Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

Bence bunun sonu kötü kim ne derse desin google den günlük bu kadar hit ve kazanç almak kolay mı ? adamlar yt de spamı bitirdi :D

Son düzenleme:
Aynen anlık bir hit oluyor sonra artmıyor daha herhangi bir yere de bağlamadım oysa arkadaş benim gibi bir yere bağlamayanlar sayesinde güzel para kazanıyor :D ücretli satsa bu kadar kazanamazdı benim düşüncem hani adam nereden kazanıyor diyenler varsa yöntem güzel ama

hocam onlar senin kendi pc nden gelen hitler muhtemelen

yok hocam full amerika felan gösteriyor

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

3 bloğununda sayfalarını tek tek ekldedin mi google getire ben okısmı çözemedim 1 blogda toplam 700 küsür içerik oluşuyor yanlış yapmadıysam nasıl eklenecek tek tek?

700 küsürlük blogdan 80 tane felan ekledim diğerlerini tam ekledim işte

yok hocam full amerika felan gösteriyor

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

700 küsürlük blogdan 80 tane felan ekledim diğerlerini tam ekledim işte

hocam 3 blog u tek hesaptan mı oluşturdunuz hepsi ayrı gmail hesaplarınamı bağlı ?

Hit gelmiyo 170de takıldı 1kgörüntüleme yapan varmı acaba?

anladığım kadarıyla güzel bir site yapıyoruz yine güzel güzel içerik ekliyoruz normalde 500 hit geliyorsa bunla 1k gelir yani sadece hiti biraz arttırıyor kendi sitem için denicem ama sandığımız gibi değil dağılabiliriz

Reklamda ekledim zar zor bakalım nolacak rusya abd ukraynadan azar aazar hitler geliyor. Ama bu içerikle olmaz bu iş herkes kendi sektörünü belirlesin

Kim ne yöntemi açıklıyorsa açıklasın yahu banane. Ben bunun derdin de değilim yöntemi açıklamasın dediğim bir mesajmı gördünüz ?

Zaten sizin forumunuzun kuralları gereği http://www.ytpara.com/site-hakkinda/80776-ytpara-forum-kurallari.html

16-) Forumda "Kazanç taktiğimi paylaşacağım" "şu gün açıklayacağım" , "Skype'da taktiğimi açıklıyorum" gibi mesajlar konular yasaktır. Bu tür konuları açacak iseniz; tek bir konu açıp ya paylaşırsınız ya da hiç bu tur konular açmazsınız.
Bu kural ihlalinde; kişi 7 Gün süre ile forumdan uzaklaştırılacaktır.

Şahıs açıklasın burda. Bu taktiklerini r10'da satıyordu sonra ücretsiz vereceğim mevzularına girdi. Bu kişi insanları mağdur etmesin satış ile diye söyledik ama ücretsiz vecekse versin. Konusunda adımı geçirip ileri geri konuşmasına müsamaha edemem. Benim adsenseden para kazanma yöntemleri ile alakam yoktur kimseylede muhatap değilimdir versin burdan benim içim değişen birşey yok.

Ücretsiz veriyor diye dediğimiz birşey yok, satış yaptı 3 konu ile daha öncesinde satışını kestik insanları mağdur etmesin diye. Buda yediremedi kendisine ücretsiz vercem yok r10 modu da yöntemi kullanıyor yok şu kişilerde yöntem kullanıp deyip arkamızdan konuşuyor.

Bütün bilgilerini dök bizene kardeşim ben 10 senedir bu sektördeyim senin spam bilgilerin mi bizim işimize taş koyacak.

Neyse burdaki son mesajımdır.

2 yıldır üyesin 4 msjın var senin sözüne nası kaanaat getirek .adamın dolandırıcı olduğunu biliodunda 2 yıldır nerdesin .2yılda 4 msj atmışın seniiii bu konuya atan seyyy neyyy..korkun ne kardeş. mod adamın konuşmasına izin verdi sana ne oluoooo

adsense yoksa adcash var dediler denedik bir günde 10bin tekil gösterim yaptım 150tıklama verdiği para 0.04 euro saçma sapan yaa adsensesiz iş yapmayın

arkadaşlar bu publardan hangisini değiştireceğiz.
3 tane pub var:
1. data-ad-client="ca-pub-4826409302121485"
2. data-ad-client="ca-pub-4826409302121485"
1 ile 2 aynı zaten
3. quot;ca-pub-1904772162962880&quot bi de bu var.

arkadaşlar, template deki reklam birimleri şöyle gözükyor. Nasıl reklam çıksın?

HTML:
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- reklam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-4826409302121485"
     data-ad-slot="1695354858"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- reklam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-4826409302121485"
     data-ad-slot="1695354858"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script&gt

sadece bende mi böyle acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri