riskli bir katagori çalışmıyorsan bence piyango sana vurmuş. Çünkü spami abartmadiktan sonra yabancı adsenseler de spamdan kapanma çok zor oluyor

Daha dün bir arkadaşla bu konuyu konuşmuştuk. Ben de hangi kanalı açarsam açayım bir süre sonra adsense bağlarım. Çok az kanalla çalışıyorum. Haliyle getirelerim de çok az. (hepsi legal) Ama forumda bi hurafe var. Aman adsense çalışma, banlanırsın, alamazsın v.s

alamayanların ortak özelliği ya çok kazançları var. ya da spamın dibine vurmuşlar. hiç değilse bile spamın biraz ucundan tutmuşlar. yoksa adsense kullanan hiçbir arkadaşımda sıkıntı yok. kim ki ytpara.com a üye. onun adsensei sıkıntılı :)

Forumu mu karalisteye aldılar yoksa :)

Martin 1'inde acmis oldugum gmail uzerinden almanya adsense basvuru yaptim ve ayni gmail uzerinden yt kanal bagladim, gunluk getirisi 1000tl sayiyordu, ama demin kanal kapandi, ayni turk adsense baglanan kanallarin kapanmasi gibi.Sanirim almanya adsense falan bir fark yaratmiyor bu kapanmalar durumunda.

Demek ki Kazançlarda Ani Yükseliş Googlenin Dikkatini Çekiyor.

1000 tl çok fazla tabi kapanır, deseydin kapanmadı o zaman şaşırırdım :D az öz çalış kardeşim günlük 50-60 dolar kazanıyorum kanalım sağlam zaten tek video :D

yurtiçi yurtdışı az çok kazanma render spam vs farketmiyor arkadaşlar. Günlük bir video yüklediğim ya da sadece içinde bir video olan kanallar bile kapanıyor. Kazancı olmasada kapanıyor. Adsense içinde 600 tl civarı var aylardır kesinleşmiyor ben bu işi çözemedim gitti ya.

youtube bu ısı sanırım ya ozgun yaptırak ya bıraktırcak bıze

evet bir alman + youtube kanalı tel no onaya takıldı. Sıkıntı yok gunluk 20 euro. izlenmeaz tutuyordum. otomatik yakalanıyor.

Şimdi şöyle bir olay var.
Tr adsenselerde kanal kapanınca, diğer kanalı bağladıktan sonra otomatik 10 gün içinde kapanıyor.
Bu kapanan yabancı adsenselere kanal bağladınız mı?
Yeni bağlanan kanallar kaç günde kapandı yada kapanmadı?
Butür sorular var birde yanıtlanması gereken.
Yani yabancı adsenselerde de Tr gibi tek kanal kapandıktan sonra diğer bağlananlar 10 güne kadar kapanırsa sıkıntı büyük.
Yok eğer eski sistem kapanan yerine yenisini baplayıp yine bir 30-40 gün kapanmazsa o zaman sıkıntı olmaz.

youtube bu ısı sanırım ya ozgun yaptırak ya bıraktırcak bıze

Özgünlüge başlatma niyetinde olsa kanalları en az 2 ay açık olması lazım başka bir şey var hocam.özgünlerinde çogu partnere geçmiş.Tamemende bitirmiyorlar.Youtube dan adsenseyi kaldıyoruz.Youtube da para kazanmak için partnere geçilmesi lazımda demiyor.Öyle dese o da rahatlar bizde rahatlarız.

beyler kimse kendini kandırmasın. Adamlar kafasına göre kapatıyor. Yabancı adsense tek ve ilgili kanalıda kendine bağlıydı. izlenim 5 bin altı günlük getiri 20 euro felandı. 16 gun kadar açık kaldı. az önce tel onay gelmiş ve de olağan dışı etkınlık diyor. Videolarda şikayet yok, ki öyle videolarda deil. Yani şans bu işler. İtiraz kanalları açık tutuluyor. İtiraz sonrası ne olur bakıcaz ama cevap bi 15 gun sürer. Yani ne yaparsak yapalım yakalanıyoruz. ama Türkiye çok daha çabuk yakalanıyor buda bir gerçek.

Ayda 150k kazanıyordum 30k ya düşürdüm demiş arkadaş, asıl ben buna şaşırıyorum. Ben nedense 3 kuruş bile alamadım 1 yıldır ödeme yapmıyorlar bana. :)

Ayda 150k kazanıyordum 30k ya düşürdüm demiş arkadaş, asıl ben buna şaşırıyorum. Ben nedense 3 kuruş bile alamadım 1 yıldır ödeme yapmıyorlar bana. :)

Benim 1k kazanan arkadaşım forumda yazmaya tenezzül bile etmiyor. 30k kazanan adamın burada ne işi var? Burası anca, hiç kazanamayan ya daaz kazanan insanların kendi arasında alışveriş yaptığı bir yer. Aldanmayın öyle uçuk kazanıyorum diyenlere.

devir az ama öz kazanma devri günlük 5-6k kazanıyordum bunu 500-1000 tl arası düşürmeye başladım çünkü olacak gibi değil yabancı türk fark etmiyor kapatıyorlar yüksek gelirlileri bu şekilde sabit tutmaya çalışıyorum + bide bunun payooneri var yüksek gelirde oda bloke koyabilir bu devirde aylık 10-15k para iyi para
Hocam valla helal olsun tebrık ederım sizi ben 3 senedir bu işin içindeyım hayatımda bir kere 5 hane kazanabıldım Sizin gibi başarılı arkadaşlarımızı görünce kendı başarısızlığıma daha az üzülüyorum Sizler beni motıve edıyorsunuz Allah her zaman gönlünüze göre versın hocam

Benim 1k kazanan arkadaşım forumda yazmaya tenezzül bile etmiyor. 30k kazanan adamın burada ne işi var? Burası anca, hiç kazanamayan ya daaz kazanan insanların kendi arasında alışveriş yaptığı bir yer. Aldanmayın öyle uçuk kazanıyorum diyenlere.

Foruma üye olan kazananları küçümsemeyin. Bu forumda öğrenenler buraya da yazar isterse yazmaz. ne 30k lar ne 150k lar, Fazla kazanan kişiler var forumda. Kimse kimseyi bilemez ne kazandığını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri